1/8 - Holandija - Slovacka
Moderator/ica: admin
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: 1/8 - Holandija - Slovacka
Klasika,nema argumente,nista,i onda valja nesto beze.Osvrni se i ti malo na svoje komentare,smijaces se,vjeruj mi.Malo ces se postiditi,ali nema veze.
Ali dobro,da ne spamam temu.Vec sam rekao da je ovdje Holandija veliki favorit i da bi trebali proci,ali mozda Slovaci iznenade,ko zna.
Ali dobro,da ne spamam temu.Vec sam rekao da je ovdje Holandija veliki favorit i da bi trebali proci,ali mozda Slovaci iznenade,ko zna.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
cuj nema argumenata, pa botu necu argumentisati da li su moji postovi smijesni ili nisu.. cuj opravdava se, pa da je meni stalno da mi niko ne zamjeri, da se niko ne osvrne na moje komentare onda bih samo pisao "da, slazem se" "upravu ste" "pa eto, nije to lose".. nisam ovdje dosao da pravim porodicu i dizem sebi imidj, vec da se zaebajem, komentarisem sa drugim budalama i da ponekog provociram..
il si ti neki dedica od 50-ak godina pa to ne shvatas

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- nidjo_barca
- Kontakt:
Dosta si mi rekao ovim postom.Bas ono sto sam i mislio. End of discussion
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Holandija je ovde favorit ne samo vode nego i da proba da ode do kraja videcemo sta ce da bude.
Promenili su stil igre pod vodstvom Van Marvijka nema tu vise one standardne lepote i igre za publiku,sada ima lepote ali nema igre za publiku,igra se cvrsto na rezultat i uvek igraju za gol vise nikada nece da stanu.To je ono sto je trebalo ovoj repki da ide daleko.Strasan niz iz kvalifikacija nastavljaju i ovde,i verujem da ce to da nastave protiv Slovaka.
Slovaci sa druge strane slabo igraju,nemaju ideje da sami stvore neku akciju,oslanjaju se ne protivnicke greske,sto moze biti i mac sa dve ostrice.Rekao sam pred pocetak da ova ekipa sa Karhanom i bez njega nije ista.Cast Hamsiku,Vitteku,Sestaku i ostalima ali oni nisu vodje na terenu.Karhan je pravi lider,kapiten koji zna da digne ekipu.
Hamsik nije igrac koji bi mogao da bude kapiten,nisam ga jos niti jednom video da malo zagalami,da proba malo dici ekipu kada lose ide.To nije onaj Hamsik ni blizu iz Napolija u repki,jos nije za nju pokazao zasto igra u Seriji A.
Po meni najbolji igrac ovoga tima je Vittek.Iskoristeo je skoro sve sanse sto su mu e ukazale.Tri gola je za sada dovoljno od njega.Takodje mali Weiss odlican za sada,juce mesto njega igrao Stoch koji takodje pokazao veliko znanje.
Ali ipak najveca snaga ove repke je selektor Weiss,on je sa prosecnom Artmediom igrao LP,sa ovom repkom prosao kvalifakcijsku grupu koja nije bila nimalo lagana,i na kraju sa ovom repkom prosao u 1/8 finala.
Ovde se ja pre svega nadam dobroj tekmi mada verujem da Lale idu dalje.
Promenili su stil igre pod vodstvom Van Marvijka nema tu vise one standardne lepote i igre za publiku,sada ima lepote ali nema igre za publiku,igra se cvrsto na rezultat i uvek igraju za gol vise nikada nece da stanu.To je ono sto je trebalo ovoj repki da ide daleko.Strasan niz iz kvalifikacija nastavljaju i ovde,i verujem da ce to da nastave protiv Slovaka.
Slovaci sa druge strane slabo igraju,nemaju ideje da sami stvore neku akciju,oslanjaju se ne protivnicke greske,sto moze biti i mac sa dve ostrice.Rekao sam pred pocetak da ova ekipa sa Karhanom i bez njega nije ista.Cast Hamsiku,Vitteku,Sestaku i ostalima ali oni nisu vodje na terenu.Karhan je pravi lider,kapiten koji zna da digne ekipu.
Hamsik nije igrac koji bi mogao da bude kapiten,nisam ga jos niti jednom video da malo zagalami,da proba malo dici ekipu kada lose ide.To nije onaj Hamsik ni blizu iz Napolija u repki,jos nije za nju pokazao zasto igra u Seriji A.
Po meni najbolji igrac ovoga tima je Vittek.Iskoristeo je skoro sve sanse sto su mu e ukazale.Tri gola je za sada dovoljno od njega.Takodje mali Weiss odlican za sada,juce mesto njega igrao Stoch koji takodje pokazao veliko znanje.
Ali ipak najveca snaga ove repke je selektor Weiss,on je sa prosecnom Artmediom igrao LP,sa ovom repkom prosao kvalifakcijsku grupu koja nije bila nimalo lagana,i na kraju sa ovom repkom prosao u 1/8 finala.
Ovde se ja pre svega nadam dobroj tekmi mada verujem da Lale idu dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
bice ovo teska utakmica za holandjane... svako ih vec vidi u 1/4 finalu, a holandjani su skloni podcjenjivanju protivnika. to smo vidjeli nebrojeno puta. slovaci nisu nimalo naivna ekipa. kompaktno igraju i imaju napad koji moze svakom zabit' barem jednom. holandija je dobila sve utakmice, ali im igra nije bila na nekom zavidnom nivou. bilo je dosta srece u svim utakmicama....
Hajde Robine, izdominiraj to! 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ovo je Holandija ''vec prosla''
Pa bili su i Italijani ''vec prosli skupinu'' ,sve do jucer
Pa bili su i Italijani ''vec prosli skupinu'' ,sve do jucer

