FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jul 2016, 00:36

Igrati cemo Evropu i naredne godine 99%.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jul 2016, 00:43

Coraco je napisao/la:Aj kad si nas popljuvao, da ti malo vratimo :mrgreen:
Škahić je desni bek po potrebi a ne lijevi, i momak je tek počeo trenirati u Sloveniji.

Ne traži mjesto pod suncem :mrgreen:
Usput, ja bih da bacim hejt na njegovu nepismenost.
Pomiri se covjece sa zarezom i pisanjem imena velikim pocetnim slovom, ili me tjesi da si pubertetlija i trazis mjesto pod suncem. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 04 jul 2016, 00:58

staragarda je napisao/la:
samirr je napisao/la:
superior1982 je napisao/la:Većina igrača ne priča sa Husrefom koji takođe pravi ekipu i Sarajevu koje će ubrzo preuzeti.Živi bili,pa vidjeli...Vugdalić posvađa Azmira sa svima, ljude koji su svim srcem uz Slobodu i Azmira ne hebe ni 1% ...Na kraju krajeva pogledajte koliko tuzlanske djece igra u timu.Saradnja omladinskog pogona i seniora =0.Kažu Husref ne voli omladince,pa to su naša djeca.Neka,zato valjaju Zrinjskom,Sarajevu,Radniku i td.Mislim da u liniji Husref i Vugdalić prema drugima ima mnogo nepametnih stvari i nepromišljenih postupaka.
Ovo nisu istine :urnebes: :urnebes:
ja se nadam da ce brat pisat cesce ovdje....kakva dominacija i opservacija u par recenica :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:
Koliko si opservacijo i dominacijo dao na donatorskoj večeri? Brat ne piše,niti od pisanja ima neke fajde,brat radi konkretne stvari.Normalno je da si vrlo dobro upoznat i da je istina i stara vijest to što sam napisao,ali razmisli malo i o zadnjoj rečenici?!Čitaj nekad i između redova.Glavni i ključni problem je reprogram i to naravno znaš,sve znaš,čuješ uz put i niz put...Tvoj post na moj post mi mnogo znači!
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 04 jul 2016, 00:59

[youtube][/youtube]

evo ovdje malo bolji snimak ako koga interesuje

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 04 jul 2016, 01:03

:clap: :clap: Bog te yebo napises da smo u europskoj utakmici u Zenici bili slabiji 50% u odnosu na proslu sezonu i delegati mi nesto objasnjavaju :facepalm: krila nisu napravila prodora kako treba, lijevog beka nije bilo, desni stoper ispadao pocesto komplet ekipa je lose djelovala na terenu........ druga ce prica biti u premijer ligi koja me trenutno i ne interesuje toliko ali ja govorim za europsku utakmicu. u toj Europi izvukli smo tim koji je zaostajao 25 bodova za prva dva u izraelskoj ligi koja je zadnjih 5 godina dozivjela strahovit pad. da smo malo organizovaniji bili mogli smo proci pretkolo i uzeti jos 420000 KM te na taj nacin od Europe obezbjediti 70% budzeta za iducu godinu :!: ovi **** ako nas prodju (90% da hoce) ispast ce odmah iduce pretkolo. i ovi sto spominju reprogram, pa ne placa ga Azmir. placaju donatori od Omera i Senada do likova iz Citluka i Laktasa.........nadam se da ce se nastaviti sa ratama inace ce opet biti odlazaka i stresova :kafa:
Sloboda Tuzla

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 04 jul 2016, 01:09

Nema Azmira, nema nerviranja oko pojačanja, jer nam je onda vrh Haris Redžepi,
Nema Azmira, nema kritikovanja igre u Evropi, jer nema Evrope,
Nema Azmira, nema kritikovanja igre u PL, jer nema PL :thumbup:

Čisto i jednostavno.

Pa svaki trener u svijetu će izbaciti igrača koji se buni, za kojeg misli da kvari atmosferu, a kamoli Husref, Pericu Ivetića, koji nije baš da je zvijezda ove lige i neko bez koga se ne može :kafa:

Tuzlanska djeca... :nene:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 jul 2016, 07:39

Ala zakuhate. zacas. :mrgreen:
Vi ar fukars from tuzlaa :opaopa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 jul 2016, 07:44

Napadate ga, A sefu rodjendan.
Sefe sretan rodjendan. Donesi nam beitar u ovitku, smotuljku, mashnicu im natakari. :mrgreen: :salut:

melain
Kontakt:

Post Postao/la melain » 04 jul 2016, 09:07

Beduin je napisao/la:
Škahić je desni bek po potrebi a ne lijevi, i momak je tek počeo trenirati u Sloveniji.

