FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jos ti fali da napises da se nikad neće desiti da osvojimo titulu i duplu krunu, pa da popadamo od smijeha.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- zeljoooooooooo
Sa ovom upravom nece sigurno.carsijaba je napisao/la:...možda ih zatraži kada se vrati sa "godišnjeg odmora"Muerte je napisao/la:I ne trazi ih i nece ih traziti jos dugo.samoplavi je napisao/la:Kad mu vratimo pare mozda se i vrati. Samo smo njemu duzni, ovi svi su se naplatili. Neki i s kamatama.Svaka finansijska transakcija, koja nije knjigovodstveno evidentirana, uz zakonom propisane popratne dokumente je sumnjiva. Evo ja nikome ne vjerujem na riječ. Ko garantuje, da određena pozajmica nije sadržavala lihvarsku kamatu ili neki drugi oblik, kojima bi se okoristila jedna, druga ili čak treća strana.
Nadam se da više nikada u Želji neće biti takvih radnji. Nadam se da više nikada neće samo S. Stanić biti prijavljen u PIO, niti će ikada fudbaler Jošida sređivati papire do iznemoglosti.
Nadam se, da se nikada neće desiti da neko ode na "godišnji odmor" bez roka trajanja. O Amaru Osimu kao treneru, mislim sve najbolje.
A i godinama poslije ko god dođe umjesto njih,
nece bas moci kao prije provoditi marifetluke.
Vratit ce se njemu te pare to je sigurno. Ali nece sada dok je to jos za klub prevelik novac.
Amar i Gredic su najveci krivci za ovakvu situaciju u klubu. On su sve ovo pokrenuli
Amar i Gredic su najveci krivci za ovakvu situaciju u klubu. On su sve ovo pokrenuli
Autobuska stanica se morala desiti. Kada nismo imali kvalitetne igrace od Bajica i Ahmetovica. Nabrojite koji su imali kvalitet za Zelju ?
Sada je druga prica. Zadrzali smo kvalitetnih igraca tu mislim na Bekrica, Stevanovica, Sinisu i Lendrica.
Od ovih novih za koje mislim da ce biti pojacanje su Nikolic, Bevab, Husic, Ugljesa, Secerovic i Jahic. I to je vec repsektabilan igracki kadar.
Od stranaca ne ocekujem ama bas nista i mislim da ce biti promasaj.
Golman: Kjosevski, Fejzic, Ceman, Cutahija
Odbrana: Kosoric, Jahic, Toskas, Osmankovic, Durakovic
Desni bek: Memija, Siniša
Lijevi bek: Husic, Bevab
Vezni red: Ugljesa, Secerovic, Hervas, Bekric, Zeric, Blagojevic
Desno krilo: Milos Stevanovic
Lijevo krilo: Lazic, Halvadzic
Napad: Ivan, Stevo, Pozder, Beganovic, Mujagic
Prije je to ovako izgledalo
Golmani Antolovic, Kjosevski, Ceman
Odbrana Kosoric, Bogdanovic, Osmankovic, Bogicevic
Desni bek: Memina, Livaja, Stanic
Lijevi bek: Kvesic, Mladenovic, Kramaric, Mailson
Vezni red: Blagojevic, Amir, Damir, Enis, Tomic
Desno krilo: Djelmic
Lijevo krilo: Kokot, Tiago
Napad: Bajic, Beganovic, Mujagic
Napisao sam igrace iz zadnje 2 sezone.
Bajic, Tomic, Amir i Kvesi samo 4 igraca koja su imala neki kvalitet od ovih sto su nas napustili.
Sada je druga prica. Zadrzali smo kvalitetnih igraca tu mislim na Bekrica, Stevanovica, Sinisu i Lendrica.
Od ovih novih za koje mislim da ce biti pojacanje su Nikolic, Bevab, Husic, Ugljesa, Secerovic i Jahic. I to je vec repsektabilan igracki kadar.
Od stranaca ne ocekujem ama bas nista i mislim da ce biti promasaj.
