FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jeste, bar bi imali sve igrace na svojim pozicijama. Ovako nas samo sreca izvlaci od primanja gola..
Sreća nas izvlači što sudije nisu vidjele da smo primili gol
Eto braćo šta znači igrati utakmicu gdje nema sarajevsko-škutorskog lobija

Eto braćo šta znači igrati utakmicu gdje nema sarajevsko-škutorskog lobija

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma hajd to nego Kostic i Merzic ispadaju pravo. Protivnici su u par navrata bile prave seprtlje pa nisu zabili 
Merzic nakon Sirokog nije trebao nikada vise da se stavi na poziciju stopera..

Merzic nakon Sirokog nije trebao nikada vise da se stavi na poziciju stopera..
ma sve se vidjelo u Zenici, igrali smo 50% losije nego prosle sezone. daj Boze da nas ljudi ne natrpaju u gostima!
Sloboda Tuzla
Samo premjestiti Govedaricu na beka a Kostica na stopera i umjesto dvije suplje pozicije u odbrani imas samo jednu. A i mislim da bi Govedarica bolje odigrao od Kostica na beku, sto i nije tesko.
Nad tobom sunce najljepše sja
Da li si svjestan sta pises, da ti neko psuje najblize a ti da sutisChinaglia je napisao/la:svaka cast Peri, ali on nama ne moze biti vazniji od Husrefa!
Pero jeste bio profesionalac na treningu i tekmama, u smislu da radi sta se od njega trazi, medjutim, cim se zamjerio Husrefu, znaci da je i on bio ostrog jezika, s time sto trener sebi moze dozvolit' da psuje igracima i da ih vrijedja, dok igrac to sebi ne mije dozvolit'budi musko i podnesi psovke i uvrede, sigurno da Pero nije jedini kome Husref psuje, ali je haman jedini koji je Husrefu jeb'o staru

