BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Pitanje je samo sa koliko razlike ( By Tomislav Barbarić )
SRETAN BROJ - 1725
Hajde nek neko ko ima RTRS plus napravi stream da mozemo svi gledati, **** ih plus sto tako vaznu tekmu je stave na RTRS
RTRS Plus imate na eutelsatu. Besplatan je kanal tj nije kodiran.FoSte95 je napisao/la:Hajde nek neko ko ima RTRS plus napravi stream da mozemo svi gledati, **** ih plus sto tako vaznu tekmu je stave na RTRS
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ima taj eutelsat naci na netu?TMovac je napisao/la:RTRS Plus imate na eutelsatu. Besplatan je kanal tj nije kodiran.FoSte95 je napisao/la:Hajde nek neko ko ima RTRS plus napravi stream da mozemo svi gledati, **** ih plus sto tako vaznu tekmu je stave na RTRS
eutelsat na netu?

Prvi put za to cujem, i to kablovska?LeTallec je napisao/la:eutelsat na netu?![]()
![]()
eutelsat je satelit. Ako ima kakva fora da se uradi stream bez da moram povezivati komp sa tv-om kablovima nek mi se javi u inbox i objasni pa cu napraviti ( ili ako ima kakva fora da ide odmah preko tv-a streamanje, imam smart tv)FoSte95 je napisao/la:Ima taj eutelsat naci na netu?TMovac je napisao/la:RTRS Plus imate na eutelsatu. Besplatan je kanal tj nije kodiran.FoSte95 je napisao/la:Hajde nek neko ko ima RTRS plus napravi stream da mozemo svi gledati, **** ih plus sto tako vaznu tekmu je stave na RTRS
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa ti bi to trebao moci odmah i na yt prebaciti sa smart TVaeutelsat je satelit. Ako ima kakva fora da se uradi stream bez da moram povezivati komp sa tv-om kablovima nek mi se javi u inbox i objasni pa cu napraviti ( ili ako ima kakva fora da ide odmah preko tv-a streamanje, imam smart tv)
Ne vjerujem da mozes, jedino ako imas neke uredjaje, ali opet moras povezivati. Direktno da ide ne
-
mario11111
- Kontakt:
- Tristan
- Kontakt:
Prenos je na ''obicnom'' RTRS-u.FoSte95 je napisao/la:Hajde nek neko ko ima RTRS plus napravi stream da mozemo svi gledati, **** ih plus sto tako vaznu tekmu je stave na RTRS
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ozb?Tristan je napisao/la:Prenos je na ''obicnom'' RTRS-u.FoSte95 je napisao/la:Hajde nek neko ko ima RTRS plus napravi stream da mozemo svi gledati, **** ih plus sto tako vaznu tekmu je stave na RTRS
Ako je tako onda extra, Slobodu sa tela gledam a Radnik sa TVa
Jest majke mi evo ubaceno i na pregled programa

Izgleda da jeste Radnik na RTRS-u 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
bože dragi kolika doza nekulture i nevaspitanja kod pojedinih forumasa ovdje. Molim administraciju da preodgoji ovog korisnika kad već njegovi roditelji nisu bili u stanju.staragarda je napisao/la:Prsnut ćeš .... J e b a l i te c i f u t i u taj pakas iskompleksirani....kakav si gadan i za c e t n i k e bi navijao protiv Slobodejoker90 je napisao/la:Sretno Radnik, sretno Beitar!!
sretno radniku i slobodi danas!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
mario11111
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Sretno Radnik, sretno Beitar!!
1905
Nema veze, ne uzimaj mu ovo za zlo. Sretno i vama protiv Poljaka!Rigoletto je napisao/la:bože dragi kolika doza nekulture i nevaspitanja kod pojedinih forumasa ovdje. Molim administraciju da preodgoji ovog korisnika kad već njegovi roditelji nisu bili u stanju.staragarda je napisao/la:Prsnut ćeš .... J e b a l i te c i f u t i u taj pakas iskompleksirani....kakav si gadan i za c e t n i k e bi navijao protiv Slobodejoker90 je napisao/la:Sretno Radnik, sretno Beitar!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
pa kako ne, ja bih točno sada nazvao njegove roditelje i izgrdio ih. Pa kako su uspjeli odgojiti ovakvog nekulturnog bika. Sramota za čitavu porodicu. Vjerujem da su to oni pripadnici manjine koja obitava u trošnim nastambama s UNHCR-ovim najlonskim prozorima.joker90 je napisao/la:Nema veze, ne uzimaj mu ovo za zlo. Sretno i vama protiv Poljaka!Rigoletto je napisao/la:bože dragi kolika doza nekulture i nevaspitanja kod pojedinih forumasa ovdje. Molim administraciju da preodgoji ovog korisnika kad već njegovi roditelji nisu bili u stanju.staragarda je napisao/la: Prsnut ćeš .... J e b a l i te c i f u t i u taj pakas iskompleksirani....kakav si gadan i za c e t n i k e bi navijao protiv Slobode
ontopic. Sretno slobodi u jeruzalemu danas i svim fukarama koji su krenula prema čevljanovićima!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sretno Radniku i Slobodi danas!
