pa jasta neg su ga trznule te vjesti...i ostale ce ja mislim...hehe...samo kad vidis svi hoce sad u Slobodu da predju...hahha...harry_90 je napisao/la:Bit ce dobro ako Stana dodje,al valja ove sacuvat,sad kad nam legnu pare od saveza mozemo kupit neke igrace,a ove sto hoce da odu zadrzat,evo Smajlovic novi ugovor potpisao,a bio blizu prelaska u Sarajevo,mozda ga trznula vijest od 200.000 km,pa se predomislioajla je napisao/la:ma hoce bit ce...stanisa kod nas dolazi...rekla sam ja za stanisu da bi trebao doci (barem sam i ja takvu informaciju dobila od pomocnog trenera)....ako nam ovakav sastav bude....aBd titula je nasa...harry_90 je napisao/la:Glavas jucer izjavio pred pocetak priprema: ”Danas se odazvalo 12 igrača i znam da je to malo, ali do ponedeljka Karadža, Gavarić, Milošević, Mujić i Smajlović bi trebali da se priključe. Staniša Nikolić bi trebao u toku sedmice da dođe. Naravno, trebaju ljudi da se dogovore sa svima, ali opet sam optimista i mislim da ćemo mi do odlaska na pripreme u srijedu imati kompletan kadar”, kazao je Šef stručnog štaba Slobode Vlatko Glavaš.
Sad cemo vidjet hocel sta biti od ovoga![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FKR 1987..
A stadion ??? To nas najvise zeza
ostaje da vidimo sta ce biti sa ovim igracima koji su bili u proljetnom dijelu prvenstva,Glavas uzima djecu iz nase skole sto je dobro,sigurno ce ginut za klub,valjda nece biti kao ovi placenici koji hodaju po terenu ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa od djece kluba u prvom timu svi su vrh nadam se da će tako bit i sa novimharry_90 je napisao/la:A stadion ??? To nas najvise zezaostaje da vidimo sta ce biti sa ovim igracima koji su bili u proljetnom dijelu prvenstva,Glavas uzima djecu iz nase skole sto je dobro,sigurno ce ginut za klub,valjda nece biti kao ovi placenici koji hodaju po terenu ..
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
EVO DA VAS MALO OBRADUJEM
Sloboda dobila spor protiv NS BiH
Nakon gotovo godinu procesa, tuzlanska Sloboda dobila je spor protiv NS BiH koji je krajem prošle sezone Tuzlacima neosnovano uskratio igranje u Evropi čime je tuzlanski tim bio na gubitku pa je svoja prava odlučio potražiti putem Arbitražnog suda NS BiH.
Jučer je održano završno ročište a prema informacijama do kojih dolazi tuzlainfo.ba portal, Sloboda je dobila spor krovne kuće našeg nogometa.
NS BiH će klubu iz "Rudarske 2" prema posljednjim informacijama morati da uplati preko 200.000. KM odštete što će pogoršati ionako tešku situaciju u NS BiH.
Odluka Arbitražnog suda javnosti bi trebala biti saopštena u ponedjeljak kada će se znati i ostale pojedinosti u slučaju ovog spora.
Čelnici NS BiH su nedavno pokušali postići nagodbu sa tuzlanskim klubom ali su brzo odustali nadajući se da će Arbitražni sud presuditi u njihovu korist. Sloboda je međutim imala sve dokaze na svojoj strani a Arbitražni sud na kraju je uvidio da je NS BiH Tuzlacima nepravedno uskratio izlazak u Evropu.
Nakon gotovo godinu procesa, tuzlanska Sloboda dobila je spor protiv NS BiH koji je krajem prošle sezone Tuzlacima neosnovano uskratio igranje u Evropi čime je tuzlanski tim bio na gubitku pa je svoja prava odlučio potražiti putem Arbitražnog suda NS BiH.
Jučer je održano završno ročište a prema informacijama do kojih dolazi tuzlainfo.ba portal, Sloboda je dobila spor krovne kuće našeg nogometa.
NS BiH će klubu iz "Rudarske 2" prema posljednjim informacijama morati da uplati preko 200.000. KM odštete što će pogoršati ionako tešku situaciju u NS BiH.
Odluka Arbitražnog suda javnosti bi trebala biti saopštena u ponedjeljak kada će se znati i ostale pojedinosti u slučaju ovog spora.
Čelnici NS BiH su nedavno pokušali postići nagodbu sa tuzlanskim klubom ali su brzo odustali nadajući se da će Arbitražni sud presuditi u njihovu korist. Sloboda je međutim imala sve dokaze na svojoj strani a Arbitražni sud na kraju je uvidio da je NS BiH Tuzlacima nepravedno uskratio izlazak u Evropu.
