Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
a sto se vama Matuidi ne svidja,pa mi nemamo takvog def veznog koji zna povuc lotu iz odbrane kroz sredinu i otvorit kontru,Snajderlin def zvijer a naprijed uzas blago receno,Basti star za potegnut,Carik isto tako,Boga mi on meni bas odgovara al naravno jos bi morao doc neki organizator
Pa neki bi jos da ima tehniku Payeta pa bi bio dobar
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ne kontam,pa prosle sezone mi nismo imali napad kroz sredinu neko da povuce samo dodavanja i gurni Marsijalu,a Matuidi kad svojim dugim korakom povuce puno znaci,otvori se dosta prostora al et ko bi nama ugodioFormat je napisao/la:Pa neki bi jos da ima tehniku Payeta pa bi bio dobar
Kada se fino sroce neke stvari i razumno procitaju odredjeni postovi onda cemo ozb pisati.
Ovdje se vuku paralele sa Pogbom, a niko ne kaze da Matuidi bi bio lose pojacanje, naprotiv.
Ipak, nama treba tehnicki dominantan igrac na cm-u, prije svega, pa tek onda neka verzija Matuidija.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa i ja sam to gore napisao da moze Matuidi al pored njega jos organizator jak ne vidim problemAsteriks je napisao/la:![]()
Kada se fino sroce neke stvari i razumno procitaju odredjeni postovi onda cemo ozb pisati.
Ovdje se vuku paralele sa Pogbom, a niko ne kaze da Matuidi bi bio lose pojacanje, naprotiv.
Ipak, nama treba tehnicki dominantan igrac na cm-u, prije svega, pa tek onda neka verzija Matuidija.
Izvlacite iz konteksta da se nekom Matuidi ne svidja.
Naravno neke spinove ne racunam, a toliko od mene na ovu temu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma da hoce oni njega dovesti pa nek on sam pokaze i dokaze sta moze da mi puno ne bi pametovali
Decko je napisao da Matuidi ima tehniku Chelinija sto naravno je daleko od istine i neki su se slozili,zato sam rekao da ima tehniku Payeta onda bi bio savrsen a to sto je bolji za klasu od Morgana to nens veze,pa Morgan je 5 izbor u repki i normalno da nam treba Matuidi prije Pogbe i gdje bi Rooney igrao? Da ga gledam na 10? Dajte.
Neka dodju i Pogba i Matuidi sto se mene tice al da Rooney ne igra i tek dat cemo biti super mocna ekipa a dok on uzima mjesto na cm i amf ne a potrebe da dovodimo igrace na tim ozicijama.
Neka dodju i Pogba i Matuidi sto se mene tice al da Rooney ne igra i tek dat cemo biti super mocna ekipa a dok on uzima mjesto na cm i amf ne a potrebe da dovodimo igrace na tim ozicijama.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma kakav crni Rooney,neka ga u ekipi al sto manje u udarnoj postavi,polako se navikavat da vise nije za ozbiljnog nogometa koliko god nam bio drag,moze on jos puno pomoc al polako ga hladit
bicu kratak
Matuidi nece doci na OT
Matuidi nece doci na OT
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma nece ni Pogba ni Matuidi doci, prestanite sanjati..
Da li bih volio da se Pogba vrati? Nije da ne bih..
Mada i dan danas razumijem i opravdavam razlog zasto je protjeran.
Ali nema od njegovog povratka nista, ko da bi zamijenio klub koji trenutno pravi ekipu za osvajanje LP, bez pretjerivanja, za ekipu koja ga je otjerala samo tako. Mislim da nema bas najbolje misljenje o nama nakon toga
Ali nema od njegovog povratka nista, ko da bi zamijenio klub koji trenutno pravi ekipu za osvajanje LP, bez pretjerivanja, za ekipu koja ga je otjerala samo tako. Mislim da nema bas najbolje misljenje o nama nakon toga
⭐
za Pogbu ne znam ali za Matuidia Jose sigurno nije zainteresiran tako da rasprave o njemu nemaju smisla
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
-
reddevil96
- Kontakt:
Juve nema nikakve šanse da osvoji ligu prvaka pored Barce Reala Bayerna Atletika Psga , a united je veći sigurno klub od juve iako ne igramo lp i eng liga je jača i popularnija , pogbu je vec dosadila ona liga gdje nema ozbiljne utakmicetheboss_RD07 je napisao/la:Ma nece ni Pogba ni Matuidi doci, prestanite sanjati..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nakon Gibsona i Cleverleya, Everton bi se mogao pocastiti sa jos jednim polovnjakom iz Uniteda 
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pod onim fosilom cio kadar nam je bio polovnjacki, sa ovakvom ekipom SAF bi mogao osvojiti treble.
Domo23
Ma pogba sanja real to je jasno ko dan
Zeljeznicar! 1921 !
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sto se tice kluba ko kluba, United je definitivno veci od Juvea. Ali u ovom trenutku ljudi imaju jacu ekipu od nas. Jos ako se ostvare spekulacije i dodje im Cavani.. Ufff..reddevil96 je napisao/la:Juve nema nikakve šanse da osvoji ligu prvaka pored Barce Reala Bayerna Atletika Psga , a united je veći sigurno klub od juve iako ne igramo lp i eng liga je jača i popularnija , pogbu je vec dosadila ona liga gdje nema ozbiljne utakmicetheboss_RD07 je napisao/la:Ma nece ni Pogba ni Matuidi doci, prestanite sanjati..
⭐
-
reddevil96
- Kontakt:
On im moze doci samo ako prodaju pogbu , škrti su gledaju svaki euro najplaćeniji igrači imaju oko 4-5 Mil€ godišnjetheboss_RD07 je napisao/la:Sto se tice kluba ko kluba, United je definitivno veci od Juvea. Ali u ovom trenutku ljudi imaju jacu ekipu od nas. Jos ako se ostvare spekulacije i dodje im Cavani.. Ufff..reddevil96 je napisao/la:Juve nema nikakve šanse da osvoji ligu prvaka pored Barce Reala Bayerna Atletika Psga , a united je veći sigurno klub od juve iako ne igramo lp i eng liga je jača i popularnija , pogbu je vec dosadila ona liga gdje nema ozbiljne utakmicetheboss_RD07 je napisao/la:Ma nece ni Pogba ni Matuidi doci, prestanite sanjati..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Francuzi tj l'equipe, kažu da smo zaista u igri za Matuidia, 25mil eura je cijena koja se spominje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nadam se da je to laž. Nek spodoba ostane gdje mu je i mjesto, samo dalje od Uniteda.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.