Philadelphia 76ers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Philadelphia 76ers
Moze kakav link?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ben odmah na playmaking PF poziciju kako je sad zovu. 
Acestream link : acestream://a42c3b27114341f7245eff8e174680c515d9a9fajopaa7 je napisao/la:Moze kakav link?
Youtube:
Da. Ono sto je LSU trener s njim radio je bio teror. Loptu je imao samo u tranziciji, ostalo ga trpao u reket. Mi to necemo raditiNEZALAGANJE je napisao/la:Ben odmah na playmaking PF poziciju kako je sad zovu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Acestream link : acestream://a42c3b27114341f7245eff8e174680c515d9a9faClutch je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:Moze kakav link?
Youtube:
Hvala
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Fino igra za sada,samo sto nece moci dominirati i otvoriti svoju pas igru ne bude li bio agresivniji.Ne moze proci cetvrtina,a da sutnes samo jednom i to na isteku napada...Mora mijenjati mentalitet ovaj.
Prvih 6 minuta igre nakon nekoliko mjeseci, polako..NEZALAGANJE je napisao/la:Fino igra za sada,samo sto nece moci dominirati i otvoriti svoju pas igru ne bude li bio agresivniji.Ne moze proci cetvrtina,a da sutnes samo jednom i to na isteku napada...Mora mijenjati mentalitet ovaj.
Evo prodora odmah
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izradjena akcija iz knjige SA koja se igrala za Manua dok je bio brz.Clutch je napisao/la:Prvih 6 minuta igre nakon nekoliko mjeseci, polako..NEZALAGANJE je napisao/la:Fino igra za sada,samo sto nece moci dominirati i otvoriti svoju pas igru ne bude li bio agresivniji.Ne moze proci cetvrtina,a da sutnes samo jednom i to na isteku napada...Mora mijenjati mentalitet ovaj.
Evo prodora odmah
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobar post up Bena i fin sut.S druge strane,Brown sve pokusava na neku atletiku koja bas i nece ici protiv profica. 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Auh kakav pass,definitivno lebronovski je bio....A rekoh da ce i ovaj Luwawu biti jako dobar igrac uz Bena. 
Cak mu i izbacaj podsjeca na LeBronov s ovim blagim padom unazad. Kakav talenat jbt 
Jesi primjetio kakvu lateralnu brzinu ima? Slazem se da ce volja biti najbitnija, ali predispozicije za odlicnog defanzivca na lopti, cak i u switch situacijama, su tu..NEZALAGANJE je napisao/la:Auh kakav pass,definitivno lebronovski je bio....A rekoh da ce i ovaj Luwawu biti jako dobar igrac uz Bena.
Ovo sto sam vidio u napadu, iznenadjen sam iskreno. Prejednostavno djeluje, nisam ocekivao odmah da ce ovoliko impresivan biti. Strasan talent.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ovih par asistencija iz prvog poluvremena kao da gledam LeBrona.
McConnell.
McConnell.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strasno je brz i bas izgleda lako kad vidis njega kako igra.Nema sta,sve predispozicije su tu...Clutch je napisao/la:Jesi primjetio kakvu lateralnu brzinu ima? Slazem se da ce volja biti najbitnija, ali predispozicije za odlicnog defanzivca na lopti, cak i u switch situacijama, su tu..NEZALAGANJE je napisao/la:Auh kakav pass,definitivno lebronovski je bio....A rekoh da ce i ovaj Luwawu biti jako dobar igrac uz Bena.
Ovo sto sam vidio u napadu, iznenadjen sam iskreno. Prejednostavno djeluje, nisam ocekivao odmah da ce ovoliko impresivan biti. Strasan talent.
Strasno Simmons izgleda za sada. Sut ako dovede na neki solidan nivo mogao bi izrasti u Brona v2.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Povreda lista kod Bena,izgleda.Valjda nije zvarsio SL skorz!? :/
Izvrnuo je i clanak prije toga ali je nastavio igrati. Valjda su grcevi samo, nadam se.
Yebo ovu ukletu fransizu, ne mozes tekmu ljetne lige pogledat bez stresa.
Yebo ovu ukletu fransizu, ne mozes tekmu ljetne lige pogledat bez stresa.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Grcevi. Sreca nije nista ozbiljno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Šteta zbog grčeva, sada mi je još draže što nisu poslali Embiida na Summer League jer sam se odmah njega sada sjetio kada je Simmons imao problema.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.