Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ma ne treba im niko za narednu sezonu kad ce opet imati top 3 pick sigurnokokuz je napisao/la:LAL now at point where even trading Lou and stretching Swaggy doesn't get them double-max space next summer. Even if they give 1st rd pick
jedno je preplatiti kvalitet, drugo je preplatiti kloceveBalon je napisao/la:rekoh ja prije dan dva da cemo morati preplatiti igrace da bi dosli kod nas
Nije njega Luke htio. Mislim ja stvarno shvatam sve koji su popizdili nakon potpisa Mozgova, i ja sam isto tako al ako Mozgov moze biti onaj igrac iz prosle sezone u Cavsima i onaj iz Denvera svojevremeno, onda je ovaj ugovor koji smo mu dali sasvim solidan. Govorimo o igracu koji bi u tom slucaju bio solidan startni centar i koristan u oba smjera. Time bi bio ogroman upgrade na Hibberta koji hodat ne zna. Ako je vec totalno propao, onda su usrali sve sto se moglo usrat i dobicemo novog Hibberta.kokuz je napisao/la:biyombo 72/4 u orlandu...
zanima me samo jesu li naši razmišljali o njemu?
Deng i Mozgov su solidni i iskusni igraci koji ce podici nivo ekipe, naravno ukoliko ostanu zdravi. Preplaceni jesu, kao i 99% igraca koji sad sklapaju ove nove ugovoreKK_Bosna je napisao/la:jedno je preplatiti kvalitet, drugo je preplatiti kloceveBalon je napisao/la:rekoh ja prije dan dva da cemo morati preplatiti igrace da bi dosli kod nas
E tom sam ja pisao. Moramo bit strpljivi i mi navijaci. Razumijem ja da nam je svima preko glave sezona sa 15 pobjeda, ali nerealno je bilo ocekivati da cemo sastaviti playoff ekipu preko noci. Ugovor Mozgova je prelos i to se ne moze opravdat al nikako ali Dengov ugovor i nije toliko los, on ce nam biti od koristi i kao mentor a i svojim igrackim kvalitetima, koje jos uvijek u nekoj mjeri posjeduje.jose je napisao/la:Mislim da su u upravi Lakersa, za razliku od navijača i forumaša, postali svjesni da se ekipa ne može sastaviti preko noći i da je potrebno nekih 3-4 godine da od ovih mladića napraviš stabilnu playoff ekipu. Tek tada se može razmišljati o kovanju planova za stvaranje kontenderske ekipe, uključujući i dovođenje zvučnih imena. Do tada, igrači tipa Mozgova i Denga će poslužiti svojo svrsi, tj. da svojim iskustvom pomognu ovim mladićima u pravilnom razvoju.
Ko jos hoce ovog debila ?TravisBickle je napisao/la:
Da li ima nekih glasina oko Swaggia, da li ima iko zainteresovan?
TravisBickle je napisao/la:E tom sam ja pisao. Moramo bit strpljivi i mi navijaci. Razumijem ja da nam je svima preko glave sezona sa 15 pobjeda, ali nerealno je bilo ocekivati da cemo sastaviti playoff ekipu preko noci. Ugovor Mozgova je prelos i to se ne moze opravdat al nikako ali Dengov ugovor i nije toliko los, on ce nam biti od koristi i kao mentor a i svojim igrackim kvalitetima, koje jos uvijek u nekoj mjeri posjeduje.jose je napisao/la:Mislim da su u upravi Lakersa, za razliku od navijača i forumaša, postali svjesni da se ekipa ne može sastaviti preko noći i da je potrebno nekih 3-4 godine da od ovih mladića napraviš stabilnu playoff ekipu. Tek tada se može razmišljati o kovanju planova za stvaranje kontenderske ekipe, uključujući i dovođenje zvučnih imena. Do tada, igrači tipa Mozgova i Denga će poslužiti svojo svrsi, tj. da svojim iskustvom pomognu ovim mladićima u pravilnom razvoju.
Da li ima nekih glasina oko Swaggia, da li ima iko zainteresovan?
Ma znam da cemo ga tesko nekome uvaliti, ali valjda se nadje neka budalaEpidaurus je napisao/la:Ko jos hoce ovog debila ?TravisBickle je napisao/la:
Da li ima nekih glasina oko Swaggia, da li ima iko zainteresovan?![]()
Najvjerovatnije da cemo njega strechati (tj otpustiti ga i preostalu platu podjednako podijeliti na par godina narednih), a za Loua bi mogli izvuci nesto zanimljivo realno. Sigurno je da bi neke ekipe koje ganjaju PO i treba im odlican 6. igrac (a to Lou realno jeste) dale nesto interesantno za njega.
Ako hoce praviti instant kontendera, trebali bi odigrat ovu sezonu tako da ovoj djeci poraste cijena sto je vise moguce i onda ih razdijelit u 2 paketa od kojih bi jedan bio za Boogiea (njemu cijena moze samo opast nakon svih s.r.a.nj.a koja su se izdesavala s Kingsima) i jedan za Butlera. Onda naravno potpisat Wessa. Ja sam iskreno vise za to da ovu djecu pustimo da rastu iz sezone u sezonu, mislim da tu imamo potencijal za nesto posebno definitivno.amerosm je napisao/la:Nadam se da ona dvojca IDIOTA nece doci na ideju da naprave trade za Westbrooka...
Kao prvo on je naredne godine FA i postoji mogucnost da ga tada dovedemo, kao drugo ko nam garantuje da bi on naredno ljeto potpisao dugogodisnji ugovor sa Lakersima i kao trece ukoliko ga vec zele da dovedu onda je bolje napraviti trade za Cousinsa i tako postati Westbrooku naredno ljeto atraktivna destinacija.
amerosm je napisao/la:Nadam se da ona dvojca IDIOTA nece doci na ideju da naprave trade za Westbrooka...
Kao prvo on je naredne godine FA i postoji mogucnost da ga tada dovedemo, kao drugo ko nam garantuje da bi on naredno ljeto potpisao dugogodisnji ugovor sa Lakersima i kao trece ukoliko ga vec zele da dovedu onda je bolje napraviti trade za Cousinsa i tako postati Westbrooku naredno ljeto atraktivna destinacija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.