FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav Musa i price oko toga. Imamo trenera i nase je da ga podrzimo i ako bude imao rezultate podrska ne smije izostati. Ako ne bude rezultata bolje mu je da nije dolazio.
-
- Kontakt:
Kad igramo sa Slobodom? Dino Merlin ima koncert u Tuzli 30. 7. Mogu mislit kakav ce biti teren 

Radnička klasa since 1921
da sluucajno nece bit kakvog prijenosa il barem izvjestaj
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- plavanacija
- Kontakt:
Iz mojih saznanja Kostic radi extra posao. Sve je na vecem levelu nego prije. Vazno je reci da je dosta igraca bilo zapusteno fizicki, zato prvi dio priprema se radila fizika, a u Sloveniji kombinacija...
Mi kao navijaci ne trebamo glumiti menagere nego pomoci klubu. Zato svi po clanske i godisnje.
Mi kao navijaci ne trebamo glumiti menagere nego pomoci klubu. Zato svi po clanske i godisnje.
- zeljoooooooooo
Ovaj lik je glas razuma na forumu. Slažem se sa svim što si do sada napisao!
Željezničar počinje u sastavu: Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Toskas, Bevab - Žerić, Bekrić, Radinović, Lazić - Lendrić, Nikolić.
Idemo ŽELJO !
Idemo ŽELJO !
Naprijed Željo ljubavi moja!
Je li ima ko od raje na utakmici. Koji sistem igramo? 3-5-2 ili 4-4-2?
4-4-2 romb.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
bravo majstore,citam vec 10 dana ovaj forum i ne mogu vjerovati koliko ima kvislinga i antinavijaca.Ovo je sve super vjerujte imacemo najbolju ekipu u posljednjih nekoliko sezona vjerujte,,,,,,i zato PO SEZONSKEplavanacija je napisao/la:Iz mojih saznanja Kostic radi extra posao. Sve je na vecem levelu nego prije. Vazno je reci da je dosta igraca bilo zapusteno fizicki, zato prvi dio priprema se radila fizika, a u Sloveniji kombinacija...
Znaci Zeric najblize napadacima, Ugljesa zadnjoj liniji, a Bekric i Lazic na dvije strane. Tezak je sistem za igrati, velika je odgovornost na dva bocna iz zadnje linije.Qwerty90 je napisao/la:4-4-2 romb.
Ugljesa ispred odbrambene cetvorke, lijevo Lazic desno Zera i Bekric iza dva spica. Formacija koja zahtjeva strasnu takticku i fizicku disciplinu, gdje vjerovatno 9/10 igraca u polju mora igrati u oba smjera, sjećamo se svi Anccelotijevog Milana kad je igrao ovu istu formaciju [emoji2]
Sjecamo se ovog MilanaQwerty90 je napisao/la:Ugljesa ispred odbrambene cetvorke, lijevo Lazic desno Zera i Bekric iza dva spica. Formacija koja zahtjeva strasnu takticku i fizicku disciplinu, gdje vjerovatno 9/10 igraca u polju mora igrati u oba smjera, sjećamo se svi Anccelotijevog Milana kad je igrao ovu istu formaciju [emoji2]

I ja sam poprilično skeptičan po pitanju ove formacije, ali ko zna, Sefer ih baš kondiciono ubija i veliko je pojačanje za naš stručni štab, pustićemo da nam vrijeme odgovori koliko možemo ili ne možemo [emoji3]
- amazon
- Kontakt:
Po rezultatima utakmica koje je vodio Kostić igra jako oprezno, bez puno pobjeda. To jeste vise je baziran da ne izgubi, sto dolazi do toga da ima dosta nerijesenih i tvrdih utakmica. Koliko je to dobro za ovu ligu vidjet cemo. Ja nisam optimističan po pitanju njega ali me raduje da igra Zeric. Jer ce se afirmisati i dobro prodati sigurno. Ali je bitna ova pobjeda.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 06 jul 2016, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
0:1 bravo Blagoje 

Blagojević na asistenciju Bosketa....86 min.
- zeljoooooooooo
Bravo Kostiću!
Evo i tih pobjeda iz Slovenije o kojima se danima naglabalo!!! Svaka čast!!!!
Evo i tih pobjeda iz Slovenije o kojima se danima naglabalo!!! Svaka čast!!!!
Gazi Ljoze. Svaka pobjeda ekipi koja je nova je bitna. Svjedoci smo sta je Sloboda dozivjela u duelu sa jednim slovenskim klubom. Meni ovaj rezultat vraca osmjeh na lice.
- plavousrcu
- Kontakt:
Vise od pobjede raduje sacuvana mreza. Zelimo mi puno golova i atraktivnog Zelju, ali trofeji se tako ne osvajaju. Jaka i cvrsta odbrana je primarna a golovi ce doci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.