Parizu ta cifra ko Unitedu cener.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Cuj onog gore daj 100 milki za Veratija.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
reddevil96
- Kontakt:
Ako di Marzio tvrdi onda smo jako blizu pogbi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Verrati ima klauzulu od 50 miliona a Griezman 70,pametnom dosta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
[youtube][/youtube]

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ponavljam, nema sanse da dovedemo Talijana, jer bi imali posla sa najjacom fudbalskom tvorevinom po pitanju novca.
36m funti je prejebeno mala klauzula (ak je tacno) ali msm da ce pomenuti potpisati novi ugovor pod novim managerom, uduplati primanja (sto ce biti blizu 300k sedmicno) i ostati u Francuskoj.
36m funti je prejebeno mala klauzula (ak je tacno) ali msm da ce pomenuti potpisati novi ugovor pod novim managerom, uduplati primanja (sto ce biti blizu 300k sedmicno) i ostati u Francuskoj.
-
reddevil96
- Kontakt:
griezmann ima klauzulu od 100 MilFormat je napisao/la:Verrati ima klauzulu od 50 miliona a Griezman 70,pametnom dosta.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bez obzira što je Unitedu potreban igrač poput Pogbe, mišljenja sam da je 100 miliona previše. Istina, kad pogledam(o) veznjake (Morgan, Schweini, Carrick), onda je dolazak nekog novog bukvalno "pod must", no što je previše - previše je. Razumijem tu sentimentalnost pojedinih navijača (Pogba je Unitedovac), samo opet mi ova cifra baš izgleda nestvarno. Tja, pa niste "Galacticosi".
Da će biti zanimljivo pratiti Uniteda naredne sezone - i te kako. Što zbog Mourinha, to zbog slaganja dobre ekipice i činjenice da jedva čekam vidjeti neke igrače na premijerligaškim terenima.
Auh, ja već odbrojavam dane do početka lige, mogu misliti kako je tek vama.
Da će biti zanimljivo pratiti Uniteda naredne sezone - i te kako. Što zbog Mourinha, to zbog slaganja dobre ekipice i činjenice da jedva čekam vidjeti neke igrače na premijerligaškim terenima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema Veratti klauzule, a Griezman je imao 80mil do neki dan, produžili su i sad je preko 100mil.Format je napisao/la:Verrati ima klauzulu od 50 miliona a Griezman 70,pametnom dosta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno smo u takvoj situaciji da se mora poslovati na slican nacin. Nije to vise onaj klub iz vrha koji ima osigurano mjesto u lp svake sezone i borbu na min dva fronta, neg se novcem mora pokriti taj deficit.Bez obzira što je Unitedu potreban igrač poput Pogbe, mišljenja sam da je 100 miliona previše. Istina, kad pogledam(o) veznjake (Morgan, Schweini, Carrick), onda je dolazak nekog novog bukvalno "pod must", no što je previše - previše je. Razumijem tu sentimentalnost pojedinih navijača (Pogba je Unitedovac), samo opet mi ova cifra baš izgleda nestvarno. Tja, pa niste "Galacticosi".
Ako su vec prilicno rijesene sve pozicije i potroseno 56m, ne vidim zasto bi predstavljalo problem jos 100 milki da se zakljuci jedan odlican period transfer poslovanja.
Znas ono bolje klasa neg dva polovnjaka.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 07 jul 2016, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
reddevil96
- Kontakt:
Sto vas briga koliko ce platiti pogbu je li puno , ne plačamo mi nisu to naši novci
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne znam sto ce vam Pogba kad Murinju Fellaini puno vise odgovara, idealan igrac za njegov fudbal.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Monolog se vratio na temu UnitedaMonolog je napisao/la:Bez obzira što je Unitedu potreban igrač poput Pogbe, mišljenja sam da je 100 miliona previše. Istina, kad pogledam(o) veznjake (Morgan, Schweini, Carrick), onda je dolazak nekog novog bukvalno "pod must", no što je previše - previše je. Razumijem tu sentimentalnost pojedinih navijača (Pogba je Unitedovac), samo opet mi ova cifra baš izgleda nestvarno. Tja, pa niste "Galacticosi".![]()
[youtube][/youtube]
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Za najboljeg igraca na nekoj poziciji ili igraca koji je ozbiljan da to postane je jedino i prihvatljivo iskesirati ovoliko. Nemam nista protiv trosenja na ovo, sve dok se na polovnjake i zamjene ne daje 50M. Malo sveukupni dojam kvari to da smo ga sada mogli imati za dz, ali opet je pitanje da li bi Pogba postao ovo sto jeste. Sredina sa Moyesom i Gaalom nije najbolja za razvijanje. Okej Gaal prilično dobro radi sa mladima, ali mladima koji tek pocinju i uče čak i pozicije, ali Pogba je sa 18 bio prilicno definisan igrac. Sjetite se ismijavanja nakon sto je govorio o zlatnoj lopti.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
a njemu su samo 23 godine ba ovaj se igrac jednom u 100 godina radja dajte im i 150 isplatit ce se za ovu sezonu vec
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Juve bi bio zadovoljan sa 150M, ali Pogba nece biti sa 13M (cca 6,9M neto).
Definitivno ste mu trebali ponuditi bolje licne finansijske uslove, npr. 12M bruto + besplatne usluge frizera.
Definitivno ste mu trebali ponuditi bolje licne finansijske uslove, npr. 12M bruto + besplatne usluge frizera.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Otkud znas da je neto?Gefufna je napisao/la:Juve bi bio zadovoljan sa 150M, ali Pogba nece biti sa 13M (cca 6,9M neto).
A ja koliko sam razumio ove navode licni uslovi (plata) $u vec dogovoreni. :S
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa Di Marzio kaže da je on prihvatio ove uslove koje smo mu ponudili, ako on laže onda lažemo i mi, sad je sve na Marotti.Gefufna je napisao/la:Juve bi bio zadovoljan sa 150M, ali Pogba nece biti sa 13M (cca 6,9M neto).
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vi momci slabo razumijete nas talijanski sarkazam? 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma meni je mozak jos na bajramskom modu pa ces morati I da obojis.Gefufna je napisao/la:Vi momci slabo razumijete nas talijanski sarkazam?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Transfer politika/moc Uniteda izgleda ovako: Ed Woodward in 2014: We can do deals that other cubs can only dream about.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.