Kasniš kolega kasniš pogledah stranicu prijeZELJO MOJA je napisao/la:EVO DA VAS MALO OBRADUJEM
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
nakon ovoga sto si rekao po tuzli se uveliko prica o bojkotu banovickog ugljaVan Klomp je napisao/la:Da samo znate kako ste voljeni u Banovicima... Nece u Banovicima niko boda izvuci na guzove ove sezone._Bad_boy je napisao/la:ove godine se ne zajebavajte..odbranite cast kantona
ako bude zapelo za koji bod sredit cemo to u gradačcu il banovicima
ko ce kome neg svoj svome
p.s.jel ima sta od one skole fudbala sto je obecao graditi ibisevic
-PAJA Fan Club!!
ja i zaboravila stadionharry_90 je napisao/la:A stadion ??? To nas najvise zezaostaje da vidimo sta ce biti sa ovim igracima koji su bili u proljetnom dijelu prvenstva,Glavas uzima djecu iz nase skole sto je dobro,sigurno ce ginut za klub,valjda nece biti kao ovi placenici koji hodaju po terenu ..
FKR 1987..
- slani grad
- Kontakt:
odlicno sto smo zadrzali malog Smajlovica...jos ako uspijemo Stanu vratit uz jos recimo 2 kvalitetna pojacanja evropa nam u najmanju ruku nebi trebala izmaci....naravno tu se nikad nezna...sve zavisi kako ce ovi iz listice zavrsit na kraju sezone jer onaj jelic ce utrpat svoj klub u evropu pa taman sa 10.mjesta....mi smo im jednom ispali kolateralna steta i nadam se da su se ovi nasi opametili...jednom zec kroz noge protrci
...al povalice oni neke druge levate ako ustreba 
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ja mislim da ce STana se ove sedmice prikljucit timu,ma nevjerujem vise da ce jelic pokusat na lopovski nacin doci do europe,pomogao mu savez,pa ce sad taj isti savez morat Slobodi isplatit preko 200.000km,da li ce im Jelic pomoc ?? Kakko da ne
jednom su uspjeli,pa su se sad opekli,i mislim da nece im vise naumpast ovo uradit bilo kojem klubu u drzavi ..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sumnjam ja da cemo mi vidjet te pare ikad...
prvo savez neda tolike pare nikom,to bi ih unistilo.Drugo nije im prvi put da se vucaraju po sudu i trece sa nasom upravom vjerujem da ce pronac zajednicki jezik(valutu).
nego to ce bit mozda kroz neke penale,izlazak u evropu ove godine,kotizacije itd itd a i Tusanj bi da je u vlasnistvu slobode vjerovatno bio ukljucen u onaj projekat Goal oko obnove.
Na kraju ce to biti onaj kompromis kakav su nasi odbili na pocetku pojacan mozda za nekih par desetaka hiljada eura,jer vidjet ce i nasi bolje ista nego nista.
prvo savez neda tolike pare nikom,to bi ih unistilo.Drugo nije im prvi put da se vucaraju po sudu i trece sa nasom upravom vjerujem da ce pronac zajednicki jezik(valutu).
nego to ce bit mozda kroz neke penale,izlazak u evropu ove godine,kotizacije itd itd a i Tusanj bi da je u vlasnistvu slobode vjerovatno bio ukljucen u onaj projekat Goal oko obnove.
Na kraju ce to biti onaj kompromis kakav su nasi odbili na pocetku pojacan mozda za nekih par desetaka hiljada eura,jer vidjet ce i nasi bolje ista nego nista.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma savez ce vam lupat uzasne kazne i tako ce smanjivati dug tj vracati pare preko toga...primjer smo mi i treniranje repke na grbavici...preko kazni, koje su bile smjesne, anuliraju ono sto su morali platiti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
U to ne sumnjam da ce odradit sa kaznama itd.Ipak je to nas savez,koji je pun lopova unutar njega,tako da svasta mogu ocekivat naredne sezone kada je u pitanju Sloboda i njeni navijaci,ima da nas oderu sa kaznama.Seyo_TM je napisao/la:Ma savez ce vam lupat uzasne kazne i tako ce smanjivati dug tj vracati pare preko toga...primjer smo mi i treniranje repke na grbavici...preko kazni, koje su bile smjesne, anuliraju ono sto su morali platiti...
