2016/17 NBA Pre-season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sarmelino
Kontakt:

Re: 2016/17 NBA Off-season

Post Postao/la Sarmelino » 03 jul 2016, 02:42

SAS samo u snovima moze proci Oklahomu sljedece sezone.
Gordon u Hou
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jul 2016, 02:46

****: Eric Gordon's deal with the Rockets: Four years, $53M

Kako ce ovo losa odbrana biti :bow:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 jul 2016, 02:47

Ma Spursi sljedece godine mogu biti samo losiji jer su Timi, Manu i Toni jos za godinu stariji, jasno ko dan. Kawhi ce biti opet na nekom jakom nivou sigurno cak i bolji vjerovatno, LMA ne vidim kako moze biti bolji nego ove sezone i tu je to fakticki, njima je prilika da kroz ovaj FA naprave ekipu nesto jacom i potuku se sa Warriorsima i mozda OKC ako Durant ostane. Ukoliko ne naprave neki veci potez kroz ovaj FA ne vidim ih definitivno ni ja kao top3 contendera.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 03 jul 2016, 02:49

Kanter navodno nezadovoljan u Oklahomi..
puške pucaju lete duhovi

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 jul 2016, 02:50

IlCapitano je napisao/la:****: Eric Gordon's deal with the Rockets: Four years, $53M

Pa dobro Gordon ce s klupe vjerovatno, ako mogne ostat zdrav dobar deal

@bodi

Pa da, ali treba vidjeti sta ce uradit, s trenutnim rosterom ne.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 jul 2016, 03:04

NEZALAGANJE je napisao/la:LAC dali Riversu preko 11mil godisnje. :oops: :oops:
I izbacili se iz utrke za KD-a (barem za ovu god), jer bi sad morao uzeti ogroman paycut.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 03 jul 2016, 04:10

4 sata trajao sastanak Celticsa sa Durantom,da li su ga uspjeli ubjediti :pray:
Plan je da ako on pristane se daju Bullsima Pickovi od Netsa plus igraci za Butlera.Ja bih da sam na Aingevom mjestu prije pokusao dovesti Rodjaka.
Kako god samo da ga Ainge i ekipa nagovore.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

filip13

Post Postao/la filip13 » 03 jul 2016, 06:55

Lakoste je napisao/la:Ryan Anderson and the Houston Rockets have agreed to a four-year-deal worth $80 million

kao da nemaju dovoljno 4 pa još i njega dovode

filip13

Post Postao/la filip13 » 03 jul 2016, 06:59

afflalo u kingsima

filip13

Post Postao/la filip13 » 03 jul 2016, 07:51

http://www.eurohoops.net/featured/27309 ... -with-utah

nisam bas najbolji sa engleskim,je li ovo gobertov agent očekuje ugovor od 143 miliona?

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 03 jul 2016, 08:34

Svako vidi da je rosters OKC unapredjen se nekih na ovom forumu :clap:

Dovodjenje Oladipa je klasicno prilagodjavanje Wariorrsima jedinom konkurentu na zapadu,u Oladipu su dobili covjeka kojeg mogu staviti na Klay Thopsona (koji im je u seriji radio strasne strasne probleme) ogroman upgrade defanzivno za backcourt OKCa,Oladipo u najgorem slucaju (ako mentalno ne prodje) moze biti isti kao Waiters sto je svakako donekel pozitivno jer je Waiters napredovao,ali sasvim je sigurno da ce Oladipo taj nivo presissati cim krene sezona jer je 10x talentovaniji i bolji igrac u svim segmentima igre,i ono jako bitno u cijelo pric je zanemariti porcente suta Oladipa iz Orlanda jer su to bili divlji sutevi,bez rezona,spot up nije postojao (spot up generalno nije postojao uopste u Skilesovim ofanzivnim semama :thumbup: ),tako da je ocekivati da ce Oladipo dobiti jedno veliko olaksanje u vidu spot up trica + fokus generalno nece biti na njemu sto ce talenat njegovog tipa iskoristit,obzirom da je igrac koji prakticki zivi od ulaza (sam da jos popravi taj slash and kick)
Ovaj potez znaci vise smallballa,vise Duranta na PF sto direktno otvara dosta prostora Oladipu i Robersonu,kao sto rekoh ogroman ogroman upgrage OKCa i jedan vrhunski potez prilagodjavanja Warriorsima kao jedinim konkurentima na zapadu.

Sam Presti :thumbup:

filip13

Post Postao/la filip13 » 03 jul 2016, 09:22

Memphis has agreed to a two-year, guaranteed $6M deal with free agent James Ennis. He averaged 15.9PPG to finish '15-16.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2016, 09:52

IlCapitano je napisao/la:****: Eric Gordon's deal with the Rockets: Four years, $53M

Houston misli da moze sakriti svih 5 igraca u odbrani :D .

