FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2016, 15:37

fukaratz je napisao/la:eto Burakovic u Vojvodini, Celik ce dobiti obestecenje :kafa: to Husrefe kralju nas, yebes klub bitno je da si ti zadovoljan :opaopa:
je li ti znas nesto sto mi ne znamo
Burekovic je sam rekao da je izmedju Tusnja i Sugavice, ali da ceka papire, koje mu Celik ne da

jedino ako Husref u medjuvremenu nije rekao da ne zeli Burekovica

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 jul 2016, 15:39

Što je Husref kriv što klub neće da plati obeštećenje Čeliku za Burekovića? :crazy:

Napadač bi još jedan trebao doći, i moja želja još jedno krilo mada sumnjam u to. Ne može se puno toga zaključit iz jedne utakmice jer se i rotiralo neplanski dosta, uticalo je to i na taktiku. Rano je još za zaključivanje, ja mislim da na sredini terena nismo ništa slabiji nego prošle sezone, vrijeme će pokazati jel' tako ili nije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 jul 2016, 15:41

vazno je da je husref otjera Peru **** ga u pakas sarajevski!!
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2016, 15:43

ne radi se o tome da nismo slabiji, nego je problem sto nismo jaci
kako u veznom redu, tako i u napadu

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 jul 2016, 15:43

mislim na to da ne smijes pustati najboljeg lijevog beka u ligi ako nemas spremnu zamjenu :!: mi zamjenu nemamo pa Kostic igra na beku i blamira se :!: ko ce drugi biti kriv nego Husref :kafa:
Sloboda Tuzla

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 jul 2016, 15:47

Imamo već 4 krila tako da na to zaboravite. Ako uopšte bude dolazaka može jedino biti na poziciji napadača i centralnog veznog.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jul 2016, 15:48

Ma hoce Azmir da kupi Burekovica za sebe, nije glup momak pa nije rob :)

Zato ni Serbecica necemo dobiti jer bi mu vlasnik bio Azmir, a ne Sloboda. A normalno nije Jovanovic tako glup, on mu je manager

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2016, 15:48

fukaratz je napisao/la:mislim na to da ne smijes pustati najboljeg lijevog beka u ligi ako nemas spremnu zamjenu :!: mi zamjenu nemamo pa Kostic igra na beku i blamira se :!: ko ce drugi biti kriv nego Husref :kafa:
a jebga, dogovorena su tri beka jebote, jedan je izigrao dogovor, dvojica nemaju papire jos uvijek
niti je za to kriv Husref, niti Sloboda

mozemo krivit' Husrefa sto je otjerao Peru zbog licnih odnosa s njim, ali ne mozes reci da je postupio nepromisljeno, vec sam napisao gore.. u svakom klubu postoje ovakvi slucajevi da trener otjera igraca zbog licnih odnosa, nije to nista cudno, ali eto.. bit' ce to sve dobro kada ovi rijese papire

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jul 2016, 15:53

Skahica da rijesi papire smo cekali 9. kola ..tj tri mjeseca

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2016, 15:56

tuzlak1987 je napisao/la:Skahica da rijesi papire smo cekali 9. kola ..tj tri mjeseca
Skahicu je Velez pravio probleme, sporili su se kod ugovora, je li na godinu ili sa opcijom za drugu, a kod ovih samo trebaju stici papiri od Saveza iz drzava gdje su igrali, tako da to nije uopste isto.. to ce vjerujem biti rijesno do pocetka sezone

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 jul 2016, 15:59

Chinaglia je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:mislim na to da ne smijes pustati najboljeg lijevog beka u ligi ako nemas spremnu zamjenu :!: mi zamjenu nemamo pa Kostic igra na beku i blamira se :!: ko ce drugi biti kriv nego Husref :kafa:
a jebga, dogovorena su tri beka jebote, jedan je izigrao dogovor, dvojica nemaju papire jos uvijek
niti je za to kriv Husref, niti Sloboda

mozemo krivit' Husrefa sto je otjerao Peru zbog licnih odnosa s njim, ali ne mozes reci da je postupio nepromisljeno, vec sam napisao gore.. u svakom klubu postoje ovakvi slucajevi da trener otjera igraca zbog licnih odnosa, nije to nista cudno, ali eto.. bit' ce to sve dobro kada ovi rijese papire
Pero jeste tvrdoglav ali je profesionalac, sve sto se trazilo od njega momak je i odradio i zato je bio miljenik Azmirov :!: svaki klub otpusta igrace tek kad dovede bolje od njih ili barem ravnopravne, jedini mi otjeramo covjeka a nemamo pojma koga dovesti :!: vrijeme ce pokazati dal smo ispravno radili. ali uglavnom od Lazevskog ne ocekujte puno jer po info sto sam dobio covjeku vec duze vrenema karijera ne ide u zeljenom pravcu :kafa:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2016, 16:05

svaka cast Peri, ali on nama ne moze biti vazniji od Husrefa!