- Probisvjet
- Kontakt:
Treba savez bombardovati tuzbama za propuste pa nek bankrotiraju! Svi koji misle da mogu dobiti tuzbu neka je podnesu! Dosta lopovluka u NS BiH!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Na Tušanj dolazi Brazilac Jair Souto Junior
Ponedjeljak, 28 Juni 2010 12:56
U ovoj sedmici na Tušnju bi se na probi trebao naći Brazilac Jair Souto Junior, koji je prvu polusezonu prošlog prvenstva odigrao za trebinjski Leotar, te zbog dugovanja u martu napustio ovaj klub.
- Ima još nekoliko klubova zainteresovanih za njega, jer je u Leotaru odigrao dosta dobro. Radi se o veznom igraču, koj igra slično Tariku Okanoviću. Kontaktirao sam ljude i Slobodi i izrazili su želju da Souto Junior provede nekoliko dana sa njima, i da se odluče da li je im je potreban takav igrač – rekao nam je Ado Husarić, menadžer Brazilca.
Radi se i 23-godišnjem igraču koji se rodio u brazilskoj pokrajini Rio Grande do Sul, a karijeru počeo u mlađim selekcijama kluba "Gremio". Prije Leotara je igrao za hrvatsku ekipu Primorac. Trenutno se nalazi u Trebinju, čekajući novi angažman u Premijer ligi.
Proteklih godina na Tušnju su bivali registrovani igrači iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Kameruna, a ukoliko Junior zadovolji Glavaša, bit će to prvi Brazilac u dresu Slobode.
ako je poput okanovica ostaje sigurno...heheh...
Ponedjeljak, 28 Juni 2010 12:56
U ovoj sedmici na Tušnju bi se na probi trebao naći Brazilac Jair Souto Junior, koji je prvu polusezonu prošlog prvenstva odigrao za trebinjski Leotar, te zbog dugovanja u martu napustio ovaj klub.
- Ima još nekoliko klubova zainteresovanih za njega, jer je u Leotaru odigrao dosta dobro. Radi se o veznom igraču, koj igra slično Tariku Okanoviću. Kontaktirao sam ljude i Slobodi i izrazili su želju da Souto Junior provede nekoliko dana sa njima, i da se odluče da li je im je potreban takav igrač – rekao nam je Ado Husarić, menadžer Brazilca.
Radi se i 23-godišnjem igraču koji se rodio u brazilskoj pokrajini Rio Grande do Sul, a karijeru počeo u mlađim selekcijama kluba "Gremio". Prije Leotara je igrao za hrvatsku ekipu Primorac. Trenutno se nalazi u Trebinju, čekajući novi angažman u Premijer ligi.
Proteklih godina na Tušnju su bivali registrovani igrači iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Kameruna, a ukoliko Junior zadovolji Glavaša, bit će to prvi Brazilac u dresu Slobode.
FKR 1987..
Bice ovaj dobar ako igra na mjestu kao Okanovic,valjda se dokaze na pripremama 
bio bi nam pravo od koristi....sto ti kazes samo da se jos dokaze na pripremama i nas je...hehe....harry_90 je napisao/la:Bice ovaj dobar ako igra na mjestu kao Okanovic,valjda se dokaze na pripremama
FKR 1987..
Mislim da ce se dokazat,Glavas bi ga morao prihvatit,jer mi idealnu zamjenu za Tareta nemamo,dosta ce nam falit na pocetku prvenstva,al ako ovaj bude upola kao Tare,bice dobro,a sta znas mozda bude i bolji od Tareta 
Pa i ja kazem bilo bi dobro da ga prihvate, hoce vala falit ce Tare dosta on je jedan od najboljih igraca Slobode, a ovom malom preporucujem da se dokaze ako misli zauzeti tu poziciju....ma nema niko bolji od Tareta ali et preostaje nam da vidimo kako i sta dali ce mali uspjeti....harry_90 je napisao/la:Mislim da ce se dokazat,Glavas bi ga morao prihvatit,jer mi idealnu zamjenu za Tareta nemamo,dosta ce nam falit na pocetku prvenstva,al ako ovaj bude upola kao Tare,bice dobro,a sta znas mozda bude i bolji od Tareta
FKR 1987..
Neka smo i mi Brazilca docekali prvog hajde nadam se da nije neki levat da ce biti pojacanje 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Kakav je Kamerunac igr´o u Slobodi da me j****e ja se ne mogu sjetit´

A Tare će uvijek imati mjesto u Slobodi u to sam 100% siguran
A Tare će uvijek imati mjesto u Slobodi u to sam 100% siguran
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.