Perica Ivetic je bio nas najkonstantniji igrac prosle sezone i sta te koliko bi znacio za nasu ekipu je glupo i raspravljati, medu 3 ako ne i najbolji lijevi bocni nase lige.
I da, je izmedu Pere i Husrefa biram Peru jer nikako mi ovaj pitar nije bas nesto posebno drag a nece ni biti i po cijenu da uzme sve duple krune narednih pet godina.
Umjesto Merzica (ponavljam da licno ga uopste ove sezone ne zelim vidjeti u Slobodi) ispred stopera staviti Stjepanovica i Ordagica,a na lijevog beka Govedaricu.Coraco je napisao/la:Ne bi bili igrački jači od njih, ali bi naš tim bio jači da je zadnja linija Efendić - Džidić - Kostić - Ivetićsolinas je napisao/la:Ovo sto chinaglija radi je kada covjek razmislja mozgom,a ostali se vode emocijama.
Pa sta je taj Ivetic,da je za nase lige dobar jeste ali nije Karlos,
I da je Ivetic ostao, mi nebi bili,i igracki nismo jaci od zidova.
Jedina prednost ili ono sto nam moze ikako pomoci je iskustvo i znanje Musemica...
Prestanite kukati za **** igracima,ukoliko ste zaboravili nekada nam je i Redzepi bio igracina....
Najbitnije je da smo trenutno jaki za ligu,a u evropi sta bude,pa tek smo poceli ljudi...
a ne da Kostić ispašta na poziciji beka.
Krila neka budu Veselinovic-Zec(ili umjesto Zeca Grahovac ili Mehidic).
Naravno stoperski par da bude Dzidic-Kostic.
To su moje zelje za revans ako Lazevski ne dobije papire.
Ukoliko Mehmedagic bude spreman njega staviti mjesto Ordagica,a Ordagica prebaciti na krilo .
Tako da bi na krilima bili Veselinovic-Ordagic.
Njih dvojica na krilima uz Zebu i Karica mogli bi zidovima sloziti kontru ili dvije.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Kyul Sung Kim igra na poziciji lijevog beka i na narednim treninzima ima priliku da se pokaže i pokuša nametnuti struci Crveno – crnih. Nakon treniga Južnokoreanac koji je tokom karijere nastupo u Japanu igrajući za “Fc Oita Trinita” i “FC Imabari” je kazao kako ga je na treningu najviše impresionirao kapiten Zajko Zeba. “Prvi put pokušavam graditi karijeru u jednom klubu iz Evrope. Ako zadovoljim, ostajem ovdje najmanje jednu sezonu. Volio bi da tako bude jer Tuzla je lijep grad. Na treningu me oduševio igrač sa brojem 10.” – kazao je Kyul Sung Kim. Fudbaleri Slobode će sve do polaska za Izrael trenirati na Tušnju u narednim danima. Planirano je da Crveno-crni u srijedu 6. jula u ranim jutarnjim satima polete sa sarajevskog aerodroma prema Istanbulu odakle će imati let dalje prema Tel Avivu. Na stadionu Teddy u Jeruzalemu gdje će biti odigran revanš meč ipak neće biti naših navijača jer im je nekolicini koja je planirala da ide odbijen zahtjev za dobijanje vize.
Molim vas da se okanite Ivetića više, Lazevski je dvaput bolji od njega, samo ako se vrati u onu staru formu. I da ne bude valjao, pa hoćemol' 20 godina kukat za Pericom, otići će svi oni, samo Sloboda ostaje.
Ovo je opasno, jer ako izgubimo odmah će biti "ekipa ne valja, pojačanja nikakva, nećete ni Evropu izborit", pozivaće se opet Azmir na linč, a i Husref i igrači, a realnost je da su ljudi 3 put skuplji od nas i neće bit nikakvo čudo ako nas izbace.fukaratz je napisao/la:ma sve se vidjelo u Zenici, igrali smo 50% losije nego prosle sezone. daj Boze da nas ljudi ne natrpaju u gostima!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Stvarno cijenim tvoje postove na neki način, ali ovo što si sada napisao nikako ne stoji, prvo što je Ivetić otjeran na ne primjeran način, drugo što za **** skoro pa 2 mjeseca nisu mu našli zamjenu koja nam je prijeko potrebna, treće nije Husref svetac i nezamjenjiv, ko ga yebe, nije važniji od interesa kluba, to potvrdjuje i činjenica da ga je Slavko (anonimus u našem fudbalu) taktički pojeo u svim segmentima igre u finalu kupa!solinas je napisao/la:Ovo sto chinaglija radi je kada covjek razmislja mozgom,a ostali se vode emocijama.
Jedina prednost ili ono sto nam moze ikako pomoci je iskustvo i znanje Musemica...
Prestanite kukati za **** igracima,ukoliko ste zaboravili nekada nam je i Redzepi bio igracina....
Najbitnije je da smo trenutno jaki za ligu,a u evropi sta bude,pa tek smo poceli ljudi...
I poslednje, a to je ne da nismo približnog kvaliteta od prošle sezone, već smo slabiji za 30%, a to je pokazala utakmica u Zenici, ako si bio na stadionu vidio si to, jer da smo samo jednake kvalitete kao prošle godine, uzeli bi tekmu bez problema, da smo odigrali približnu tekmu kao protiv Selje u kupu, Beitar bi već bio apsolviran!
Realno ako ponovimo igru kao u Zenici, uzet će nas ljudi dole sa pola snage!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Mislim da nam to sto je "Pitar"mnogo znaci.**** gluposti. Njegovi rezultati su bitni. On je izborio Evropu. A bilo je izmedju Pere i Husrefa, epilog znamo. A nema Pero ni s igracima neki odnos, da se ne lazemo. Ne smije se zbog jednog igraca gubit autoritet u svlacionici:) I srecom ti ne birasHElo je napisao/la:Da li si svjestan sta pises, da ti neko psuje najblize a ti da sutisChinaglia je napisao/la:svaka cast Peri, ali on nama ne moze biti vazniji od Husrefa!
Pero jeste bio profesionalac na treningu i tekmama, u smislu da radi sta se od njega trazi, medjutim, cim se zamjerio Husrefu, znaci da je i on bio ostrog jezika, s time sto trener sebi moze dozvolit' da psuje igracima i da ih vrijedja, dok igrac to sebi ne mije dozvolit'budi musko i podnesi psovke i uvrede, sigurno da Pero nije jedini kome Husref psuje, ali je haman jedini koji je Husrefu jeb'o staru
![]()
Perica Ivetic je bio nas najkonstantniji igrac prosle sezone i sta te koliko bi znacio za nasu ekipu je glupo i raspravljati, medu 3 ako ne i najbolji lijevi bocni nase lige.
I da, je izmedu Pere i Husrefa biram Peru jer nikako mi ovaj pitar nije bas nesto posebno drag a nece ni biti i po cijenu da uzme sve duple krune narednih pet godina.

