LjudOVi moji, imam pozitivnu brigu za početak sezoneKlubovi s najviše igrača na Euru u polufinalu:
8 - Bayern Munchen
4 - Crystal Palace, Real Madrid, Arsenal, Sporting
3 - Juventus, Wolfsburg, Liverpool, Manchester United
2 - Tottenham, Barcelona, Bayer Leverkusen, Schalke, Bešiktas, Fulham, Fenerbahče, Southampton, West Ham, PSG, Manchester City, Leicester, Valencia, Lyon, Roma, Borussia Dortmund
1 - Rennes, Sevilla, Newcastle, Tigres, Atletico Madrid, Koln, Galatasaray, Inverness, West Brom, Benfica, Reading, Wolves, Notingham Forest, MK Dons, Birmingham, Burnley, Dinamo Zagreb, Porto, Braga, Lile, Monaco, Marseille, Swansea
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 04 jul 2016, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.
- anelbavarac
- Kontakt:
Benatia godinu dana na pozajmici u Juveu.
Ako zadovolji, 18mil. zabari uplacuju, za stalan transfer.
Ako zadovolji, 18mil. zabari uplacuju, za stalan transfer.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Taman da kompenzaciju napravimo na kraju za Comana, vi nama jos par miliona doplate, i igraci ostaju u sadasnjim klubovima.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ne svidja mi se ovo "ako zadovolji". Koliko smo duzni za Comana, 21 mil?
Uz vec uplacenih 7mil... ma ide kompenzacija za Comana 100%... i nije ako zadovolji jer je benatia kad je zdrav super stoper, nego ako odigra odredjeni broj utakmica...muamerc je napisao/la:Ne svidja mi se ovo "ako zadovolji". Koliko smo duzni za Comana, 21 mil?
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Ovo nam je raspored utkamica pred početak sezone. Iskreno, ne pamtim kad smo imali ovoliko kvalitetnih protivnika u pripremnoj fazi

Ono što svakako raduje je povratak treningu ove dvojice

Ono što svakako raduje je povratak treningu ove dvojice

Sent from my Philips Smart TV.
- anelbavarac
- Kontakt:
Peace je napisao/la:Uz vec uplacenih 7mil... ma ide kompenzacija za Comana 100%... i nije ako zadovolji jer je benatia kad je zdrav super stoper, nego ako odigra odredjeni broj utakmica...muamerc je napisao/la:Ne svidja mi se ovo "ako zadovolji". Koliko smo duzni za Comana, 21 mil?
Koja je razlika?
Kako god okrenes, ostace u italiji ako odigra dovoljan broj utakmica.
U Bayernu je od pocetka ili povrijedjen,ili van forme tako da pitanje je veliko sta ce biti s njim.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Koja je mentalna snaga kod Badstubera, to nije humano, treba nam i on u ekipi, spreman zdrav, i nakon Pepove ,,vlasti,, mislim da bi trebalo bit manje povreda pod palicom Ancelotija, jer ono nije normalno koliko smo za 3 godine imali problema sa igracima..
Moze samo bolje nadam se
Rooobeeeeeen

