Nije to samo zbog tog.dubrava je napisao/la:Ma zašto bi dobio. Nema razloga. Samo malo prestani psovat i smanji doživljajChologol je napisao/la:Dali bi ja mogao dobiti trajni ban?
Mogu li dobiti trajni ban, pitam opet?
Nije to samo zbog tog.dubrava je napisao/la:Ma zašto bi dobio. Nema razloga. Samo malo prestani psovat i smanji doživljajChologol je napisao/la:Dali bi ja mogao dobiti trajni ban?
Evo opsuj mi sve po spisku, pa cemo nesto i skontat'Chologol je napisao/la:Dali bi ja mogao dobiti trajni ban?
Naravno.Italia je napisao/la:reci da navijas za Italiju i dobit ces ga, tako sam i ja dobio.. valjda..
Slažem seNoName je napisao/la:Zašto ne napravite jedan delete query koji će obrisati nickove starije, recimo, od 15 ili 30 dana a sa 0 komentara. Ovako kad udjem u listu članova tamo je većina registrovanih sa 0 komentara. Malo da se to očisti.
Italia je napisao/la:sta me ti progonis![]()
da ti nisi Monolog
![]()
mozda sam jednu dvije lose rekao, nista previse, a pogledaj Paje i slicnih kako provociraj, vrijedjaju, i ostale stvari a jos su tu na forumu.. necu da se raspravljam, nema smisla..
On isto ptica selica... Gluposti radi, il je ovdje il nije, te neće neko za njim plakat što ga nema...Virtu4l je napisao/la:Neutral opet o'šo sa foruma
hvala ti, bio sam nasao, al nisam znao da treba ici unazad po sezoniadmin je napisao/la:ideš ovdje: http://sportsport.ba/tabele.php?id=1
onda se u meniju vraćaš godinu po godinu unazad.
NoName je napisao/la:Ako je moguće, bilo bi dobro da se ne prikazuje citirani tekst kada surfamo s mobitela, po meni bi bilo dobro samo da se prikaže da je citiran neki forumaš ali bez citiranog teksta. Razlog tome je što vrlo često, ako je citirani tekst podug, imamo samo prikazan taj tekst a ako hoću da vidim sadržaj komentara onda moram kliknuti "Pogledaj cijeli post", pa se onda vratiti a tada me vraća na vrh stranice.
I da, kada se klikne na logo onda vraća na index foruma a ne na index portala.
Što se tiče ovog da nema komentara, i meni se znalo dešavati, stvar je u brojanju stranica. Potrebno je ići 2-3 stranice nazad pa onda tek dođemo na komentare. Recimo, na temi o ligi prvaka mi je to bio čest slučaj, vratim se 2 stranice i onda imam zadnje komentare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.