Ko je po prvi put u evropi,Monci je napisao/la:Heh Sloboda po prvi put u Europi...pa ocm cijela Tuzla je pjeske trebala doc...a ne sa Zenicanima i svima ostalim 3 milje nax.
Ne lupetaj samo da bi napisao nesto i pljuvao.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Ko je po prvi put u evropi,Monci je napisao/la:Heh Sloboda po prvi put u Europi...pa ocm cijela Tuzla je pjeske trebala doc...a ne sa Zenicanima i svima ostalim 3 milje nax.
Ma kakve 3000.. Ja sam prvi napisao da je to nerealno isto ko sto je nerealno da nije bilo vise od 1500 a ja ti kazem da je bilo 2-2500solinas je napisao/la:Evo covjek postavio slike komplet stadiona...MortemHz je napisao/la:Zvanični podaci - posjeta:
Široki Brijeg - Birkirkara 3.000
Beroe - Radnik 2.918
Sloboda - Beitar 2.762
Nije brate niko budala,na pecari ako je bilo 3000 ja cu sebi k... osjeci.
Isto vazi i za Zenicu ispod 4000 nije bilo,imaju brate slike istok kako je popunjen i zapad takodjer pa samo na zapadu je bilo 3000 ljudi...
Ovo je lakrdija od "zvanicnih podataka".
Ti si sigurno iz Sarajeva... Vidi se po komentaru.. Nit Sloboda prvi put igra evropu nit je bilo 3 milje ljudiMonci je napisao/la:Heh Sloboda po prvi put u Europi...pa ocm cijela Tuzla je pjeske trebala doc...a ne sa Zenicanima i svima ostalim 3 milje nax.
Monci je napisao/la:Heh Sloboda po prvi put u Europi...pa ocm cijela Tuzla je pjeske trebala doc...a ne sa Zenicanima i svima ostalim 3 milje nax.
Na zapadu BP-a je bilo 2000 osoba, max 2500. Citava zapadna tribina ima 6871 mjesta i da se citav zapad skupio nema sanse da bi pola tribine bilo ispunjeno, max dva slova (L i I) jer su prvi redovi bili prazni. 4000 je neka realna cifra za utakmica u Zenici, 4500 se moze tolerisati. 2700 i jos nesto je suvise nisko i nema veze sa stvarnim stanjem osim mozda sa onim sto je rekao virtouz, a to je da je to mozda broj prodatih ulaznica.solinas je napisao/la:Isto vazi i za Zenicu ispod 4000 nije bilo,imaju brate slike istok kako je popunjen i zapad takodjer pa samo na zapadu je bilo 3000 ljudi...
Ovo je lakrdija od "zvanicnih podataka".
brig, bez ljutnje ali 2000 je max koji je mogao biti na Pecari i to je takodjer napuhano ali moze se tolerisatibrig je napisao/la:Ma kakve 3000.. Ja sam prvi napisao da je to nerealno isto ko sto je nerealno da nije bilo vise od 1500 a ja ti kazem da je bilo 2-2500
Uostalom nebitno. Boli me k.. Ne znam sta se raspravljam..to je isto da ja solim pamet prema jednoj slici tribine na Grbavici koliko je ljudi bilo
Et neka je 1000 koga briga
Nije nemoguća jer je ulaz u drugom poluvremenu besplatan. Ja nisam bio na utakmici jer sam bio na ispitu ali vidim ovde se samo priča o sjevernoj tribini, a šta je s južnom, zar tamo nikog nije bilo?virtuoz je napisao/la:2500 znaci skroz pun sjever (94% kapaciteta) a tolika razlika izmedu prvog i drugog poluvremena je jednostavno nemoguca.brig je napisao/la: Ove slike sto stavljas su prvo poluvrijeme a u drugom je bilo vise ljudi
Ma 2-2500 garantAndroid je napisao/la:Na juznoj mozda stotinjak ljudi
Sveukupno sigurno nije bilo manje od 2000
Koliko je igraca napustilo Beroe prije tekme sa radnikom!?Prijedor je napisao/la:22.05 bugarska liga: beroe-levski 2:0
28.05 bugarska liga: ludogorets-beroe 0:2
Treci u ligi zavrsili iza ludogoretsa i levskog...
Polufinalisti kupa Bugarske...
I ode ćelo u Bugarsku odigra 0:0 sa moćnim Radnikom
Znatno izmijenjena i jedna i druga ekipa. Bolje se snašao Radnik, i to je taj rezultat. Sad ga samo treba potvrditi kući.Prijedor je napisao/la:22.05 bugarska liga: beroe-levski 2:0
28.05 bugarska liga: ludogorets-beroe 0:2
Treci u ligi zavrsili iza ludogoretsa i levskog...
Polufinalisti kupa Bugarske...
I ode ćelo u Bugarsku odigra 0:0 sa moćnim Radnikom
Široki igra u utorak u 17:45, a prijenos je najavljen na klupskoj TVSignore je napisao/la:Pomalo sam razocaran rezultatima u cetvrtak. Jedino me Radnik obradovao. Vidim prema pisanjima da je Petrovic to mudro i takticki odradio. Prema statistici Radnik nije bio slabija ekipa i vjerujem da mogu do bilo kakve pobjede u BL i dvomeca s Helsinkijem.