Pomiri se covjece sa zarezom i pisanjem imena velikim pocetnim slovom, ili me tjesi da si pubertetlija i trazis mjesto pod suncem. :mrgreen:
nemam vremena da ukrasavam tekstove mada eto obecavama da cu ubuduce nastojati, zamisli koliki dijabol trebas biti da upoređujes snagu ekipe iz prošle godine i snagu u premijernoj utakmici evrope protiv kluba koji je 10 puta veci od Slobode u svim segmentima infrastrukture i fudbalske igre, pojedinci bi se ovdje tacno trebali dobro sutnuti u guzicu kakve gluposti baljezgaju, ostavite se tacki i zareza malo mucnite glavom sta pisete.
Znam da je Skahic desni bek ali bi na lijevom bio mnogo bolji od Koste, to je moje misljenje.

melain
Kontakt:

Post Postao/la melain » 04 jul 2016, 09:09

melain je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

nemam vremena da ukrasavam tekstove mada eto obecavama da cu ubuduce nastojati, zamisli koliki dijabol trebas biti da upoređujes snagu ekipe iz prošle godine i snagu u premijernoj utakmici evrope protiv kluba koji je 10 puta veci od Slobode u svim segmentima infrastrukture i fudbalske igre, pojedinci bi se ovdje tacno trebali dobro sutnuti u guzicu kakve gluposti baljezgaju, ostavite se tacki i zareza malo mucnite glavom sta pisete.
Znam da je Skahic desni bek ali bi na lijevom bio mnogo bolji od Koste, to je moje misljenje, jucer je na Tušnju odradio normalno trening sa ekipom dođite pa malo pogledajte i trening, skupljajte staž pljuvaci
.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 04 jul 2016, 09:18

Predosadno je vama ovdje, bijes je usao u vas :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 04 jul 2016, 09:25

melain je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Znam da je Skahic desni bek ali bi na lijevom bio mnogo bolji od Koste, to je moje misljenje.
:thumbup: , samo je dovoljno pogledati infrastrukturu koju posjeduju i da slozizs kockice...jbt a mi igramo u drugom gradu. Niko od ovih udruzenja i novniara nije poslao upit Jasminu...

Ovom prilikom cestitam rodendan nasem sefu i da nam ove godine donese bar jedan pehar.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 04 jul 2016, 10:04

Jel se to opet raspadamo? kuknjava

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 04 jul 2016, 10:39

samirr je napisao/la:Nakon rezultata koje ste ostvarili, u narednoj godini (2016.) od nas možete očekivati još veću finansijsku podršku nego što je to do sada bilo. Zahvaljujući vašim uspjesima neki od velikih privrednih subjekata iz Tuzle iskazali su volju i spremnost da podrže Klub. Ovo do sada nikome nisam rekao i informaciju otkrivam vama – već od 15. decembra (2015.) krećemo sa radovima na stadionu Tušanj. Počećemo sa uređenjem svlačionica i uređenju zapadne tribine, kako bismo ispunili licencu B za stadione. Jednostavno, ne želimo da sutra izađete u Evropu, a da morate igrati na Bilinom polju. Uporedo sa tim započećemo izgradnju istočne tribine sa 7.200 natkrivenih sjedećih mjesta!”, rekao je tada, krajem decembra prošle godine gradonačelnik Imamović.
Lazovcina velika. Bitno je da on pravi pasarelu na panonici. Smrdo usljivi.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 04 jul 2016, 10:52

Znam da je Skahic desni bek ali bi na lijevom bio mnogo bolji od Koste, to je moje misljenje.[/quote]

:thumbup: , samo je dovoljno pogledati infrastrukturu koju posjeduju i da slozizs kockice...jbt a mi igramo u drugom gradu. Niko od ovih udruzenja i novniara nije poslao upit Jasminu...

Ovom prilikom cestitam rodendan nasem sefu i da nam ove godine donese bar jedan pehar.[/quote]
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 04 jul 2016, 11:18

Vidi nam preCjednika :kafa:
[youtube][/youtube]

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 jul 2016, 12:10

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vidi nam preCjednika :kafa:
[youtube][/youtube]
Stvarno veliki covjek i human covjek....svaka cast za naseg Azmira.....
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jul 2016, 12:48

Azmir big boss, kakav covjek :tokralju:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 jul 2016, 12:56

Kakva ljudska gromada                                                                                                        :salut: :salut: :salut:

Jasmine vrati Slobodi stadion!!!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 04 jul 2016, 13:12

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vidi nam preCjednika :kafa:
[youtube][/youtube]
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: LJUDINA :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 8 gostiju.