Golman: Kjosevski, Fejzic, Ceman, Cutahija
Odbrana: Kosoric, Jahic, Toskas, Osmankovic, Durakovic
Desni bek: Memija, Siniša
Lijevi bek: Husic, Bevab
Vezni red: Ugljesa, Secerovic, Hervas, Bekric, Zeric, Blagojevic
Desno krilo: Milos Stevanovic
Lijevo krilo: Lazic, Halvadzic
Napad: Ivan, Stevo, Pozder, Beganovic, Mujagic
Prije je to ovako izgledalo
Golmani Antolovic, Kjosevski, Ceman
Odbrana Kosoric, Bogdanovic, Osmankovic, Bogicevic
Desni bek: Memina, Livaja, Stanic
Lijevi bek: Kvesic, Mladenovic, Kramaric, Mailson
Vezni red: Blagojevic, Amir, Damir, Enis, Tomic
Desno krilo: Djelmic
Lijevo krilo: Kokot, Tiago
Napad: Bajic, Beganovic, Mujagic
Napisao sam igrace iz zadnje 2 sezone.
Bajic, Tomic, Amir i Kvesi samo 4 igraca koja su imala neki kvalitet od ovih sto su nas napustili.
Zadnja izmjena: Muerte, dana/u 04 jul 2016, 20:16, ukupno mijenjano 2 puta.
cuj ih hahahahaha, presmijesni ste.

Zelju volim iz srca i duse, a glazgov rendzersi su mi medju drazim klubovima mimo BiH. svom Zelji, nikad, ali, bas nikad, necu pozeljeti sudbinu rendzersa, naustrb kratkorocnih rezultata i par titula. a, nije da nismo bili na tom putu, samo sto mislim da mi ne bi mogli zadrzati svoj sadasnji naziv, nego dodavati nekakve prefikse ili praviti nekakve fuzije.
svaka cast amaru na sportskim rezultatima, a i sadasnjoj upravi na administrativnim rezultatima, ali, niti jedni, niti drugi nisu, niti ce ikada biti iznad kluba. oni su, kao i svi ostali koji su, u ovih skoro 100 godina, prodefilovali kroz klub, dali svoj ucinak i u jednom trenutku i vremenu ce biti samo dio istorije, kao sto su danas domorocki, dimitrijevic, bukal, skija.... neke cemo (pogotovo, buduce generacije navijaca) pominjati po dobrom, neke po losem, nekih se necemo ni sjecati.... vrijeme, ucinjeno po pitanju napretka kluba i sportski rezultati ce odrediti ko ce se svrstavati u koju od naprijed navedenih kategorija.
idolopoklonstvo nikada nije donosilo nista dobro, jer dodje vrijeme kad nestane idola i poklonici ostanu pogubljeni. o bilo kome da je rijec kao idolu.
svaka cast amaru na sportskim rezultatima, a i sadasnjoj upravi na administrativnim rezultatima, ali, niti jedni, niti drugi nisu, niti ce ikada biti iznad kluba. oni su, kao i svi ostali koji su, u ovih skoro 100 godina, prodefilovali kroz klub, dali svoj ucinak i u jednom trenutku i vremenu ce biti samo dio istorije, kao sto su danas domorocki, dimitrijevic, bukal, skija.... neke cemo (pogotovo, buduce generacije navijaca) pominjati po dobrom, neke po losem, nekih se necemo ni sjecati.... vrijeme, ucinjeno po pitanju napretka kluba i sportski rezultati ce odrediti ko ce se svrstavati u koju od naprijed navedenih kategorija.
idolopoklonstvo nikada nije donosilo nista dobro, jer dodje vrijeme kad nestane idola i poklonici ostanu pogubljeni. o bilo kome da je rijec kao idolu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
ovo nisu idoli, ovo su obicni placenici. ono kad ti poslodavac daje platu a ti ga hvalis, a po automatizmu moras da pljujes sve one prije njega. mene stid citati ove komentare. daj Boze da nam niko ne ulazi na temu da cita ove gadosti. jer ne mogu shvatiti da ovo navijac Zelje pise ili pisu. to vidjelo nije navijaca, mozda ovi na baterije od prije godinu. onaj ko voli Zelju, voli ga, ali ovdje se vole uprave a pljuju svi bivsi uposlenici, to je jednostavno dno dna, a svi znaju da nece biti vjecno u klubu. uzdizu upravu koja je od nasih para usminkala stadion, znaci od para navijaca i klub koji jos ima 5 miliona duga. isto kao da je ova uprava dosla u klub i donijela svojih 2 miliona maraka, pa bi shvatio ovu pricu.