Za Radnik vjerujem da prolazi dalje a za Slobodu vala teško... Što više budu držali nulu to će Izraelci biti nervozniji i Slobodi će biti lakše igrati, ako u prvih 20-25 minuta izdrže da ne prime gol mislim da onda imaju solidne šanse za prolazak iako bih ja ipak Beitar označio kao favorita.
Za Radnik vjerujem da prolazi dalje a za Slobodu vala teško... Što više budu držali nulu to će Izraelci biti nervozniji i Slobodi će biti lakše igrati, ako u prvih 20-25 minuta izdrže da ne prime gol mislim da onda imaju solidne šanse za prolazak iako bih ja ipak Beitar označio kao favorita.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Da poželim sreću Radniku i Slobodi.
Prije prvih utakmica, od naših predstavnika, najviše sam očekivao od Širokog, mislio sam da će rutinski proći u drugo pretkolo, od Slobode sam očekivao dobru igru ali nisam mnogo bio optimističan jer su Izraelci ipak kvalitetniji plus Sloboda nema iskustvo i hendikep je što ne igraju u Tuzli, što se tiče Radnika, mislio sam da će sve riješiti u prvoj tekmi jer ipak većina najboljih igrača ih je napustilo.
Na kraju sve KONTRA, ekipa kojoj sam najviše davao šanse je ispala, od ekipa kojim nisam davao neke šanse imaju aktivan i dobar rezultat, nadam se da će biti tako do kraja i da će, Sloboda i Radnik proći da se popravi rejting i da se malo "saperemo" nakon one sramote Širokog.
Radnik ako bude igrao kao u prvoj utakmici, vjerujem u prolaz. Samo trebaju ponoviti igru, ne respektovati previše protivnika i rezultat neće izostat.
Sloboda takođe ima jako dobre šanse, naravno ako budu pametno igrali a nadam se da hoće. Nadam se da neće podleći pritisku sa tribina i da će dati sve od sebe. Trebat će čvrsta odbrana i brža igra prema naprijed.
Oba tima mogu proć, samo trebaju vjerovati u prolaz i dati maximum. Još jednom, sretno RADNIK, sretno SLOBODA.
Prije prvih utakmica, od naših predstavnika, najviše sam očekivao od Širokog, mislio sam da će rutinski proći u drugo pretkolo, od Slobode sam očekivao dobru igru ali nisam mnogo bio optimističan jer su Izraelci ipak kvalitetniji plus Sloboda nema iskustvo i hendikep je što ne igraju u Tuzli, što se tiče Radnika, mislio sam da će sve riješiti u prvoj tekmi jer ipak većina najboljih igrača ih je napustilo.
Na kraju sve KONTRA, ekipa kojoj sam najviše davao šanse je ispala, od ekipa kojim nisam davao neke šanse imaju aktivan i dobar rezultat, nadam se da će biti tako do kraja i da će, Sloboda i Radnik proći da se popravi rejting i da se malo "saperemo" nakon one sramote Širokog.
Radnik ako bude igrao kao u prvoj utakmici, vjerujem u prolaz. Samo trebaju ponoviti igru, ne respektovati previše protivnika i rezultat neće izostat.
Sloboda takođe ima jako dobre šanse, naravno ako budu pametno igrali a nadam se da hoće. Nadam se da neće podleći pritisku sa tribina i da će dati sve od sebe. Trebat će čvrsta odbrana i brža igra prema naprijed.
Oba tima mogu proć, samo trebaju vjerovati u prolaz i dati maximum. Još jednom, sretno RADNIK, sretno SLOBODA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.