Ma kome nevalja,to je Čeliku idealno hahafukara87 je napisao/la:Ne znam sta da ti kazem, lik se gubi na terenu, nije on ni za jedne ekipe iz Premijer lige realnoRZ88Adnan je napisao/la:Kakav je Anes Haurdić,Čelik vrši pregovore s njim?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Husref ima svoje principe, tako gradi i odrzava autoritet i na koncu on je sef i covjek koji odgovara za rezultate...Ako je smatrao da mu Ivetic ne treba i da mu narusava atmosferu onda ga mi nemamo sta sad prozivati.
Sto se tice prelaznog roka vjerujem da cemo dovesti jos jednog ili dvojicu igraca. Treba biti posten i reci da smo za sada napravili dobar posao, istina imamo administrativnih problema ali to je rjesiva stvara.
Svi trebamo biti svjesni da je jako tesko naci dobrog igraca, izbor je jako suzen, pa nije ni cudo sto se podkrade takva greska sa papirologijom. U ovom ovom periodu je gotovo nemoguce naci igraca koji odgovara ambicijama kluba, jer nece niko u Bosnu i svi pokusavaju da ufate bolje angazmane vani, tako da moramo cekati mrvice, da im propadnu prilike pa da im je PLBIH jedina opcija.. ..
Sto se tice prelaznog roka vjerujem da cemo dovesti jos jednog ili dvojicu igraca. Treba biti posten i reci da smo za sada napravili dobar posao, istina imamo administrativnih problema ali to je rjesiva stvara.
Svi trebamo biti svjesni da je jako tesko naci dobrog igraca, izbor je jako suzen, pa nije ni cudo sto se podkrade takva greska sa papirologijom. U ovom ovom periodu je gotovo nemoguce naci igraca koji odgovara ambicijama kluba, jer nece niko u Bosnu i svi pokusavaju da ufate bolje angazmane vani, tako da moramo cekati mrvice, da im propadnu prilike pa da im je PLBIH jedina opcija.. ..
-
- Kontakt:
KAKO NEKO MOZE POREDITI BEITAR I BH KLUBOVE? 
PS: Vidit' cemo tog Sarica kako ce igrat' u Sarajevu
i Peru u nekom drugom klubu
HUSREFE MAJSTORE!

PS: Vidit' cemo tog Sarica kako ce igrat' u Sarajevu

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ne mogu vjerovati kakve gluposti meljate tjesi me jedino predpostavka da su ovo komentari djece koja traze svoje mjesto pod suncem, utakmica u zenici je bila extra s obzirom na jednog debitanta nenosioca koji igra na tudjem stadionu imali smo problem sa bekom i mehidicem,po meni totalno drugu dimenziju ce sloboda dobiti ako osposobi skahu na lijevom beku i veseli pocne na krilu sto je vjerovatno i husrefova zamisao jer je tako tukao gostovanja prosle godine, napomenu bi jos dzidica ako samo njega posmatramo kao pojacanje jaci smo od prosle godine 20%, stoga ba djeco mojne glupe price.
Aj kad si nas popljuvao, da ti malo vratimo
Škahić je desni bek po potrebi a ne lijevi, i momak je tek počeo trenirati u Sloveniji.
Ne traži mjesto pod suncem

Škahić je desni bek po potrebi a ne lijevi, i momak je tek počeo trenirati u Sloveniji.
Ne traži mjesto pod suncem

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ili se tješiš ili veze s vezom nemaš!melain je napisao/la:Ne mogu vjerovati kakve gluposti meljate tjesi me jedino predpostavka da su ovo komentari djece koja traze svoje mjesto pod suncem, utakmica u zenici je bila extra s obzirom na jednog debitanta nenosioca koji igra na tudjem stadionu imali smo problem sa bekom i mehidicem,po meni totalno drugu dimenziju ce sloboda dobiti ako osposobi skahu na lijevom beku i veseli pocne na krilu sto je vjerovatno i husrefova zamisao jer je tako tukao gostovanja prosle godine, napomenu bi jos dzidica ako samo njega posmatramo kao pojacanje jaci smo od prosle godine 20%, stoga ba djeco mojne glupe price.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Jasmine lazove izgubio si glasove moje porodice.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Coraco je napisao/la:Aj kad si nas popljuvao, da ti malo vratimo :mrgreen:
Ne traži mjesto pod suncem :mrgreen:

ima znanje ali nema voljeRZ88Adnan je napisao/la:Kakav je Anes Haurdić,Čelik vrši pregovore s njim?