Iz Amarove ere im dosle pare od Sehica, Amar potpisao ugovore s dva kapitalca Amirom i Bajom, kao sad s Kjosevskim, Memijom, ostavio im dva miliona kao da je dao iz svog dzepa, dodu placenici da pisu protiv Amara. kakavi olosi fuj.
maticar nemoj sebe svrstavati u ovu grupu, ti si dijete jos. ufati se prepucavanja to je tema za tebe.
Iz Amarove ere im dosle pare od Sehica, Amar potpisao ugovore s dva kapitalca Amirom i Bajom, kao sad s Kjosevskim, Memijom, ostavio im dva miliona kao da je dao iz svog dzepa, dodu placenici da pisu protiv Amara. kakavi olosi fuj.
maticar nemoj sebe svrstavati u ovu grupu, ti si dijete jos. ufati se prepucavanja to je tema za tebe.
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 04 jul 2016, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
sve su to plaćenici alaam eto i sve ih treba pobiti jer ne razmišljaju ko ti... odakle im pravo da misle drugačije...
ako te ne prozivam, onda te gotivim
niko ne treba razmisljati kao ja, ali ne moze meni neko pokusavati prosipati pricu kako je amar kriv za ovo stanje u klubu, covjek koji im je ostavio 3-4 igraca vrijednosti 3-4 miliona, znaci vec si dva unovcio za dva miliona. dobijes pare od sehica skoro milion. pa majka mu stara kakav je to bezobrazluk. Amar je imao milion gresaka, radio pogresno neke stvari, ali pisati ove gadosti to se ne moze pustiti.
unesi u klub svojih 4 miliona pa seri po kome god hoces, ali dok ti posudis pare ili das 10 hiljada a pri tome trazis od drugih da ti daju pare da bi napravio nesto, suti i radi. od tudjih para se lako uzdizati, daj svoju lovu. nije Zeljo privatna prcvarnica ni Amara ni bilo koga drugog. to nece proci zivi bili pa vidjeli, ali bar ispostujmo ljude koji su prije bili u klub.malo postovanja a ne ove gadosti.
unesi u klub svojih 4 miliona pa seri po kome god hoces, ali dok ti posudis pare ili das 10 hiljada a pri tome trazis od drugih da ti daju pare da bi napravio nesto, suti i radi. od tudjih para se lako uzdizati, daj svoju lovu. nije Zeljo privatna prcvarnica ni Amara ni bilo koga drugog. to nece proci zivi bili pa vidjeli, ali bar ispostujmo ljude koji su prije bili u klub.malo postovanja a ne ove gadosti.
- JoseeeMourinho
- Kontakt:
ja stvarno ne kontam kako ste vi amara i upravu stavli na dvije suprotne "zaracene" strane kada je skroz obrnuto 

- amazon
- Kontakt:
Zar je moguce da neko napise da je Amar kriv za stanje u klubu
Definitivno treba napraviti pauzu od foruma jer nema svrhe s ovim pacijentima bilo sta komentarisati. 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- zeljoooooooooo
Ja te podržavam, napravi pauzu bar 6 mjeseci!!!
- zeljoooooooooo
Koliko ste plitki, pokazali ste kada ste ovaj post shvatili kao da je Amar "kriv".Muerte je napisao/la:Vratit ce se njemu te pare to je sigurno. Ali nece sada dok je to jos za klub prevelik novac.
Kriv DA, ali za mnoge pozitivne stvari kojima svjedočimo.
Gdje god da on bude, i čime god u buducnosti da se bude bavio,
volio bih ga sto blize Zelji i Grbavici!
Bajram Mubarek Olsun plavoj braci koja danas i u narednim danima slave.
sve najbolje i od mene braco
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sretan Bajram braci i svim dobrim ljudima.
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijacima Zelje Islamske vjeroispovjesti.
Bajrambarećula komšije, da ste živi i zdravi dugo godina.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Sretne bajramske blagdane zelim svim Zeljinim muslimanima.
Bajram barećola!
Eno Jahić počeo trenirati.
Eno Jahić počeo trenirati.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.