Edit: kakvo precjenjivanje Victora Oladipa :damn: odgovor na Warriorse je, wait for it, Victor Oladipo :urnebes: mislim da ni Victor Oladipo ne misli za sebe ove napisane stvari :mrgreen: .
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 03 jul 2016, 10:11, ukupno mijenjano 2 puta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 jul 2016, 09:57

filip13 je napisao/la:http://www.eurohoops.net/featured/27309 ... -with-utah

nisam bas najbolji sa engleskim,je li ovo gobertov agent očekuje ugovor od 143 miliona?

dobro si razumio ;)

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 jul 2016, 10:08

adriano_leite je napisao/la:kakvo precjenjivanje Victora Oladipa :damn: odgovor na Wariorrse je, wait for it, Victor Oladipo :urnebes: mislim da ni Victor Oladipo ne misli za sebe ove napisane stvari :mrgreen: .
i ja citam i ne vjerujem. pa citam opet i opet ne vjerujem.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 03 jul 2016, 10:17

A dobro ne moze Oladipo bit bolji od Wadea the second. Ti precjenjujes Waitersa pod prvo, drugo ne znam kako se to moze sa unaprijedjenim rosterom losije igrati protiv Warriorsa ali eto.Rijesili se Ibake koji opada od kako su tradeali Hardena,doveli Oladipa koji moze bit otac Waitersu na obe strane.Niko ne kaze da je Oladipo odgovor na Warriorse ali sigurno poboljsanje u odnosu na proslu sezonu.
puške pucaju lete duhovi

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jul 2016, 10:26

Sarmelino je napisao/la:A dobro ne moze Oladipo bit bolji od Wadea the second. Ti precjenjujes Waitersa pod prvo, drugo ne znam kako se to moze sa unaprijedjenim rosterom losije igrati protiv Warriorsa ali eto.Rijesili se Ibake koji opada od kako su tradeali Hardena,doveli Oladipa koji moze bit otac Waitersu na obe strane.Niko ne kaze da je Oladipo odgovor na Warriorse ali sigurno poboljsanje u odnosu na proslu sezonu.
A ko je rekao da je Waiters Wade the second? I ti poceo malo pametovati i lagati, a?
Eto rekao ti je taj iznad par postova da je Oladipo odgovor na Warriorse, znas li citati? To izgleda ne znas procitati a znas reci da sam ja dovodio Waitersa u kontekst sa "novi Wade" iako to nisam napisao a lik ti par postova iznad napise nesto sto negiras da je neko napisao. Negiras vec napisano a podrzavas izmisljeno. Dakle, pises 2 lazi u postu od 4 recenice :clap: .

Pogubio si se malkice.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 jul 2016, 10:37

Mouse je napisao/la:Durant ima jos ovu sezonu dobre kosarke a onda njegovo krhko tijelo stizu povrede...

:crazy: :crazy: sa 28 god....

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 03 jul 2016, 10:42

adriano_leite je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:A dobro ne moze Oladipo bit bolji od Wadea the second. Ti precjenjujes Waitersa pod prvo, drugo ne znam kako se to moze sa unaprijedjenim rosterom losije igrati protiv Warriorsa ali eto.Rijesili se Ibake koji opada od kako su tradeali Hardena,doveli Oladipa koji moze bit otac Waitersu na obe strane.Niko ne kaze da je Oladipo odgovor na Warriorse ali sigurno poboljsanje u odnosu na proslu sezonu.
A ko je rekao da je Waiters Wade the second? I ti poceo malo pametovati i lagati, a?
Eto rekao ti je taj iznad par postova da je Oladipo odgovor na Warriorse, znas li citati? To izgleda ne znas procitati a znas reci da sam ja dovodio Waitersa u kontekst sa "novi Wade" iako to nisam napisao a lik ti par postova iznad napise nesto sto negiras da je neko napisao. Negiras vec napisano a podrzavas izmisljeno. Dakle, pises 2 lazi u postu od 4 recenice :clap: .

Pogubio si se malkice.
"vrhunski potez prilagodjavanja Warriorsima " Ako na njegov post mislis, rekao je da se prilagodjavaju,ne da su doveli nekoga ko ce rijesiti seriju, jos je i fan Magica i logicno je da mu je krivo sto su dali takvog igraca za mrtvog Ibaku :D ,nisam ni rekao da si ti rekao da je on novi Wade, ali koliko ga precjenjujes pomislio bi.Ne vidim na koji nacin Oladipo nije upgrade u odnosu na njega.Znaci ako poboljsas ekipu u bilo kojem segmentu blizi si cilju koji zelis,logicno.
puške pucaju lete duhovi

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 jul 2016, 10:52

Sarmelino je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

Pogubio si se malkice.
"vrhunski potez prilagodjavanja Warriorsima " Ako na njegov post mislis, rekao je da se prilagodjavaju,ne da su doveli nekoga ko ce rijesiti seriju, jos je i fan Magica i logicno je da mu je krivo sto su dali takvog igraca za mrtvog Ibaku :D ,nisam ni rekao da si ti rekao da je on novi Wade, ali koliko ga precjenjujes pomislio bi.Ne vidim na koji nacin Oladipo nije upgrade u odnosu na njega.Znaci ako poboljsas ekipu u bilo kojem segmentu blizi si cilju koji zelis,logicno.

samo je pitanje zasto Ratnicima :crazy: :crazy:Olapido je u svakom slucaju bolji igrac od Diona,a bice im i korisniji jer igra 2 pozicije.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.