Sloboda Tuzla
Najzanimljivije je kako pišete da nije niko iznad kluba a vama je Ivetić iznad kluba. Nije Husref tu da ispunjava naše želje što se tiče igrača nego da pravi rezultate, u pretprošloj sezoni je sa stilom izborio opstanak, onda je uradio i više od zacrtanog prošle sezone, jedna smo od rijetkih ekipa koja ima sistem igre, imamo trenera kojem možemo prepustiti brigu oko pojačanja jer ne dovodi neke ublehe, igrače preko veze, nego bira kvalitet i većinom pogodi, ja ne znam šta još trebamo od trenera. Ne treba ga niko gotiviti ili se slagati sa njegovim odlukama ali je smiješno pisati kako pojma nema i slično.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 03 jul 2016, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
+1000000pinoglavi je napisao/la:Najzanimljivije je kako pišete da nije niko iznad kluba a vama je Ivetić iznad kluba. Nije Husref tu da ispunjava naše želje što se tiče igrača nego da pravi rezultate, u pretprošloj sezoni je sa stilom izborio opstanak, onda je uradio i više od zacrtanog prošle sezone, jedna smo od rijetkih ekipa koja ima sistem igre, imamo trenera kojem možemo prepustiti brigu oko pojačanja jer ne dovodi neke ublehe, igrače preko veze, nego bira kvalitet i većinom pogodi, ja ne znam šta još trebamo od trenera. Ne treba ga niko gotiviti ili se slagati sa njegovim odlukama ali je smiješno pisati kako pojma nema i slično.
Niko nije iznad kluba osim ako nije neko ko se nekom od nas svidja...
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ko je doveo ublehu Haurdica?
Nadam se da ja ne budem u pravu a vi da budete u pravu!
Meni smrdi ovaj pitar pravo.Dok ima rezultat a ima, mogu ga trpit!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadam se da ja ne budem u pravu a vi da budete u pravu!
Meni smrdi ovaj pitar pravo.Dok ima rezultat a ima, mogu ga trpit!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
Nije Japanac vec je JuznoKoreanac
i sta se odmah lozite 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Najbolje da se vrati Denis Sadikovic. Vojnik kluba. Sto ce nam Pitar, kad ovaj gine za klub. 

Niko, niko, samo Sloboda
svaki trener u prmeijer ligi bi htio biti na Husrefovom mjestu
covjeku se niko ne mijesa u posao, za sve se on pita od dovodjena igraca do mjesta odradjivanja priprema
bas je u Sarajevu imao tretman kao kod nas
ne sporim njegov kvalitet ali popricajte malo s igracima, covjek zna biti pretvrdoglav
jos da napomenem da je za njega Slavko Petrovic doktor nauka 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Vojvodic treba preuzeti klupu Slobode, yebo Husrefa
Jbt trener ako ga igraci vole i ako su jarani s njim.fukaratz je napisao/la:svaki trener u prmeijer ligi bi htio biti na Husrefovom mjestucovjeku se niko ne mijesa u posao, za sve se on pita od dovodjena igraca do mjesta odradjivanja priprema
ne sporim njegov kvalitet ali popricajte malo s igracima, covjek zna biti pretvrdoglav

Niko, niko, samo Sloboda
Stoji apsolutno sve sto si napisao, i ja sam prije pisao da ne treba uopste hvaliti Husrefa jer je imao uslove i slobodne ruke pri pravljenju ekipe sto je san svakog trenera i da je pravio realne rezultate naspram uslova i da nije madzionicar, ali to sve ne znaci da je neznalica i da ga bezveze pljuvati treba. I usput, zaboli me qurac i za njega i za Ivetica kao sto me zaboli qurac da li trenira strogocu nad Govedaricom, na kraju je rezultat bitan a on je u obje sezone i prebacio ocekivanja.fukaratz je napisao/la:svaki trener u prmeijer ligi bi htio biti na Husrefovom mjestucovjeku se niko ne mijesa u posao, za sve se on pita od dovodjena igraca do mjesta odradjivanja priprema
Nad tobom sunce najljepše sja
Husref vodi ekipu autoritetom i čvrstom rukom. Perica mu je stao na žulj i ako Husref misli da to nije dobro za atomsferu-pošteno,godinu i po radi dobar posao i nema razloga za ne vjerovat mu. I meni je žao Ivetića, drag mi je postao ali na kraju krajeva Husref će odgovarati. Ako se ne izbori Europa noga mu je.
Kakav je takav je, ako se Perica vrati to je udarac na njegov ego i autoritet i postoji mogućnost da mu se svlačionica izmakne kontroli.

Kakav je takav je, ako se Perica vrati to je udarac na njegov ego i autoritet i postoji mogućnost da mu se svlačionica izmakne kontroli.
. . Sloboda u kontaktu sa Burekovićem, a ovaj potpiše za Vojvodinu
. . .

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, klasik, Proximic i 17 gostiju.