Hej kralju, da te prvo pitam koliko dugo pratiš nogomet_amel_13_BHf_ je napisao/la:kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber).
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Pratio sam Coentrao-a ove sezone u par utakmica i prije SP (u Europa ligi) i mogu ti reci da je igrao lijevog beka. On prije ove sezone jeste igrao lijevo krilo, ali je sad pokazao da je najbolji na lijevom beku.Klare je napisao/la:Da vam kažem Coentraou uopšte pozicija nije na lijevom beku, nego na lijevom krilu.U Benfici nikada to nije igrao, samo sada u Portugalu prinuđen da tu igra, isto kao Guttierez u Argentini.Treba nam klasični bek, neko provjereno ime, koji je dobar prvo u odbrani pa onda i u napadu, a ovaj samo potencijala u napadu ima, mada ni tu nije nešto.Ne trebaju Bayernu više igrači "biće u top 3".
Bayern treba izgraditi jak tim, pa tek onda nekakve talente kupovati.
Treba napomenuti i da je mozda i glavni igrac Benfice Di Maria lijevo krilo.
Kapa dole za Thomasa, bice veliki igrac. Klose pokazao da je stari lisac, da protiv svake odbrane moze dati gol.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Coentrao jeste poceo kao krilo,ali zadnjih godinu dana igra na poziciji levoga beka,sto mu za sada odlicno ide,pravi moderni bek.Uostalom vec sam rekao,isti slucaj kao i sa Evrom(koji je poceo kao napadac)ali silom prilika je pomeren na beka jos dok je igrao u Maritimu a kasnije i u Rio Aveu,tako da je Benfica samo nastavila gde je on poceo u prejasnjim klubovima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
rece neki komentator "Ovaj Muller ih unistava svojim asistencijama", kad kasnije opet "Postovani gledaoci, Tomas Muller unistava Englesku"...Svaka cast momak, vidi se da igras u Bayernu...najefikasniji igrac SP-a racunajuci i asistencije...E sad nam dajte gauchose da se igramo sa malim zelenim
)
3 gola Bayernovih igrača, asistencija Bayernovih igrača, kapetan iz Bayerna...deni_m1312 je napisao/la:BAYERN 4 : 1 ENGLESKA
Mueller, kapa dole
Sent from my Philips Smart TV.
najbolji igrac bayerna i njemacke repke je svinja
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Kakvo samo ekipu ima Bayern, još ako dođe ono dijete iz Benfice
Hvala Bogu, uz Bastiana koji je klasa za sebe, izrastao je u vrhunskom igrača imamo Mullera, Bilala i Arjena
Kroos će ako Bog da biti na klupi, i lijepo bi Ozila bilo dovesti i igrati sa jednim napadačem , ili eventualno Mullera gurnuti gore, no on je ipak bolji kao polušpic.
I tu je još umjesto Khedire u Bayernu Bommel, odbrana Lahm, a Demichelis i Badstuber stoperi, sjajno, i to dijete lijevo.
Na golu dovesti Akinfeeva, i bilo bi to sjajno.
Hvala Bogu, uz Bastiana koji je klasa za sebe, izrastao je u vrhunskom igrača imamo Mullera, Bilala i Arjena
Kroos će ako Bog da biti na klupi, i lijepo bi Ozila bilo dovesti i igrati sa jednim napadačem , ili eventualno Mullera gurnuti gore, no on je ipak bolji kao polušpic.
I tu je još umjesto Khedire u Bayernu Bommel, odbrana Lahm, a Demichelis i Badstuber stoperi, sjajno, i to dijete lijevo.
Na golu dovesti Akinfeeva, i bilo bi to sjajno.
Ebiga sad, kada bi dosli Khedira, Ozil i vjerovatno Neuer...na sta bi to licilo?
Elf u malom ili bolje receno u velikom, pojacan Robenom i Ribery-jem. Dodaj jos Michu i
K`tena i eto nam tim snova.
K`tena i eto nam tim snova.Vom Jäger zum Gejagten
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nek' Bavarci dovedu golmana i normalnijeg stopera i vec bi trebali imati tim snova, najrealnijegeronimo je napisao/la:Ebiga sad, kada bi dosli Khedira, Ozil i vjerovatno Neuer...na sta bi to licilo?Elf u malom ili bolje receno u velikom, pojacan Robenom i Ribery-jem. Dodaj jos Michu i
K`tena i eto nam tim snova.
Za zivot cijeli!
Nisam rekao da Khedira dođe, nego sam rekao umjesto njega igra Bommel. Rekao sam neka dovedu ono dijete iz Benfice, pa Akinfeeva, te možda i Ozila, no u nas je to Kroos.
Butt, Lahm, Demichelis, Holger, Dijete, Bastian, Bommel, Bilal, Robben, Muller , Klose (Olić). Muller kao polušpic. Jao ne bih volio biti u koži Generala, pa makar primao milione kao on.
