A sta je ovo grob te yeboTobeYarabi je napisao/la:[youtube][/youtube]

A sta je ovo grob te yeboTobeYarabi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pusti tog rumenog BosancaTobeYarabi je napisao/la:[youtube][/youtube]
MocMahale444 je napisao/la:Ko sad pise Samke ili brat mu bane?
Salim se malosamirr je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Ko sad pise Samke ili brat mu bane?Ja pišem, slabo kad brat piše on samo cita, ali ovo je njegov profil !
MocMahale444 je napisao/la:Salim se malosamirr je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Ko sad pise Samke ili brat mu bane?Ja pišem, slabo kad brat piše on samo cita, ali ovo je njegov profil !
Jel to tvoj konacan odgovor ?joker90 je napisao/la:Otkako je samir najaktivniji forumas na ovoj temi, tako nivo humora i zanimljivosti ove teme drasticno opada. Nista licno same, ali Bgm je tako. Gluposti teske, cekajte pocetak sezone i novi materijal, ovo je zalost citati.
Selam za brata! Bio na robiji mjesec dana, al tamam mi pasalo preko ramazanaMocMahale444 je napisao/la:Ko ima jos Memiš zvani gdje bager ili Totti.
Vidim ja nema tebe, alejkumu selam paša.FrancescoTotti je napisao/la:Selam za brata! Bio na robiji mjesec dana, al tamam mi pasalo preko ramazanaMocMahale444 je napisao/la:Ko ima jos Memiš zvani gdje bager ili Totti.
Prokleti su banovici...
Pickhe u klubu, djevojčice na tribini, haj se sada skini pa naš kur.ac primibenzema10 je napisao/la:Kamatari u klubu, pickhe na tribini nikad necete biti na našoj visini.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, Grk1234, zeljovolimte i 29 gostiju.