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hare druze, đes ti bio ovih dana? 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma dobiva ovo Nizozemska
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- alan_kardec
- Kontakt:
Holanđani su favoriti ovdje. ALI, Slovaci su prevazišli sebe pobjedom protiv Italije, uradili su fantastičnu stvar,već su heroji u domovini, sad mogu odigrat rasterećeno i kao takvi mogu biti opasni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
VuvuzelioTrasimaco je napisao/la:Hare druze, đes ti bio ovih dana?

P.S zabit ce @gerin Mintal makar tricu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gde izvadi Mintala,nema ga uopste na SP:harishp je napisao/la:VuvuzelioTrasimaco je napisao/la:Hare druze, đes ti bio ovih dana?
P.S zabit ce @gerin Mintal makar tricu![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:
Gde izvadi Mintala,nema ga uopste na SP:
Weiss će ga pozvat specijalno jer je vidio da ga hare priziva.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa nema nista od golova,zato ga i izvadi.Devil je napisao/la:Gde izvadi Mintala,nema ga uopste na SP:harishp je napisao/la:VuvuzelioTrasimaco je napisao/la:Hare druze, đes ti bio ovih dana?
Minto bi to pozandarao,sad pa sad.

Nije Holandija juve...pardon italija.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hej Italijo iz Bratislave, dobit cete tricu i mirna BosnaItalia je napisao/la:cuj nema argumenata, pa botu necu argumentisati da li su moji postovi smijesni ili nisu.. cuj opravdava se, pa da je meni stalno da mi niko ne zamjeri, da se niko ne osvrne na moje komentare onda bih samo pisao "da, slazem se" "upravu ste" "pa eto, nije to lose".. nisam ovdje dosao da pravim porodicu i dizem sebi imidj, vec da se zaebajem, komentarisem sa drugim budalama i da ponekog provociram..

`oce da kaze da od te ljubavi nema nista.Devil je napisao/la:Gde izvadi Mintala,nema ga uopste na SP:harishp je napisao/la:VuvuzelioTrasimaco je napisao/la:Hare druze, đes ti bio ovih dana?

Zato je tu Vittek, koji sad pa sad zabije zgoditak.

On je takodjer gerin.

Vom Jäger zum Gejagten
- United Rule
- Kontakt:
Ovdje ce da bude vrlo prosto, predvidjam jedno 3:0 za Lale
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
ovdje će slovaci igrati rasterećeno dok sa druge strane holanđani "moraju" pobjediti
slovačka je opasna nikad se nezna ali prednost dajem lalama
slovačka je opasna nikad se nezna ali prednost dajem lalama
.
jesul' ljubitelji ovih Holandjana spremni za poraz?
72 minuta Hamsik golcina.. vec sam to vidio

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
prije bih reko da si sanjo to.Italia je napisao/la:jesul' ljubitelji ovih Holandjana spremni za poraz?
jedino si mogo vidit golove viteka i gol kopuneka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.