Interesantno je i da mu Pitari daju podrsku samo sto je bio clan FK Sarajevo.Bečki Kongres je napisao/la:Interesantno je što su najglasniji kritičari Veležovci(carina, kimbo i velez_mostar).
Safet Sušić - Pape
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Evo recimo ioako sam Velezovac mislim da bi jedini Bosanac i Hercegovac koji bi ,po svim kreterijumima, bio donekle kvalitetan trener bio Amar Osim .Bečki Kongres je napisao/la:Interesantno je što su najglasniji kritičari Veležovci(carina, kimbo i velez_mostar).
Tako da ti pade teorija u vodu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Ima i toga, samo ja nisam Pitar, da se razumijemo.velez_mostar je napisao/la:Interesantno je i da mu Pitari daju podrsku samo sto je bio clan FK Sarajevo.Bečki Kongres je napisao/la:Interesantno je što su najglasniji kritičari Veležovci(carina, kimbo i velez_mostar).
Ne kažem ja da ga ne treba kritikovati, imao je i Safet isuviše grešaka, ali, prijateljske su pa ih ne moramo gledati na taj način.
Da, Ibišević ne može igrati na krilu to je svima jasno, Medunjanin ne zaslužuje poziv, Salihović ne može igrati prve 4 utakmice(igrao je na prijateljskim), sve to stoji. Ali, vidio si da se sa tandemom Salihović - Rahimić možemo nositi u veznom redu sa Njemačkom. Barem sam ja to vidio.
Treba mu se odati počasti zbog Mujdže, pa i zbog ne toliko medijske eksponiranosti kao kod Ćire...Dva potpuno različita čovjeka su Ćiro i Pape. Nadam se da će nam ovaj drugi donijeti EP, ali ne moramo ga psovati, napadati, pljuvati zbog toga što je izgubio od Njemačke, pobogu.
@Kimbo
Koje je klubove vodio Amar? Željezničar i JEF United(zbog oca). Dakle, ako ćeš govoriti o nižeraznosti Sušićevih klubova, šta su to ova 2 kluba(nemoj samo pričati o Željezničaru za vrijeme stare Jugoslavije, jer to nije to). Helem, ako će igrači ikoga slušati, onda je to Sušić, jer su svi odrastali na pričama o jednom rasnom strijelcu, bla, bla, bla. Ne kažem da je on najbolji trener, ali on je trenutno na našoj klupi, i zaslužuje podršku. Naravno, ukoliko u*ere motku, mora da leti i tačka.
Safete, gledas li?! 
Sad ocekujem da se pojavi Sergej supljator Barbarez i pocne srati kako se ova Njemacka sa deckima sa plaze morala dobiti.
Cuva Bog Zelju svog!
Ovdje neki jedva docekali da Njemacka nabije Englesku,da bi mogli branit Susica i onaj poraz od 3:1.Samo cu vam jedno reci Engleska ce opet izborit veliko takmicenje,a mi ?
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Sve sto sam oznacio je netacno napisano,barem kod nas ovdje.Jedino mozda kod vas u Mostaru vazi drugi pravopisvelez_mostar je napisao/la:Ako si mislio nesto podebljati sto nije napisano kako treba ,mogao si se barem informirati...majstore ,kad hoces da izostavis neko slovo ,i napises rijec onako kako je i izgovaras ,umjesto izostavljenog slova stavis apostrof (jjedan od interpunkcijskih znakova za koje nikad nisi cuo),amidza(brat od oca) se pise kako sam i napisao ,s tim sto je veliko slovo kako bi dobilo na znacaju...kelner je napisao/la:Ko o cemu,kurve o postenjuvelez_mostar je napisao/la:
Ma,druze kazes protiv Safeta nesto ,i odmah se nadje par drkosa koji misle da sam im tatu uvrijedio ,jer im je Amidza rek'o da je Pape bio dobar ,i oni to bukvalno shvatili ,i ne smijes im na to udarat'
A,i malo je ok unijeti neke zajebancije.
Sto se tice ban-a ,nemam ti ja problema sa tim ,nisam nikada nikoga prvi uvrijedio ,tako da moderatori to razumiju ,a i cijene vjerovatno ovo malo normalnih forumasa ,jos da nas izgubi forum bi se sveo na "horoze ,cigle ,pravopisne greske ,recenice koje traju vijek bez zareza ,fraze koje mozes naci samo u nekim bosanskim planinama od strane cobana" ...i td.
