BSMO i od meneCocaine je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun raji s prepucavanja koja slavi![]()
Za mog druga doeta malo starog dobrog latino techna u ove ljetne dane![]()
Uvijek si znao sta valja
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
BSMO i od meneCocaine je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun raji s prepucavanja koja slavi![]()
Za mog druga doeta malo starog dobrog latino techna u ove ljetne dane![]()
Brato kad sam brisao znoj maramicom umeku sa cela ti si cekao kiketa budalikea sa bocom u devet ujutroHausMan je napisao/la:eki fol oni znaju sta je dobar tehno hahahahhaha doe najludi si
Brato nisu to furke to je umjetnost. Nekome harmonika a nekome rendanje na 140 bpmSarajlija88 je napisao/la:Tinejdzerske furke, citate li ok i teen?
Cocaine je napisao/la:Brato kad sam brisao znoj maramicom umeku sa cela ti si cekao kiketa budalikea sa bocom u devet ujutroHausMan je napisao/la:eki fol oni znaju sta je dobar tehno hahahahhaha doe najludi si![]()
![]()
![]()
Brajto moj ja se bavio ovim sta ces mi ti pricat bgtHausMan je napisao/la:eki fol oni znaju sta je dobar tehno hahahahhaha doe najludi si

Koliko si ti mejlova napravio covjeceJovanGeca je napisao/la:Gdje ima partije, ima i Cocaine-a
Sad kad Zrinjski ispadne onda ce ga oni vratit za svog trenerajoker90 je napisao/la:Je li ono opet Musa otjeran?? 45 puta se vracao do sada!
Cocaine je napisao/la:Brato kad sam brisao znoj maramicom umeku sa cela ti si cekao kiketa budalikea sa bocom u devet ujutroHausMan je napisao/la:eki fol oni znaju sta je dobar tehno hahahahhaha doe najludi si![]()
![]()
![]()
sad nam je jasno zato oni vasi jadnici kisele guzice u hladnoj vodiLeTallec je napisao/la:Pitari jeste spremni
nijeAzaKamikaza je napisao/la:Je li vam Adi Adilović prvi golman?![]()
Je li vam onaj grk, sto nije igrao ni u drugoj grckoj ligi, startni stoper?AzaKamikaza je napisao/la:Je li vam Adi Adilović prvi golman?![]()
LeTallec je napisao/la:kako ce hebib da ga primi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.