Ko vam igra lijevo krilo?LeTallec je napisao/la:kako ce hebib da ga primi
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DenchiNL je napisao/la:Ko vam igra lijevo krilo?LeTallec je napisao/la:kako ce hebib da ga primi
shahahaha ne zna ni on ahaha a dulja cvele said i benko vamo sjebo se i on pa mu doslo tako od muke da pise
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jel pitice i manijaci navijaju sutra za Slobodu?
Lokal patriote, ajmo Jeruzalem.JovanGeca je napisao/la:Jel pitice i manijaci navijaju sutra za Slobodu?
Steta. Sloboda ne igra samo za Tuzlu, nego za cijelu BiHamazing je napisao/la:Lokal patriote, ajmo Jeruzalem.JovanGeca je napisao/la:Jel pitice i manijaci navijaju sutra za Slobodu?
izmedju dvije vrste chifuta, biramo one iz izraela.. oni su bar dalekoJovanGeca je napisao/la:Jel pitice i manijaci navijaju sutra za Slobodu?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Njihova Bosna je od Bascarasije do Cengic Vile.JovanGeca je napisao/la:Steta. Sloboda ne igra samo za Tuzlu, nego za cijelu BiHamazing je napisao/la:Lokal patriote, ajmo Jeruzalem.JovanGeca je napisao/la:Jel pitice i manijaci navijaju sutra za Slobodu?
Klubovi iz ovog J. igraju kup borovnica kod Jagodine, valjda boba falila da prodju daljeadmirr je napisao/la:izmedju dvije vrste chifuta, biramo one iz izraela.. oni su bar dalekoJovanGeca je napisao/la:Jel pitice i manijaci navijaju sutra za Slobodu?
Newborn, ja sam JovoMaticar je napisao/la:
Sram te biloMaticar je napisao/la:ti si karrina moja.
Znači ipak si je probo čim opisuješ...JovanGeca je napisao/la:Sram te biloMaticar je napisao/la:ti si karrina moja.Toliko gadan i mrtav nisam
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Sta se ima opisati. Mrtvac ko mrtvacMaticar je napisao/la:Znači ipak si je probo čim opisuješ...JovanGeca je napisao/la:Sram te biloMaticar je napisao/la:ti si karrina moja.Toliko gadan i mrtav nisam
franto=hemeroid
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Beitar ce ako Bog da raskovati Slobodu! Valjda im opet nece cist gol ponistiti protiv peksina iz Tuzle!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako mislis raskovati, nesto u stilu Sloboda - Sarajevo ove godine ?joker90 je napisao/la:Beitar ce ako Bog da raskovati Slobodu! Valjda im opet nece cist gol ponistiti protiv peksina iz Tuzle!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nadam se da ce isplivati Slobodin gubitnicki mentalitet zbog kojeg 98 godina puse k... I u toj svojoj najboljoj sezoni u historiji, nista ne osvojise, pobjede protiv nas i kona im ko trofej, pricat ce @samir unucima o tim pobjedama i kako je bio tajni mod na forumu!samirr je napisao/la:Kako mislis raskovati, nesto u stilu Sloboda - Sarajevo ove godine ?joker90 je napisao/la:Beitar ce ako Bog da raskovati Slobodu! Valjda im opet nece cist gol ponistiti protiv peksina iz Tuzle!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Beitar do pobjede!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Odgovori mi na pitanje, ako nije problem.joker90 je napisao/la:Nadam se da ce isplivati Slobodin gubitnicki mentalitet zbog kojeg 98 godina puse k... I u toj svojoj najboljoj sezoni u historiji, nista ne osvojise, pobjede protiv nas i kona im ko trofej, pricat ce @samir unucima o tim pobjedama i kako je bio tajni mod na forumu!samirr je napisao/la:Kako mislis raskovati, nesto u stilu Sloboda - Sarajevo ove godine ?joker90 je napisao/la:Beitar ce ako Bog da raskovati Slobodu! Valjda im opet nece cist gol ponistiti protiv peksina iz Tuzle!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.