Nego..jeb'o to ,sta ovo ti prizivas Safeta da pozuri ?? Nesto se malo pobunio ,pa i ti pomislio da ce on nesto uraditi.e moj druze ,nema ti od toga nista.
Naime Sajo ti je pravolinijski mahlukat koji ce se lako pomiriti sa svim i svacim!![]()
![]()
Tvoji su postovi nalik na pismo iz crnogorske humoristicne serije pod nazivom "Đekna" ,tako da si ti posljednji koji ima pravo da bilo sta kaze.
Zamolio bi te da preskocis ubuduce moj post ,jer ja tvoj ne citam ,osim kad hocu da se lagano nasmijem.
Bez ljutnje neke posebne ,ali eto ,da znas ,samo lagano scroll (na misu ispupceni kolutic koji mozes pokretati gore dole kako bi pomjerao ,u ovom slucaju ,nezeljeni sadrzaj).
A Susica napadas,iako ni sam neznas koji je razlog za takvo nesto...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Pa bola, kako vas nije stid na Barbareza pricati, sram vas bilo....
Kako se to u nas sve zaboravi, kako se gleda naocarima, one boje, kojom ko hoce da gleda...
Kakva bola sad Njemacka??? Da, Njemacka je velesila, slazem se...Hocemo li pitati neku sportsku velicinu iz Njemacke, zna li ko je Barbarez, a ko je Susic....
Susic je trenutno trener BiH, SAMO ZATO, sto je tako htio nas savez. Za Barbareza je bio ostatak sportske javnosti u BiH, o narodu, BHF-u da ne govorim...I to je nepobitna CINJENICA, i mislim da da je u najmanju ruku, izdajnicki i bezobrazno, sad pljuvati po Barbarezu, covjeku koji je igrao za nasu repku, a isto mu NIJE bilo neophodno za licne interese i prosperitet....
Ovaj forum ne odslikava pravo stanje, i nemojte se zavaravati...Pogotovo, kriticari, kao ja....
Da, treba sada podrzati Safeta, evo i ja ga polako podrzavam, ucinio je prvi korak, zadovoljan sam....
Ne trebam govoriti, kakvog ce "oblika" biti moja podrska, a i vecina, ako se Safet "usuti" ili nedaj boze, bude igrao ako Ciro koji ih je ljubio na kraju u zicagu....
A to sto neki potenciraju da samo mostarci potenciraju Barbareza, htio bih opet da ponovim, da mostarci imaju puno vece sportske velicine od njega, a ne pominju ga....
Naprimjer Meho Kodro, broj 9 u Barcelona...Samo poredjenja radi, Edin Dzeko treba jos pet godina da zabija u jacim ligama od BL, da ga Barca i uzme u razmatranje....Da li je BiH ikada imala veceg igraca od Kodre???
Vaha, Bajevic itd, ja ne znam da li vama treba crtati...A opet, mi cuckamo samo Barbareza...
Mozda su malo mostarci, rigorozni prema svemu, napominjem da trebate malo prosiriti svoje vidike, da mi mostarci zivimo u gradu gdje 70posto grada ne navija za nasu repku, odnosno ne voli je...Te smo itekako svjesni da najveci problem nije, hoce li se BiH plasirati ili se nece plasirati na EP....
Umjesto da se polako rjesava taj osnovni problem, da 100posto koristimo svoje potencijale, Susic i savez, traze po Europi nekakve igrace, a ni na kraj pameti im nije da daju priliku domacim igracima i polako rjesavati osnovni problem, pa mozda malo i na ustrb rezultata, kojih, ruku na srce nije ni bilo, a tesko da ce ih biti...Susic i ne pokusava da ulazi u taj problem, a savezu to itekako odgovora, jer to im je i cilj, zato su oni tu gdje jesu i postavljeni....
Na kraju opet da ponovim, ako Safet nastavi kako je poceo, Barbareza necu spomenuti nikada...
Kritike su zdrave i treba kritikovati...Da neko ne zeli BiH bolje, ne bi ovde ni dolazio...
Molim da se ne komentarise ovaj post, nije zlonamjeran......
Kako se to u nas sve zaboravi, kako se gleda naocarima, one boje, kojom ko hoce da gleda...
Kakva bola sad Njemacka??? Da, Njemacka je velesila, slazem se...Hocemo li pitati neku sportsku velicinu iz Njemacke, zna li ko je Barbarez, a ko je Susic....
