FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

samirr
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la samirr » 03 jul 2016, 23:26

Nakon rezultata koje ste ostvarili, u narednoj godini (2016.) od nas možete očekivati još veću finansijsku podršku nego što je to do sada bilo. Zahvaljujući vašim uspjesima neki od velikih privrednih subjekata iz Tuzle iskazali su volju i spremnost da podrže Klub. Ovo do sada nikome nisam rekao i informaciju otkrivam vama – već od 15. decembra (2015.) krećemo sa radovima na stadionu Tušanj. Počećemo sa uređenjem svlačionica i uređenju zapadne tribine, kako bismo ispunili licencu B za stadione. Jednostavno, ne želimo da sutra izađete u Evropu, a da morate igrati na Bilinom polju. Uporedo sa tim započećemo izgradnju istočne tribine sa 7.200 natkrivenih sjedećih mjesta!”, rekao je tada, krajem decembra prošle godine gradonačelnik Imamović.
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 03 jul 2016, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 03 jul 2016, 23:27

aleksandar_veliki je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:znal ko kad su treninzi narednih dana?
Danas imate trening, cini mi se u 18.
ok, hvala. A iduce sedmice?
A sad adio...

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 03 jul 2016, 23:35

fukaratz je napisao/la:ma sve se vidjelo u Zenici, igrali smo 50% losije nego prosle sezone. daj Boze da nas ljudi ne natrpaju u gostima!
na osnovu cega zakljucujes da smo 50% losiji nego prosle sezone? igrali smo i igracemo protiv ekipe iz Izraela... kakve to ima veze sa nasom ligom? :crazy:
A sad adio...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 03 jul 2016, 23:40

Pozitiva je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ma sve se vidjelo u Zenici, igrali smo 50% losije nego prosle sezone. daj Boze da nas ljudi ne natrpaju u gostima!
na osnovu cega zakljucujes da smo 50% losiji nego prosle sezone? igrali smo i igracemo protiv ekipe iz Izraela... kakve to ima veze sa nasom ligom? :crazy:
Zrinjski prošle godine ispao od Shiraka (Armenija) pa osvojio ligu.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 03 jul 2016, 23:42

slika

:opaopa:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 jul 2016, 23:47

Coraco je napisao/la: https://goo.gl/NEGUq8

:stop:
Pusi krc :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 03 jul 2016, 23:50

Većina igrača ne priča sa Husrefom koji takođe pravi ekipu i Sarajevu koje će ubrzo preuzeti.Živi bili,pa vidjeli...Vugdalić posvađa Azmira sa svima, ljude koji su svim srcem uz Slobodu i Azmira ne hebe ni 1% ...Na kraju krajeva pogledajte koliko tuzlanske djece igra u timu.Saradnja omladinskog pogona i seniora =0.Kažu Husref ne voli omladince,pa to su naša djeca.Neka,zato valjaju Zrinjskom,Sarajevu,Radniku i td.Mislim da u liniji Husref i Vugdalić prema drugima ima mnogo nepametnih stvari i nepromišljenih postupaka.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jul 2016, 23:52

superior1982 je napisao/la:Većina igrača ne priča sa Husrefom koji takođe pravi ekipu i Sarajevu koje će ubrzo preuzeti.Živi bili,pa vidjeli...Vugdalić posvađa Azmira sa svima, ljude koji su svim srcem uz Slobodu i Azmira ne hebe ni 1% ...Na kraju krajeva pogledajte koliko tuzlanske djece igra u timu.Saradnja omladinskog pogona i seniora =0.Kažu Husref ne voli omladince,pa to su naša djeca.Neka,zato valjaju Zrinjskom,Sarajevu,Radniku i td.Mislim da u liniji Husref i Vugdalić prema drugima ima mnogo nepametnih stvari i nepromišljenih postupaka.
:wtf: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 03 jul 2016, 23:53

Ljudi, polako ba. Vi nikako da skontate da se pojacanja o kojim vi mastate moraju dobro platit. Reprogram jede ogromnu svotu novca svaki mjesec. Ne moze se preko noci postat velikan - kad cete to skontat???? Prestanite samo nesto i nekog prozivat ovdje. Pola vas nije kupilo sezonsku, glavu dajem. A samo pametujete kako i gdje treba trosit tudje pare... :puke:
A sad adio...

