1/8 - Argentina-Meksiko
Moderator/ica: admin
-
- Kontakt:
Re: 1/8 - Argentina-Meksiko
pa stvarno bolje sudije u nasoj ligi nego na ovom prvcenstvu... znaci na svakoj utakmici je bila bar jedna kardinalna greska sudije...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Lakše je bilo vidjeti ovaj ofsajd nego "nepostojeći" gol Lamparda 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Koja mafija,koji lopovluk Boze sacuvaj. Ogadi se covjeku fudbal. Pogledas 2 utakmice na dan i vidis 22 sudijske greske koje opasno uticu na igru.
i nesto uzemeo pricati o sudjenju u nasoj ligi,pa ovo je sve mjere prevazislo

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Ma sve je ovo otislo u pm.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Kontam sad ce ispraviti gresku nakon one rasprave, kad kreten pokaza na centar 
EDIT: Sudija je vec uradio svoje

EDIT: Sudija je vec uradio svoje

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sad se Mehiko raspada ko Jugoslavija 91. 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Kako bezveze Mexico ispade u PM...Zgadio mi se zivot od ovih nekih "fudbalskih sila"... 

Koja greska, sada ce ih Gaucosi dotuci. Steta, do one greske vise mi se svidjala igra sombrera.
Vom Jäger zum Gejagten
sto ovako ne zahebu "velike sile" qrac nesmiju,ebem ti ovakav fudbal
FIFA MAFIJA
FIFA MAFIJA
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Daj ba budite realni da je Argentina za klasu jaca,i bez ovog ofside gola bi dobili po guzici.Mogla bi petarda da bude do kraja.
Ovim sudijama na svjetskom prvenstvu kao da je Sulejman Colakovic komesar,a Novo Pnic bi ovdje bio najbolji sudija.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nije poenta da je Argentina jača, već kakve glupe greške prave ove sudije koje direktno utiču na rezultat utakmice. Da je Meksiko dao gol iz ofsajda onda bi se oni povukli i branili rezultat a sad je sve jasno.fantom je napisao/la:Daj ba budite realni da je Argentina za klasu jaca,i bez ovog ofside gola bi dobili po guzici.Mogla bi petarda da bude do kraja.

Ako je realno,onda sudi realno da se ta klasa uoci koja do onog gola se nije ni vidjela.Znaci realno a ne ''barcelonalno'' ko' onaj Norveski celo.fantom je napisao/la:Daj ba budite realni da je Argentina za klasu jaca,i bez ovog ofside gola bi dobili po guzici.Mogla bi petarda da bude do kraja.

Fakat Ovrebo je mala maca za ove.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Normalno da nije u redu da sudije priznaju ovakve golove,isto tako danas svabe u analizi utakmice kazu da nije bitno sudije su tu da odlucuju.Meksiko jest pokraden ali za mene je cinjenica da Argentina i Spanija igraju najljepsi nogomet na prvenstvu a svabe ce da dobiju porciju u narednoj utakmici.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Nije poenta da je Argentina jača, već kakve glupe greške prave ove sudije koje direktno utiču na rezultat utakmice. Da je Meksiko dao gol iz ofsajda onda bi se oni povukli i branili rezultat a sad je sve jasno.fantom je napisao/la:Daj ba budite realni da je Argentina za klasu jaca,i bez ovog ofside gola bi dobili po guzici.Mogla bi petarda da bude do kraja.
- samovasposmatram
- Kontakt:
na ovom SP-u postoji samo jedna cinjenica - a to je da su mnoge utakmice prodane,..kao i ova sada arg-mex,..pa vi pjevajte borbene.
WHUFC
najveća smotra svjetske krađe direktno iz Afrike....
fuj fuj i fuj
fuj fuj i fuj
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Kako sudija bude nanijetio.fantom je napisao/la:Normalno da nije u redu da sudije priznaju ovakve golove,isto tako danas svabe u analizi utakmice kazu da nije bitno sudije su tu da odlucuju.Meksiko jest pokraden ali za mene je cinjenica da Argentina i Spanija igraju najljepsi nogomet na prvenstvu a svabe ce da dobiju porciju u narednoj utakmici.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Nije poenta da je Argentina jača, već kakve glupe greške prave ove sudije koje direktno utiču na rezultat utakmice. Da je Meksiko dao gol iz ofsajda onda bi se oni povukli i branili rezultat a sad je sve jasno.fantom je napisao/la:Daj ba budite realni da je Argentina za klasu jaca,i bez ovog ofside gola bi dobili po guzici.Mogla bi petarda da bude do kraja.
Tako ce se i zavrsiti.
Za porciju moras sudiju upitati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ovo je strasno..koje rasulo sto se tice ovih sudaca boze dragi..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
- Kontakt:
Sramota. Klasičan faul Teveza nad golmanom, a o offside-u da i ne govorim. Da nije bilo ove greške, desilo bi se dosta toga, ubijeđen sam. Sada ne vidim način da se Mexico vrati u igru, osim ukoliko Roberto ne napravi neku grešku i na drugoj strani.
Btw, je li neko primijetio što Heinze spuca glavom u kameru kada je slavio drugi gol?
Mislim da je poslije i odgurn'o kamermana(onako iz huje, krkanski).
Btw, je li neko primijetio što Heinze spuca glavom u kameru kada je slavio drugi gol?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.