Susic je trenutno trener BiH, SAMO ZATO, sto je tako htio nas savez. Za Barbareza je bio ostatak sportske javnosti u BiH, o narodu, BHF-u da ne govorim...I to je nepobitna CINJENICA, i mislim da da je u najmanju ruku, izdajnicki i bezobrazno, sad pljuvati po Barbarezu, covjeku koji je igrao za nasu repku, a isto mu NIJE bilo neophodno za licne interese i prosperitet....
Ovaj forum ne odslikava pravo stanje, i nemojte se zavaravati...Pogotovo, kriticari, kao ja....
Da, treba sada podrzati Safeta, evo i ja ga polako podrzavam, ucinio je prvi korak, zadovoljan sam....
Ne trebam govoriti, kakvog ce "oblika" biti moja podrska, a i vecina, ako se Safet "usuti" ili nedaj boze, bude igrao ako Ciro koji ih je ljubio na kraju u zicagu....
A to sto neki potenciraju da samo mostarci potenciraju Barbareza, htio bih opet da ponovim, da mostarci imaju puno vece sportske velicine od njega, a ne pominju ga....
Naprimjer Meho Kodro, broj 9 u Barcelona...Samo poredjenja radi, Edin Dzeko treba jos pet godina da zabija u jacim ligama od BL, da ga Barca i uzme u razmatranje....Da li je BiH ikada imala veceg igraca od Kodre???
Vaha, Bajevic itd, ja ne znam da li vama treba crtati...A opet, mi cuckamo samo Barbareza...
Mozda su malo mostarci, rigorozni prema svemu, napominjem da trebate malo prosiriti svoje vidike, da mi mostarci zivimo u gradu gdje 70posto grada ne navija za nasu repku, odnosno ne voli je...Te smo itekako svjesni da najveci problem nije, hoce li se BiH plasirati ili se nece plasirati na EP....
Umjesto da se polako rjesava taj osnovni problem, da 100posto koristimo svoje potencijale, Susic i savez, traze po Europi nekakve igrace, a ni na kraj pameti im nije da daju priliku domacim igracima i polako rjesavati osnovni problem, pa mozda malo i na ustrb rezultata, kojih, ruku na srce nije ni bilo, a tesko da ce ih biti...Susic i ne pokusava da ulazi u taj problem, a savezu to itekako odgovora, jer to im je i cilj, zato su oni tu gdje jesu i postavljeni....
Na kraju opet da ponovim, ako Safet nastavi kako je poceo, Barbareza necu spomenuti nikada...
Kritike su zdrave i treba kritikovati...Da neko ne zeli BiH bolje, ne bi ovde ni dolazio...
Molim da se ne komentarise ovaj post, nije zlonamjeran......
- velez_mostar
- Kontakt:
Sve vise se potvrdjuje ona teza da su u reprezentaciju ,i oko nje dobrodosli samo ljudi kojima je drzava od Barscarsije do Cengic Vile ,a i sa nacionalnog aspekta se ne uzimaju u obzir neki momci koji bi trebali.
Isto tako ,po ovoj liniji mi se cini da Hercegovina ,i talenti koji dolaze odatle nisu dobrodosli ,pa postajem pomalo i skeptik vezano za pozivanje i Papca od strane velikog Pitara.
Ima igraca ,sto kaze Carina ,u Zrinjskom ,jako finih ,ima i u Sirokom pokoji dobar igrac ,u Borcu isto tako ,ali je.bi ga ,nema mjesta za njih ,tu mora igrati veliki Muratovic.
Nemam za tebe zivaca Kelnercino ,naveo sam razlog stavljanja velikog slova ,mi u Hercegovini kazemo "adza ,ili adze" ,no nebitno .stavio sam veliko slovo da bi ti uslo u mozgic.
Ostalo sam ti pojasnio ,ali vidim trzas se u zivom blatu.
Isto tako ,po ovoj liniji mi se cini da Hercegovina ,i talenti koji dolaze odatle nisu dobrodosli ,pa postajem pomalo i skeptik vezano za pozivanje i Papca od strane velikog Pitara.
Ima igraca ,sto kaze Carina ,u Zrinjskom ,jako finih ,ima i u Sirokom pokoji dobar igrac ,u Borcu isto tako ,ali je.bi ga ,nema mjesta za njih ,tu mora igrati veliki Muratovic.