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 03 jul 2016, 23:55

staragarda je napisao/la:
superior1982 je napisao/la:Većina igrača ne priča sa Husrefom koji takođe pravi ekipu i Sarajevu koje će ubrzo preuzeti.Živi bili,pa vidjeli...Vugdalić posvađa Azmira sa svima, ljude koji su svim srcem uz Slobodu i Azmira ne hebe ni 1% ...Na kraju krajeva pogledajte koliko tuzlanske djece igra u timu.Saradnja omladinskog pogona i seniora =0.Kažu Husref ne voli omladince,pa to su naša djeca.Neka,zato valjaju Zrinjskom,Sarajevu,Radniku i td.Mislim da u liniji Husref i Vugdalić prema drugima ima mnogo nepametnih stvari i nepromišljenih postupaka.
:wtf: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:rol: :clap: :rol: :clap: :rol: :clap: :rol: :clap: e nek si nam objasnio sve!
A sad adio...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jul 2016, 23:55

Ko od Tuzlanske djece koja su nam na raspolaganju ima kvalitetan da igra za prvi tim?

Smajic nije zelio da potpise, on je jedini kvalitetan. Neka dva su otisla u Sarajevo, nisu zelili ovdje potpisati, jedan prosle godine, drugi ove. Heric i kako se drugi zove?
Znaci tri talenta koji imaju kvalitet nece da igraju za prvi tim.

Mesanovic izabrao Zrinjski jer ga je Husara gurao u Zrinjski, Bekici otisli za Sarajevo prije Slobode tj jedan imao ponudu od Slobode ali izabrao Sarajevo. Prije Husrefa Sadikovic otpisao Memisevica.

Ko to ima od igraca da je zelio u Slobodu? Jedini koji su imali zelju i kvalitet i igraju za Slobodu, a to su Piric i Efendic. Ostali su svi **** Slobodu sami od sebe ili su bili sikanirani prije dolaska Azmira i Husrefa.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 03 jul 2016, 23:58

Ovo nisu istine :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 jul 2016, 00:01

samirr je napisao/la:
Ovo nisu istine :urnebes: :urnebes:
ja se nadam da ce brat pisat cesce ovdje....kakva dominacija i opservacija u par recenica :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 04 jul 2016, 00:01

:tokralju: :tokralju:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jul 2016, 00:02

Tuzlak04 je napisao/la:. . Sloboda u kontaktu sa Burekovićem, a ovaj potpiše za Vojvodinu :crazy: . . .
Pa Celik je zakocio njegov transfer u Slobodu,i sam igrac je potvrdio da je sve bilo dogovoreno.
U medjuvremenu Sloboda je dovela dva igraca koji mogu pokriti poziciju lijevog beka,Fatica i Lazevskog.
Oni jos nisu dobili sve potrebne papire,ali je izvjesno da ce igrati u PL.
Koji ce nam k. tri lijeva beka....
Mi smo sezonu poceli ranije nego ikada,nespremni ispratiti to sve,sto se tice Lazevskog Sloboda je svu papirologiju predala u roku,to sto za njega jos nije stigao certifikat nije do nas :!:
I nemojte opet pricati bajke o manjku administracije i dovodjenju pojacanja prije da bi se izbjegle komplikacije.
Mi mjesecno moramo izdvojiti blizu 250 000 km na ime duga po raznim osnovama,para za administraciju nema,o nekim odstetama za igrace kao Burekovic,pogotovo.
I pored svega toga uprava se koliko toliko trudi dovesti igrace i ispuniti nasa sportska ocekivanja.
Pa imate li imalo realnosti u sebi,i razumijevanja za te ljude koji pokusavaju iscupati klub iz zivog blata. ..pita li se iko kako je njima boriti se sa tolikim problema.
Kada Azmir i Husref kihnu prigovara im se i proziva.
Pa jel vas (nas)stid vise :!:
Za PL ligu BiH imamo jaku ekipu i za nase uslove poznata imena,Zeba,Dzidic,Karic,Lazevski,Fatic,Bobic...
Pa dokle cemo pljuvati....dokle....
Yebem i Pericu i Sarica i Ahmeta zbog vasih zalopojki omrzli su mi ljudi.
Husref ovo Husref ono sta treba pustiti da mu primjer Perica ili kao svojevremeno Mujkic Denis kroje ekipu ili Azmiru tribina da odredjuje kako ce.
Hocete li tada biti zadovoljni.... :?:
Fuj jbt najpametniji smo kada je lupat po tastaturi pa zapitate li se ikada kako ti ljudi izmognu drzati klub u zivotu i zadovoljiti sportske rezultate u isto vrijeme.......
Najnegativniji forum je ovaj nas...
Superior1982 pokenjam ti se u usta trolu jedan ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 04 jul 2016, 00:10

