1/4 finale-sve tekme
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: 1/4 finale-sve tekme
Jelicic sa HRT-a: "Nevjerovatno kako je Schweistenger promasio onaj odlucujuci penal, zadnje dvije godine, gledam, on zabija samo doma"

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 03 jul 2016, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma vala kako mnogi ovdje predstavljaju Nijemce i nisu nešto pokazali, oni ne mogu pobijediti ekipu sa Parolom, Sturarom i Giaccherinijem u timu. S druge strane Conte napravio čudo, samo mi je zbog njega i Buffona žao što su ispali.
Uglavnom, čestitke navijačima Njemačke, čekat ćemo sljedeće takmičenje da pobijede Italijane u regularnom dijelu jer izgleda da mogu samo na penale.
Uglavnom, čestitke navijačima Njemačke, čekat ćemo sljedeće takmičenje da pobijede Italijane u regularnom dijelu jer izgleda da mogu samo na penale.

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lagano ovo samaraju Nijemci do kraja.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Italija dobra, ali Njemacka za mrvicu bolja.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Jebote kakvi penali
Svaka čast s
Nojeru Tomici i Bastianu kako odose do Bufona odmah nakon penala
Svaka čast s
Nojeru Tomici i Bastianu kako odose do Bufona odmah nakon penala
Thomas Müller - Fußballgott
nijemcima svaka cast!!! klanjam im se, ovako se vratiti nakon 1-1 i poslije onih penala... treba imati zivce od celika da ovo izdrzis... proklestvo je nestalo, italija je izbacena, a sada ocekujem francusku u polufinalu i deranje guzova pijetlova...
Kakav lud meč i na kraju zaslužen prolazak.
Die Mannschaft
Die Mannschaft

Zadnja izmjena: Molders, dana/u 03 jul 2016, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zar se moze ocekivat da se lahko pobjedi ekipa koja igra sa 16 igraca nazad?Smijesno,penali ili ne ,ciaooo ItalijaaaIlFantasista je napisao/la:Ma vala kako mnogi ovdje predstavljaju Nijemce i nisu nešto pokazali, oni ne mogu pobijediti ekipu sa Parolom, Sturarom i Giaccherinijem u timu. S druge strane Conte napravio čudo, samo mi je zbog njega i Buffona žao što su ispali.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ciao firauni. Vjezbati himnu, naredni put jos jace, mozda se Elf usere u gace od straha. 

Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 03 jul 2016, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Tesko ce biti bez Hummelsa u halbfinale,sreca pa je s druge strane panj Giroud.Da ona ubleha koristi Grizmana imala bi problema.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- JohnCleese
- Kontakt:
Koliki hejt prema Italiji i "rezanje" na simpatizere Azzurra u toku utakmice na ovom pdf-u
Eto bh svabe, drago mi je radi vas, ipak. Niste dzaba cupali kose i grizli nokte bice sefovi i poslovodje raspolozeni ovih dana, barem do polufinala, nece vas grditi nece biti ukora i toga slicnog

Eto bh svabe, drago mi je radi vas, ipak. Niste dzaba cupali kose i grizli nokte bice sefovi i poslovodje raspolozeni ovih dana, barem do polufinala, nece vas grditi nece biti ukora i toga slicnog
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Peace je napisao/la:Pa i nema Njemačka sanse.... ubjedljivo najizvjesniji par u cetvrtfinalu... cak i island ima neke sanse protiv Francuza... ali njemacka jok protiv Italije....
Jednostavno decenije gazenja su ostavile dubok trag... pa cak im i oml selekcije bivaju natabane od italijana... jednostavno u dnk im je poraz od Italije... i zato nema ni promil sanse da ce kobaje proci...
Jos veca nafuranost je bila prije 4 god... i logicno slijedilo je tabanje i prizemljenje...
Gdje si majstore?Peace je napisao/la:Tu sam...i vec najavio gazenje...
Ali Kobaje su izgleda dosle sebi ili sta vec, pa nema onih pompeznih sra.nja gdje najavljuju da ce napokon skinuti prokletstvo... kao prije 4 god kad su dobili jos jedan samar i uvid u nekvalitet njemackih igraca kad igraju protiv Italije... jednostavno su mud.a njemačkih igraca golubija (ako uopste golubovi i imaju mud.a) kad igraju protiv Digica... znaju i forumske Kobaje da nikad njemačka nece uzeti Italiju u službenoj utakmici... ni u subotu, ni za vijeke vijekova...

Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 03 jul 2016, 00:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Hajd Ozila sto hejtas ali Zirua nam ne dirajBesic je napisao/la:Tesko ce biti bez Hummelsa u halbfinale,sreca pa je s druge strane panj Giroud.Da ona ubleha koristi Grizmana imala bi problema.

Ima Mustafi koji dobar posao moze napraviti. Samo jos nesto, Francuska jos nije prosla.Besic je napisao/la:Tesko ce biti bez Hummelsa u halbfinale,sreca pa je s druge strane panj Giroud.Da ona ubleha koristi Grizmana imala bi problema.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Suđeno je finale Wales - Island 
Kimmich hladnokrvno, bravo mali.
Zaza se pošteno obrukao

Kimmich hladnokrvno, bravo mali.
Zaza se pošteno obrukao

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- sagitarius
- Kontakt:
Ipak ce Mustafi fino zamjeniti Hummelsa a ako francuzi prodju, Giroud nije problem, a Mustafi je vec igrao protiv Griezmana tako da 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Stvarno. A na kraju prosli sa vise srece nego pameti. A na papiru puno bolji. Talijanima svaka cast za odlican turnir sa objektivno limitiranom ekipom. Likovati nakon ovakve pobjede je odraz nezrelosti.JohnCleese je napisao/la:Koliki hejt prema Italiji i "rezanje" na simpatizere Azzurra u toku utakmice na ovom pdf-u![]()
![]()
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Peace je napisao/la:Pa i nema Njemačka sanse.... ubjedljivo najizvjesniji par u cetvrtfinalu... cak i island ima neke sanse protiv Francuza... ali njemacka jok protiv Italije....
Jednostavno decenije gazenja su ostavile dubok trag... pa cak im i oml selekcije bivaju natabane od italijana... jednostavno u dnk im je poraz od Italije... i zato nema ni promil sanse da ce kobaje proci...
Jos veca nafuranost je bila prije 4 god... i logicno slijedilo je tabanje i prizemljenje...
Da se i ja upisem. Sta ima, kako si?Peace je napisao/la:Tu sam...i vec najavio gazenje...
Ali Kobaje su izgleda dosle sebi ili sta vec, pa nema onih pompeznih sra.nja gdje najavljuju da ce napokon skinuti prokletstvo... kao prije 4 god kad su dobili jos jedan samar i uvid u nekvalitet njemackih igraca kad igraju protiv Italije... jednostavno su mud.a njemačkih igraca golubija (ako uopste golubovi i imaju mud.a) kad igraju protiv Digica... znaju i forumske Kobaje da nikad njemačka nece uzeti Italiju u službenoj utakmici... ni u subotu, ni za vijeke vijekova...

Decko me je impresionirao ovo prvenstvo. Kroos je danas malo popustio, ali uz Kroosa i Kediru ubjedljivo najbolji igrac Njemacke. Nojera ne racunam.van gall je napisao/la:Gdje onaj Italijan da dodje i oda priznanje Njemackoj,nek bude covjek sad posle utakmice
Kimich muda ko u vola

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nisam znao da je Zaza lijevak(levat).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.