BAJRAM MUBAREK OLSUN SVIM VJERNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI, A POSEBNO NASIM BAVARCIMA, DA STE ZDRAVI SVII, VASE PORODICE I PRIJATELJI, I DA BUDEMO STO BOLJI LJUDI , DA GRADIMO DOBAR ODNOS PREMA DRUGIMA BEZ OBZIRA NA VJERU I NACIJU, DRUGACIJE BOJE KLUBA I SLICNO !!!
[/quote]
Moze samo bolje nadam se
Rooobeeeeeen
BAJRAM MUBAREK OLSUN SVIM VJERNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI, A POSEBNO NASIM BAVARCIMA, DA STE ZDRAVI SVII, VASE PORODICE I PRIJATELJI, I DA BUDEMO STO BOLJI LJUDI , DA GRADIMO DOBAR ODNOS PREMA DRUGIMA BEZ OBZIRA NA VJERU I NACIJU, DRUGACIJE BOJE KLUBA I SLICNO !!!
FC Bayern !!!!!
Evo malog Predatora prozivaju da je stariji nego što govori 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nonsense. To je sve poteklo od jednog clanka od prije nekoliko godina gdje je neki novinar nasao da su Sanches-ovi tek 2002. god. predali za neku dokumentaciju prilazuci dokument o njegovom rodjenju 1997. god. (sto je i tacna dokumentacija). Na osnovu toga javila se prica, pokrenuta od direktora Sportinga (sto li?) da Sanches (odnosno Benfika) svoje igrace u mladjim kategorijama prijavljuje na pogresne datume. To je neko iscupao i onda napravio pricu kako je Sanches stariji 5 godina (na osnovu spominjanog perioda 1997-2002) i tako konstruisao da je sad 1992. godiste (pet godina od stvarnog godista, 1997og), odnosno da ima 24 ili 25 godine. Ovo je klasicna novinarska, medijska laz i podvala (nisu ni shvatili taj orginalni clanak, ni vezu izmedju datuma) koja prodaje klikove/preglede. Plus se nasao onaj senilni trener Roux koji je isto to rekao i potpalio iako nema veze ni sa Portugalom ni sa Sanchesom uopce.harden je napisao/la:Evo malog Predatora prozivaju da je stariji nego što govori
Ako ovo dijete ima 15 godina onda ok:

- BavaracZenica
- Kontakt:
Renato u finalu Eura 2016 sa Portugalom, jos Svabe da prodju ak Bog da i merak 
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Usput treba napomenuti da je veceras bio poprilicno los.BavaracZenica je napisao/la:Renato u finalu Eura 2016 sa Portugalom, jos Svabe da prodju ak Bog da i merak
Dosta prodatih lopti i nekoliko izgubljenih duela sto njemu nije svojstveno no to je sve jos uvijek brusenje talenta...
Iskreno se nadam da ce Nijemci zaigrati u finalu sa Portugalom, bilo bi lijepo vidjeti nase momke u jos jendom finalu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Od momka treba napraviti brend, iskoristiti ovaj hype, "predator" ovo-ono, prodavati gace, kopacke, carape... i uzeti pare. Igraci dolaze i odlaze, klub ostaje i klub treba to iskoristiti.
Sto se njega tice vec je napravio i previse. Nakon jedne sezone profesionalnog fudbala i 18 godina starosti osvojio prvenstvo, dosao do 1/4 LP, presao u Bayern, pocetna postava Portugala koji igra finale EP-a, dva puta igrac utakmice, jedan gol... Dobro je kad i odigra lose, da ne poleti i tako uspori napredak. To je Gotzea upropastilo, nadam se da nece i ovoga.
Sto se njega tice vec je napravio i previse. Nakon jedne sezone profesionalnog fudbala i 18 godina starosti osvojio prvenstvo, dosao do 1/4 LP, presao u Bayern, pocetna postava Portugala koji igra finale EP-a, dva puta igrac utakmice, jedan gol... Dobro je kad i odigra lose, da ne poleti i tako uspori napredak. To je Gotzea upropastilo, nadam se da nece i ovoga.
Bayern dominira po broju igrača na ovom prvenstvu
.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
muamerc je napisao/la:Od momka treba napraviti brend, iskoristiti ovaj hype, "predator" ovo-ono, prodavati gace, kopacke, carape... i uzeti pare. Igraci dolaze i odlaze, klub ostaje i klub treba to iskoristiti.
Sve je to lijepo krasno udure dje sam tu ja ako bude kakih para ja sam mu utjelovio taj nadimak.mors i meni neki procenat ici
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Kupiti stopera, kupiti desnog beka i kupiti bekap napadaca (ovo pod hitno).
-
Bundesliga
- Kontakt:
Valjda nije u pitanju teža povreda kod Boatenga 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zadnja loza, i to ocito da je bas pukao misic. Ono sto se vidjelo, kako je izasao iz terena... oko 50-60 dana !Bundesliga je napisao/la:Valjda nije u pitanju teža povreda kod Boatenga
Max Allegri
Ma dva-tri mjeseca pauze vjerovatno. Slicna povreda kao ona zadnja samo druga noga.
terenac je jako podložan povredama i to mu pored čestih kikseva pravi MANUBundesliga je napisao/la:Valjda nije u pitanju teža povreda kod Boatenga
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.