PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Bravo Birikarq.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
birkirkara 
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Je li te sramota?admirr je napisao/la:a ja mislio da bacimo opkladu u avatar
Je li ono opet Musa otjeran?? 45 puta se vracao do sada! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kara li karaTesto je napisao/la:birkirkara
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sad kad Sablju imenuju za sefa strucnog staba 
Nije etnicki podobanSarajlijica1946 je napisao/la:Sad kad Sablju imenuju za sefa strucnog staba
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Joj mene budaleesprit24 je napisao/la:Nije etnicki podobanSarajlijica1946 je napisao/la:Sad kad Sablju imenuju za sefa strucnog staba
admirr je napisao/la:kara li karaTesto je napisao/la:birkirkara
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
sinoc ja iziso iz birtije da povratim, kad dzeko pijan prica sa nekim na tel i cujem kako mu govori ''pa mislis ako si me yebo za stolice da ce ti opet uspjeti. nisam ja bas toliko glup ko sto ti mislis''.. reko klocino, jel to miske.. kaze ma jes nabiiiiijem ga( stuca mu se pa zato vise slova i).. reko daj da mu ja kazem umjesto tebe, i taman mi dade tel i kaze pazi to je ajfon, kad ono nestade mu kredita.. a kako sam bio nabrijan, vala svasta bi se nagovorio kamataru
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
mislim da kod njih nešto ne štima....ovo je bio savršen izgovorjoker90 je napisao/la:Je li ono opet Musa otjeran?? 45 puta se vracao do sada!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U potpisu "lazni borac".admirr je napisao/la:sinoc ja iziso iz birtije da povratim, kad dzeko pijan prica sa nekim na tel i cujem kako mu govori ''pa mislis ako si me yebo za stolice da ce ti opet uspjeti. nisam ja bas toliko glup ko sto ti mislis''.. reko klocino, jel to miske.. kaze ma jes nabiiiiijem ga( stuca mu se pa zato vise slova i).. reko daj da mu ja kazem umjesto tebe, i taman mi dade tel i kaze pazi to je ajfon, kad ono nestade mu kredita.. a kako sam bio nabrijan, vala svasta bi se nagovorio kamataru![]()
Rinuka - lazni 'eroj Bosne i Ercegovine.
E da su se takvi borili ne bi nas bilo.
zar je moguće da neko nema ovako mozga Jbthahahaha ako je ovo smijesno onda smo otisli u klinac hebote debilizma hahajadmirr je napisao/la:sinoc ja iziso iz birtije da povratim, kad dzeko pijan prica sa nekim na tel i cujem kako mu govori ''pa mislis ako si me yebo za stolice da ce ti opet uspjeti. nisam ja bas toliko glup ko sto ti mislis''.. reko klocino, jel to miske.. kaze ma jes nabiiiiijem ga( stuca mu se pa zato vise slova i).. reko daj da mu ja kazem umjesto tebe, i taman mi dade tel i kaze pazi to je ajfon, kad ono nestade mu kredita.. a kako sam bio nabrijan, vala svasta bi se nagovorio kamataru![]()
Nedostaju mi Sabljine presiceSarajlijica1946 je napisao/la:Sad kad Sablju imenuju za sefa strucnog staba
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
On i ligatapitic je napisao/la:Nedostaju mi Sabljine presiceSarajlijica1946 je napisao/la:Sad kad Sablju imenuju za sefa strucnog staba
Javna ofiranja samog sebe, kluba i svih ostalih u i oko kluba su jedan od glavnih razloga zbog kojeg su ga totalno otjerali iz kluba, jednostavno nisu više mogli sebi dopustiti nove ekcese kao one na krovu Grbavice i belaja u Zenici podmazano sve sa presicama sa Ligatom. Valjda je to ta religija i način života ko će mu znati 
SRETAN BROJ - 1725
s neba pa u rebra styleSarajlijica1946 je napisao/la:On i ligatapitic je napisao/la:Nedostaju mi Sabljine presiceSarajlijica1946 je napisao/la:Sad kad Sablju imenuju za sefa strucnog staba
Agilna uprava Želje uspjela je uvjeriti navijače i medije kako je peto mjesto iz prošle sezone zapravo bolje od drugog iz pretprošle, Željo i Sarajevo su podbacili, s tim što je armija navijača bordo tima itekako nezadovoljna radom uprave, dok su Manijaci oduševljeni činjenicom da Željo gradi stadion, da dovodi nove igrače i da najavljuje velike stvari.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
**** takvi smo lako nas premuntat
kako su kitari uspjeli dinu otjerati, mada je malo falilo kontra da bude kada su najavljivana pojacanaj tipa cvijanovic, sharbini, kvrzic
kako su kitari uspjeli dinu otjerati, mada je malo falilo kontra da bude kada su najavljivana pojacanaj tipa cvijanovic, sharbini, kvrzic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.