Heh jarane boli njih ona stvar ko nama prenosi tekmeBosnier je napisao/la:Ma komentatori su Jad i cemer, da je vratiti Marjana ili Bahu
Dali citaju ovo urednici ovih javnih emitera ??
Sportski komentatori
- bosanac035
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
I Love this game !!!
Velid Spaho je najveće smeće u ovom poslu. Obično prihvatam komentatore, bez obzira na sve, ali on uništava utakmice. Čovjek koji ima stav o svemu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
neversurrender
- Kontakt:
Dobra je i Ivana i Ena ali je meni Zvjezdana najbolja.
- bosanac035
- Kontakt:
Dobre su dobre al u krevetuneversurrender je napisao/la:Dobra je i Ivana i Ena ali je meni Zvjezdana najbolja.
I Love this game !!!
-
neversurrender
- Kontakt:
bosanac sto si neurozanbosanac035 je napisao/la:Dobre su dobre al u krevetuneversurrender je napisao/la:Dobra je i Ivana i Ena ali je meni Zvjezdana najbolja.
Hvalamirza_9 je napisao/la:Zvjezdana MarčetaThe Game je napisao/la:Kako se zove ova crna sto je danas vodila ove specijalne emisije
Sinoc sam gledao snimak na HRT1. Kada su prikazali obaj navodni ofsajd, covjek nije nista rekao. Ocito je da poznaje pravila, a ne kao ovaj nas navijac engleske-komentator.
- bosanac035
- Kontakt:
Nisam dobro spavaoneversurrender je napisao/la:bosanac sto si neurozanbosanac035 je napisao/la:Dobre su dobre al u krevetuneversurrender je napisao/la:Dobra je i Ivana i Ena ali je meni Zvjezdana najbolja.
I Love this game !!!
ma nemogu da vjerujem opet onaj krelac Corsovic
hebo ga njegov EVRO,dabogda ga nikad nemao u rukama
hebo ga njegov EVRO,dabogda ga nikad nemao u rukama
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
rece ovaj tenkre da je puma bila sponzor svim repkama iz afrike. boze sacuvaj.
Znam da je u JAR-a sponzor adidas, a mislim da su u sviju ostalih pume. Mozda je i u Nigerije adidas, nisam siguran
i nigeriji je adidas. kako covjek moze lupetat gluposti napamet, to nisu istine.
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Kaze Zoran Suko: ''Izmedju ostalog ukradeno je nekoliko kamera,foto aparata,mobitela i lap-topova(misleci na lap top)..................bruka i sramota

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- JuveSissoko
- Kontakt:
Suko mi je najjaci. GenarE umjesto GenarO Gatusso,vodzstvo umjesto vodstvo,LukaS Leiva umjesto LukaŠ,LukaŠ Podolski umjesto Lukas Podolski,tip sam sa sobom da se "pomiri" ,kako sta,danas jos Santa KruS umjesto KruZ
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ili mi se ucinilo ili se Suko maloprije provali, lik rece : 102 (stodva) igraca u plavim dresovima su krenula ka lopti... 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- JuveSissoko
- Kontakt:
a lika ovog Suke,kako moze CardoZo,bit KardoSo ,joj al iritira lik
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
al provala godine svi znamo da je mnozina od laptop----laptopi a on izvali LAPTOPOVI
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma liku su neki topovi u glavi,protivavionski ili sta vec 
Suko:"Lopovi svijeta,ujedinite se u Juznoj Africi." 
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
arapinho1 je napisao/la:Suko:"Lopovi svijeta,ujedinite se u Juznoj Africi."
SUKO IDIOT
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.