I ako ne Igor, može i Manuel, ali Ozil je igračina samo takva, čovjek se ne raduje , ono igra nošarlantno, kao da je to tek tako normalno, bez emocija.
Mesude, Mesude.
(Mesut)
Odbila Benfica 20 miliona za Dijete.
Butt, Lahm, Demichelis, Holger, Dijete, Bastian, Bommel, Bilal, Robben, Muller , Klose (Olić). Muller kao polušpic. Jao ne bih volio biti u koži Generala, pa makar primao milione kao on.
I ako ne Igor, može i Manuel, ali Ozil je igračina samo takva, čovjek se ne raduje , ono igra nošarlantno, kao da je to tek tako normalno, bez emocija.
Mesude, Mesude.
Odbila Benfica 20 miliona za Dijete.
- Ballack2311
- Kontakt:
Alles Müller oder was?geronimo je napisao/la:Teta Mulija se ne sali.Ovo danas je bilo vise nego bezobrazno s njegove strane.
@seceru, vrati se! Nemoj da te ja trazim po Svabiji.
- bayern4ever
- Kontakt:
Chuj ovog dosao prije par dana i odmah pokupio svu pamet ovog svijeta ccc, u pravu je covjek i treba da bude ofanzivniji jer ko ce pomagati riberyju , vidjeli smo defanzivu tog decka igrao je sjajno u dosadasnjim utakmicama i ofanzivno i defanzivno zato nemoj dzaba da prosipas suplje , uostalom tu je lvg da ga nauci tzv defanzivi ..Klare je napisao/la:Hej kralju, da te prvo pitam koliko dugo pratiš nogomet_amel_13_BHf_ je napisao/la:kralju ko ce doci onda...pa jesi ti pratio momka...veoma brz i pameetno igra...jos je mlad..pa kad moze badstuber igrat na beku sto nebi i ovaj igro ...po meni je bolji ofanzivni bek kakav nam i treba po lijevoj strani...a ne defanzivni (badstuber).![]()
![]()
![]()
, trebao bi znati da je beku prva zadaća odbrana, a onda napad, tebi bolji ofanzivni bek, a na toj strani još Ribery, kakva bi promaha u odbrani po toj strani bila. Mora se misliti i na odbranu, ne samo na napad.Kažem treba nam koji je prvo odličan u odbrani, a solidan u napadu.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
muller je bio opet odličan , po meni največa zvijezda na prvenstvu do sad...schweini odlican, klose odlican, lahm solidan....pa ja branih i branih ovog klosea a svi me tad jos napadoše čak i naš drug gero....
a pustite više gomeza , ev kažem da će i on znacajnu ulogu odigrat u bayernu u narednoj sezoni, pa čovjek ušao s klupe i trudio se, nije za onaj kratak period ni moga više napravit....nemoj da poslije , od avgusta tamo i nove bundesligaške sezone se neki kaju što ovako pričaju a gomez pocne zabijat i zabijat 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Hm, ali je ubjedljivo najgori igrač Bayerna na prvenstvu Demichelis. Dva gola koja je Argentina primila su plod njegovih grešaka(kod prvog je izgubio loptu od napadača Koreje, a kod drugog mu je Chicarito pobjegao poput Bergkamp-a), tako da najveće Bayernovo pojačanje bi bilo prodaja(ukoliko postoje zainteresovane strane) Martina Demichelisa.
Najvjerovatnije da ćemo sljedeće sezone i igrati sa jednim napadačem, jer je LVG rekao da će biti mjesta za Kroosa, a van Bommel i Schweinsteiger sigurno neće na klupu
- Omerbavarac
- Kontakt:
U tom slucaju bi Muller morao na klupu ili u sami spic, a kako mu nije prirodna pozicija najisturenijeg igraca, ne znam kako ce to onda Gaal sklopiti. On najbolje zna sta ce i kako ce, a na nama je da nagadjamo.Klare je napisao/la:Najvjerovatnije da ćemo sljedeće sezone i igrati sa jednim napadačem, jer je LVG rekao da će biti mjesta za Kroosa, a van Bommel i Schweinsteiger sigurno neće na klupu
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
bemti vise ovo prvernstvo vuvuzela dosadilo,,jedva cekam da krene bayern u novu sezonu ,,nadam se da ce panceri osvojiti afriku a naravno nasi igraju glavnu ulogu u ekipi,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
neka ... duga sezona a kako je krenula Ribery nece biti u prvim utakmicama a jos dodaj losu formu (napadača) tako da ce Kroos imati mjesta to je def
na njemu je ... ako pokaze da umije se snaci onda ce i igrati ako ne onda mu je klupa ...
na njemu je ... ako pokaze da umije se snaci onda ce i igrati ako ne onda mu je klupa ...
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
e ovako čettitam švabama stvarno momci su izvanredno odigrali tekmu žao mi je što su englezi ispali a i onaku su bili moj sporedni favorit naravno poslije lala.švabama četitam na prolazu u 1/4 finale navijat ću za njih protiv cigana argentinaca.raja jel ovo sve gotovo u vezi coentraa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.