Istina je da će nam ta dvojica do kraja polusezone dohakati.Posvađao se i sa malo jačim donatorima reprogama.Sad da je baš to u tolikoj mjeri smiješno,super... :guz:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jul 2016, 00:14

Druze Mramor,radi svoj posao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 jul 2016, 00:14

superior1982 je napisao/la:Istina je da će nam ta dvojica do kraja polusezone dohakati.Posvađao se i sa malo jačim donatorima reprogama.Sad da je baš to u tolikoj mjeri smiješno,super... :guz:
Kad vec sve pljuješ, pljuni malo i Imamovica.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 04 jul 2016, 00:22

Kao jačim donatorima nisam mislio na njega,nego na predstavnike Bingo d.o.o.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jul 2016, 00:33

pinoglavi je napisao/la:A mozda bolje da pricekamo prvenstvo da vidimo da li smo jaci ili slabiji a ne da sudimo po utakmici gdje nam je Kostic igrao lijevog beka a sa Dzidicem stoperski par cinio 5. (slovima: PETI) stoper po kvalitetu? Uz to nismo racunali ni na Zeca koji bi vjerovatno imao prednost nad Mehidicem.

Smoriste sa Iveticem a 2 lijeva beka dovedena, smoriste i sa Saricem a u igri sa 2 krila cak i da je ostao ne bi imao sta traziti u prvih 11. Odjednom se Saric spominje a tokom cijele prosle sezone se pisalo da nam fali dodatni gol igrac u timu, sto Saric nije a Zec jeste.
Sve si rekao ovim postom. :thumbup:

Uprava je malo zakazala jer nije osigurala jednog beka za nastup oritv Beitara, dok za prvenstvo cemo biti daleko jaci kad se tu vrate 2 dovedena beka te Skahic. Trazili smo Zeca skoro svi i doveden je, Dzidic i Karic takodjer, od Zeca ocekujemo da isprati Karica i Zebu sa golovima i asistencijama i to je taj upgrade tima koji nam je trebao, a i daleko manje golova bismo trebali primati sa ovom odbranom (sto je bio i najveci problem, po meni, skoro svaku utakmicu mi smo primali gol i tako dosta bodova izgubili).
Jesmo slabiji za Sarica ali svi ocekujemo jos jednog kvalitetnog veznog u timu, vjerovatno i jos jedan kvalitetan napadac i to je to.

Ali izvaljivati ovdje da smo 50% slabiji u odnosu na proslu sezonu, i to samo u utakmici protiv kvalitetnijeg protivnika koji dolazi iz daleko kvalitetnije i skuplje lige od nase, to je tolika glupost. Ali i konkurenti se pojacavaju za narednu sezonu pa ne mozemo ni ocekivati neko setanje ligom ili siguran nastup u Evropi i u narednoj sezoni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.