Pero jeste bio profesionalac na treningu i tekmama, u smislu da radi sta se od njega trazi, medjutim, cim se zamjerio Husrefu, znaci da je i on bio ostrog jezika, s time sto trener sebi moze dozvolit' da psuje igracima i da ih vrijedja, dok igrac to sebi ne mije dozvolit' :salut: budi musko i podnesi psovke i uvrede, sigurno da Pero nije jedini kome Husref psuje, ali je haman jedini koji je Husrefu jeb'o staru :lol:

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 03 jul 2016, 16:31

DoeTz je napisao/la:
Mustafa10 je napisao/la: To je to eto ako si bio na zapadu sve ti je bilo jasno o cemu pricam ovdje i na sta sam mislio. :thumbup: Tifoz nije zanimanje il posao to jednostavno ili jesi ili nisi radjas se s tim isto ko i s drugim nekim predispozicijama :)
Slazem se, on dok je vodio niko nije smio pisnut, medjutim nakon onog sto je uradio nece ti taj na ogradu stat vise.
Bio je on na ogradi i poslije toga ;)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 jul 2016, 16:51

Slobodas je napisao/la:Zna li neko dokle je doslo sa ovim registracijama hocel ko moci nastupiti u uzvratu ??
Ko je registrovan, registrovan je. Jedino ako se Zec i Mehmedagić oporave, oni mogu igrati, ostali ne. :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jul 2016, 17:04

Nisam siguran jel ono bio Efendic, mrak je bio, proleti sa zenom kraj mene i govori joj nesto u fazonu: "Moze Karic se pomjeriti na Zebinu poziciju...".
Nije valjda toliki frik da tusi zenu o formacijama i rotacijama u timu, hhh.

Ovo za Burekovica nikako ne mogu svariti, da mu je klub duzan nekoliko plata i nije mu uplacivao doprinose i opet ga nisu htjeli pustiti i dati mu papire. Jbt a mi umalo ne izgubismo Pirica samo radi neuplacenih doprinosa za 2 mjeseca (ako se dobro sjecam).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 03 jul 2016, 17:19

Piricu je menadzer Husara, a to ti je u startu sranje
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 03 jul 2016, 17:25

Beduin je napisao/la:Nisam siguran jel ono bio Efendic, mrak je bio, proleti sa zenom kraj mene i govori joj nesto u fazonu: "Moze Karic se pomjeriti na Zebinu poziciju...".
Nije valjda toliki frik da tusi zenu o formacijama i rotacijama u timu, hhh.

Ovo za Burekovica nikako ne mogu svariti, da mu je klub duzan nekoliko plata i nije mu uplacivao doprinose i opet ga nisu htjeli pustiti i dati mu papire. Jbt a mi umalo ne izgubismo Pirica samo radi neuplacenih doprinosa za 2 mjeseca (ako se dobro sjecam).
:urnebes: Efendic
Ja vjerujem da je on, covjek zivi fudbal 24/7
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 jul 2016, 17:30

Ovo sto chinaglija radi je kada covjek razmislja mozgom,a ostali se vode emocijama.
Pa sta je taj Ivetic,da je za nase lige dobar jeste ali nije Karlos,
I da je Ivetic ostao, mi nebi bili,i igracki nismo jaci od zidova.
Jedina prednost ili ono sto nam moze ikako pomoci je iskustvo i znanje Musemica...
Prestanite kukati za **** igracima,ukoliko ste zaboravili nekada nam je i Redzepi bio igracina....
Najbitnije je da smo trenutno jaki za ligu,a u evropi sta bude,pa tek smo poceli ljudi...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 jul 2016, 17:42

Ni prvi ni zadnji primjer da igrac dobije nogu zbog sukoba sa trenerom. On je doveo Fatica i Lazevskog, vidjeti cemo kakvi su i da li ce se pokazati podjednako kvalitetni ili cak kvalitetniji od Ivetica. Kao da je Husref znao da ih necemo moci registrovati za Europu. A i na stranu sto gotivim Husrefa, ko god da je trener ne smije se desiti da je igrac veci od trenera. To kratkorocno izgleda kao pogresna odluka Husrefa jer bi imali Ivetica za Europu, ali dugorocno je sigurno ispravna odluka jer bi tolerisanje jednog igraca preslo u tolerisanje pola tima i na kraju izgubis sav autoritet a to nikad, ali bas nikad u fudbalu nije dobro zavrsilo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 jul 2016, 17:49

solinas je napisao/la:Ovo sto chinaglija radi je kada covjek razmislja mozgom,a ostali se vode emocijama.
Pa sta je taj Ivetic,da je za nase lige dobar jeste ali nije Karlos,
I da je Ivetic ostao, mi nebi bili,i igracki nismo jaci od zidova.
Jedina prednost ili ono sto nam moze ikako pomoci je iskustvo i znanje Musemica...
Prestanite kukati za **** igracima,ukoliko ste zaboravili nekada nam je i Redzepi bio igracina....
Najbitnije je da smo trenutno jaki za ligu,a u evropi sta bude,pa tek smo poceli ljudi...
Ne bi bili igrački jači od njih, ali bi naš tim bio jači da je zadnja linija Efendić - Džidić - Kostić - Ivetić
a ne da Kostić ispašta na poziciji beka.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.