Slobodina nula se moze probaviti. Vidim prema pisanjima da su gosti ipak kvalitetniji, ali statistika pokazuje da je to sve bilo tu negdje. Ako u Izraelu jedna lopta zaluta u gol domacina bit ce svega.
Siroki totalno razocarenje. Iako vidim da su stvorili hrpu prilika i da su bili dominantni ovih 1-1 na domacem terenu protiv predstavnika Malte je sramota. Za Maltu sam uvijek rekao da oni nisu dno europskog nogometa kao Andora recimo, ali se njihovi predstavnici moraju dobijati u hendikepu na domacem terenu i bez vecih poteskoca prolazit. Pa jbt, od crnogoraca kojim smo se uvijek radovali i kasnije ispadali sad dolazimo do maltezana. Sta ce bit za par godina? Drhtat cemo kad zdrijeb spoji neki nas klub i College Europu. Ovi ce se kuci zatvoriti i braniti svih 90 minuta. Siroki mora dati sto prije gol jer ako se u drugi dio udje s 0-0 nervoza ce porasti i moguce da dozive i poraz. Vjerujem da mogu dobiti i proci dalje, ali sada moraju utakmicu shvatiti puno ozbiljnije.
Na kraju su nam svi predstavnici ostali u igri s tim da ni jedan nije zavrsio posao ni priblizno. Bit ce zanimljiv cetvrtak i uzvratne utakmice. Nadam se da ce biti nesto na prijenosu pa da sad pogledam.
brig je napisao/la:Široki igra u utorak u 17:45, a prijenos je najavljen na klupskoj TVSignore je napisao/la:Pomalo sam razocaran rezultatima u cetvrtak. Jedino me Radnik obradovao. Vidim prema pisanjima da je Petrovic to mudro i takticki odradio. Prema statistici Radnik nije bio slabija ekipa i vjerujem da mogu do bilo kakve pobjede u BL i dvomeca s Helsinkijem.
Slobodina nula se moze probaviti. Vidim prema pisanjima da su gosti ipak kvalitetniji, ali statistika pokazuje da je to sve bilo tu negdje. Ako u Izraelu jedna lopta zaluta u gol domacina bit ce svega.
Siroki totalno razocarenje. Iako vidim da su stvorili hrpu prilika i da su bili dominantni ovih 1-1 na domacem terenu protiv predstavnika Malte je sramota. Za Maltu sam uvijek rekao da oni nisu dno europskog nogometa kao Andora recimo, ali se njihovi predstavnici moraju dobijati u hendikepu na domacem terenu i bez vecih poteskoca prolazit. Pa jbt, od crnogoraca kojim smo se uvijek radovali i kasnije ispadali sad dolazimo do maltezana. Sta ce bit za par godina? Drhtat cemo kad zdrijeb spoji neki nas klub i College Europu. Ovi ce se kuci zatvoriti i braniti svih 90 minuta. Siroki mora dati sto prije gol jer ako se u drugi dio udje s 0-0 nervoza ce porasti i moguce da dozive i poraz. Vjerujem da mogu dobiti i proci dalje, ali sada moraju utakmicu shvatiti puno ozbiljnije.
Na kraju su nam svi predstavnici ostali u igri s tim da ni jedan nije zavrsio posao ni priblizno. Bit ce zanimljiv cetvrtak i uzvratne utakmice. Nadam se da ce biti nesto na prijenosu pa da sad pogledam.
Siroki vadio loptu sa crte??delko je napisao/la:brig je napisao/la:Široki igra u utorak u 17:45, a prijenos je najavljen na klupskoj TVSignore je napisao/la:Pomalo sam razocaran rezultatima u cetvrtak. Jedino me Radnik obradovao. Vidim prema pisanjima da je Petrovic to mudro i takticki odradio. Prema statistici Radnik nije bio slabija ekipa i vjerujem da mogu do bilo kakve pobjede u BL i dvomeca s Helsinkijem.
Nazalost ko je gledao prenos Sirokog - situacija je jos gora. Par puta su vadili loptu sa gol crte i vise srecno nego spretno primili samo jedan gol. Zao mi je sto je nas fudbal toliko pao da vise ni predstavnike Malte ne mozemo dobiti 3+....
Vidim da ti nisi gledaodelko je napisao/la:brig je napisao/la:Široki igra u utorak u 17:45, a prijenos je najavljen na klupskoj TVSignore je napisao/la:Pomalo sam razocaran rezultatima u cetvrtak. Jedino me Radnik obradovao. Vidim prema pisanjima da je Petrovic to mudro i takticki odradio. Prema statistici Radnik nije bio slabija ekipa i vjerujem da mogu do bilo kakve pobjede u BL i dvomeca s Helsinkijem.
Nazalost ko je gledao prenos Sirokog - situacija je jos gora. Par puta su vadili loptu sa gol crte i vise srecno nego spretno primili samo jedan gol. Zao mi je sto je nas fudbal toliko pao da vise ni predstavnike Malte ne mozemo dobiti 3+....
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.