Nemam za tebe zivaca Kelnercino ,naveo sam razlog stavljanja velikog slova ,mi u Hercegovini kazemo "adza ,ili adze" ,no nebitno .stavio sam veliko slovo da bi ti uslo u mozgic.
Ostalo sam ti pojasnio ,ali vidim trzas se u zivom blatu.
- Principatus
- Kontakt:
Aha a kad on i savez pocnu potencirati igrace iz nase lige, onda ce isti govoriti, da Susic zaradjuje na njima. To znam jer sam se ovdje dovoljno praznih prica naslusao. Sve se vrti u krug, a to jos da ni kvalifikacije pocele nisu.Susic i savez, traze po Europi nekakve igrace, a ni na kraj pameti im nije da daju priliku domacim igracima i polako rjesavati osnovni problem
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Velez-Mostar...Puca mi ona stvar i za tebe i za tvoj pravopis,pisi ako hoces hijeroglifima,samo nemoj vrijedjati,ni za porodicu mi zakacati...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- velez_mostar
- Kontakt:
Ti si prvi zapoceo ,vrati se unazad!kelner je napisao/la:Velez-Mostar...Puca mi ona stvar i za tebe i za tvoj pravopis,pisi ako hoces hijeroglifima,samo nemoj vrijedjati,ni za porodicu mi zakacati...
Domaci igraci,koji zavrse na kraju u Azerbejdjanu ili pitaj boga gdje.
A takvi bi trebali biti okosnica ili buducnost u repki.
Aha,kako da ne.
Cirkan je bas probao sa tim kerefekama.Pa smo golove primali ko' na traci od zamislite Rijeke,Irana.
A i Slovenija se omastila samo radi fildjanasa.
Aha,kako da ne.
Cirkan je bas probao sa tim kerefekama.Pa smo golove primali ko' na traci od zamislite Rijeke,Irana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- The Prodigy
- Kontakt:
@ Velez-Mostar
@ Kelner
Obojica ste dobili upozorenje, ovako javno, očekujem da završite sa ovakvim postovima, jer nakon što ovo postam, neće tolerisati nijedan post koji bude uvrijedljiv. Razmjenite skype ili msn i tamo nastavite.
@ Kelner
Obojica ste dobili upozorenje, ovako javno, očekujem da završite sa ovakvim postovima, jer nakon što ovo postam, neće tolerisati nijedan post koji bude uvrijedljiv. Razmjenite skype ili msn i tamo nastavite.
Slazem se...I svjestan sam da ce biti takvih prica, ali druze vjeruj mi, da drugog puta nema...Ne zaostaju previse ti nekakvi igraci, tipa Sunjic umjesto Mravca, da bi to bila katastrofa....A ni pogledao ga nije, a ne da je razgovarao sa njim...Mora se imati osjecaj za te stvari...Principatus je napisao/la:Aha a kad on i savez pocnu potencirati igrace iz nase lige, onda ce isti govoriti, da Susic zaradjuje na njima. To znam jer sam se ovdje dovoljno praznih prica naslusao. Sve se vrti u krug, a to jos da ni kvalifikacije pocele nisu.Susic i savez, traze po Europi nekakve igrace, a ni na kraj pameti im nije da daju priliku domacim igracima i polako rjesavati osnovni problem
To je tvoj stav..Prvo, niko ne zna kakav ce neko od igraca biti za pola godine...Drugo, Ciro je odabrao po meni pogresne igrace, tipa, Mikelini ili sta ja znam...A to da nasi igraci idu u Azerbejdzan, ti druze pricaj nekom drugom...harishp je napisao/la:Domaci igraci,koji zavrse na kraju u Azerbejdjanu ili pitaj boga gdje.
Aha,kako da ne.
Evo u zadnjih mjesec dana samo iz Mostara otisli su sljedeci igraci, i to budi siguran da su potpisali kvalitetne ugovore, sto znam sigurno, vec poslije prve probe...
Colic - Trnava, Stojanovic - National Portugal, Majkic - Kiryla Sovetov, Anicic -Slovacka, Kordic -Slovan Bratislava, Skaljic - Bran Bergen...Ne kazem da su neki extra klubovi, ali hocu da ti kazem da ne zaostaju previse za nekim igracima koji nam igraju u repci..E sad da li je taj "upitan" zasotatak vrijedan ovoga sto pricamo, to bih volio da vidim...