Niko, niko, samo Sloboda
Kakav je Anes Haurdić,Čelik vrši pregovore s njim?
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Zamjena je nadjena u Lazevskom koji ima tri puta bolju karijeru i bolji je igrac,to sto ne igra evropske utakmice je drugi par cipela.Pasha_car_aga je napisao/la:Stvarno cijenim tvoje postove na neki način, ali ovo što si sada napisao nikako ne stoji, prvo što je Ivetić otjeran na ne primjeran način, drugo što za **** skoro pa 2 mjeseca nisu mu našli zamjenu koja nam je prijeko potrebna, treće nije Husref svetac i nezamjenjiv, ko ga yebe, nije važniji od interesa kluba, to potvrdjuje i činjenica da ga je Slavko (anonimus u našem fudbalu) taktički pojeo u svim segmentima igre u finalu kupa!solinas je napisao/la:Ovo sto chinaglija radi je kada covjek razmislja mozgom,a ostali se vode emocijama.
I poslednje, a to je ne da nismo približnog kvaliteta od prošle sezone, već smo slabiji za 30%, a to je pokazala utakmica u Zenici, ako si bio na stadionu vidio si to, jer da smo samo jednake kvalitete kao prošle godine, uzeli bi tekmu bez problema, da smo odigrali približnu tekmu kao protiv Selje u kupu, Beitar bi već bio apsolviran!
Realno ako ponovimo igru kao u Zenici, uzet će nas ljudi dole sa pola snage!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Nikako ne smijete Slobodu i njenu snagu mjeriti sa ci. .futima jer su ljudi tri puta skuplji i bolja su ekipa,sta se bolan vidjelo u Zenici....
Mi njih ako izbacimo to ce biti jedno od najvecih iznenadjenja.
Za PL ekipa je odlicna ali za evropu smo smijesan sastav,buraz pomirite se sa tim,gdje ces porediti i mjeriti nesto po utakmici u Zenici bolan pogotovo jer je prva zvanicna neuigrani smo malo a i igrali smo pickasto moglo se ono dobiti neiskustvo i trema ucinilo je svoje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
po meni ekipa je bila dosta jaca prosle sezone iz jednog bitnog razloga a to je da nismo nasli zamjenu za Ivetica i Saricawobly92 je napisao/la:Molim vas da se okanite Ivetića više, Lazevski je dvaput bolji od njega, samo ako se vrati u onu staru formu. I da ne bude valjao, pa hoćemol' 20 godina kukat za Pericom, otići će svi oni, samo Sloboda ostaje.
Ovo je opasno, jer ako izgubimo odmah će biti "ekipa ne valja, pojačanja nikakva, nećete ni Evropu izborit", pozivaće se opet Azmir na linč, a i Husref i igrači, a realnost je da su ljudi 3 put skuplji od nas i neće bit nikakvo čudo ako nas izbace.fukaratz je napisao/la:ma sve se vidjelo u Zenici, igrali smo 50% losije nego prosle sezone. daj Boze da nas ljudi ne natrpaju u gostima!

Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 03 jul 2016, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
Čitam na tuzlanskiba svim našim navijačima koji su podnijeli zahtjev za vizu (za gostovanje u Izrael) su isti odbijeni. 

Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne znam sta da ti kazem, lik se gubi na terenu, nije on ni za jedne ekipe iz Premijer lige realnoRZ88Adnan je napisao/la:Kakav je Anes Haurdić,Čelik vrši pregovore s njim?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
predala tri momka za vizu, sva trojica odbijenaGorki je napisao/la:Čitam na tuzlanskiba svim našim navijačima koji su podnijeli zahtjev za vizu (za gostovanje u Izrael) su isti odbijeni.

Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:

Zuti Ivetic

A možda bi bilo kao protiv Širokog, pa u 10 minuta da popijemo 3 komada i već se oprostimo od Evrope, ili možda bi ljudi dali jedan gol kao Željo pa se povukoli a mi istim tim nabijanjem na koje kukate da je bilo u Zenici 40 minuta ništa nismo postigli, ili bi nas možda taktički i fizički nadjačali kao što je Radnik...Šta bi bilo kad bi bilo.fukaratz je napisao/la: po meni ekipa je bila dosta ja ca prosle sezone i jednog bitnog razloga a to je da nismo nasli zamjenu za Ivetica i Saricau Zenici da je igrala proslogodisnja ekipa mi bi uzeli Izraelce
Ova ekipa po meni nije ništa gora od one, čak naprotiv, a još ni prijelazni rok nije gotov.
Ne znam samo šta se od nas očekuje, da fakat izborimo grupnu fazu? De odvadite malo. Ovaj tim će akobogda mljeti pred sobom u Premijer Ligi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.