- velez_mostar
- Kontakt:
Na SP smo imali priliku vidjeti reprezentacije ciji igraci igraju u domacim ligama ,recimo u klubovima u Gani ,ni dragi Bog nije cuo za njih ,pa u Meksiku ,pola sastava igra u toj ligi (ne kazem da su lose lige ,ali su igraci nepoznati) ,pa Juzna Afrika je dosta pokazala sa domacim igracima ,i jos niz ekipa..recimo Slovacka ,pola ekipe igra u nekakvim Zilinama ,Artmedijama ,i td..pa se pokazu kao izuzetno dobri dijelovi tima..jer mali broj reprezentacija se moze pohvaliti da im igraci igraju u najvecim ekipama u Europi ,a to ponekad zna biti i kontraproduktivno.
Trebao je Susic isprobati neke igrace iz nase lige ,neke mladje igrace ,povuci neke snage iz mlade repke ,jednostavno PROBATI.
Bilic to pomalo uvodi u svoju repku ,ima dobru saradnju sa Ladicem ,i to je jako bitno,Ja ne znam je li se Susic 2 puta cuo sa onim nasim trenerom mladih.
Trebao je Susic isprobati neke igrace iz nase lige ,neke mladje igrace ,povuci neke snage iz mlade repke ,jednostavno PROBATI.
Bilic to pomalo uvodi u svoju repku ,ima dobru saradnju sa Ladicem ,i to je jako bitno,Ja ne znam je li se Susic 2 puta cuo sa onim nasim trenerom mladih.
Ma to je nasa bolest druze neizljeciva....Igrac nije ime i prezime...Igrac je ljudsko tijelo koje treba da pruzi na terenu ono sto se od njega zahtijeva....
Moze li naprimjer Rahimic pretrcati 7 kilometara za 90 minuta, koliko se danas trazi od zadnjeg veznog??? Moze li Vedo pretrcati 6 km?? Ko te to pita...Djaba ti sto znas da trebas napraviti sprint i uklizati, ako to ne mozes fizicki odraditi...Ovaj neki novi klinac ce mozda to i napraviti slucajno, Rahimic nece sigurno, jer ne moze...
Pa pusti nerealnost druze na ovom forumu...Vrati se samo kada smo pricali o tekmi Njemacka-BiH, i procitaj komentare o Marku Marinu...Momak usao, igrao nam se sa odbranom, probijao kako je htio, i jos iznudio nedosudjeni crveni Spahi, i oni ga ovde blate...A momam odigrao za cistu desetku...
Pa ga ovaj Lel na SP slabo i koristi, jer druge repke trce za razliku od nas...Mi imamo sigurnog "Dajca", da...iskustvo, veoma bitna stvar, kako da ne...
Odo opet, i ne svadjajte se...
Moze li naprimjer Rahimic pretrcati 7 kilometara za 90 minuta, koliko se danas trazi od zadnjeg veznog??? Moze li Vedo pretrcati 6 km?? Ko te to pita...Djaba ti sto znas da trebas napraviti sprint i uklizati, ako to ne mozes fizicki odraditi...Ovaj neki novi klinac ce mozda to i napraviti slucajno, Rahimic nece sigurno, jer ne moze...
Pa pusti nerealnost druze na ovom forumu...Vrati se samo kada smo pricali o tekmi Njemacka-BiH, i procitaj komentare o Marku Marinu...Momak usao, igrao nam se sa odbranom, probijao kako je htio, i jos iznudio nedosudjeni crveni Spahi, i oni ga ovde blate...A momam odigrao za cistu desetku...
Pa ga ovaj Lel na SP slabo i koristi, jer druge repke trce za razliku od nas...Mi imamo sigurnog "Dajca", da...iskustvo, veoma bitna stvar, kako da ne...
Nigdje veze ni sa cim.carina je napisao/la:Ma to je nasa bolest druze neizljeciva....Igrac nije ime i prezime...Igrac je ljudsko tijelo koje treba da pruzi na terenu ono sto se od njega zahtijeva....
Onda bi atleticari tu mogli obaviti lavovski posao.
Za loptu i fudbal manje vise
Jamajka bi vec bila u polufinalu svjetskog prvenstva. :ugeek:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Baš mi je žao kad vidim da glupi ljudi ovdje pišu! Valjda, jadni, misle da im je to pametno, ccccc!!!
A đe da znam?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.