Kerino opet te gazda izgleda nije nahranio pa si nerovozan.joker90 je napisao/la:Beitar ce ako Bog da raskovati Slobodu! Valjda im opet nece cist gol ponistiti protiv peksina iz Tuzle!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Koliko se jos puta odigrao taj kup? Samo Franto ga broji kao trofej i ubjeđuje svoje Tuzlake da nisu bestrofejni! Evo slika sa bajramskog turnira, vidi pehara, pa ga ne racunamo kao trofej kao ti Rizahu! A vise puta je odigran ovaj tradicionalni bajramski turnir i ima veci znacaj nego taj tvoj kup.

Evo sa wikipedie, najveci uspjesi!
Jedino prvo mjesto im ovo iz druge lige!

Rizah legenda, ostario, napunio 70 godina skoro, a vise trofeja od njega docekala djeca iz Sarajeva koja ni u skolu nisu krenula. To ti je razlika između navijanja za 2 najveca BiH kluba i navijanja za raspali klub iz Tuzle! Zamisli bolan, krenut ce djeca u prvi razred, a vec pamte titule i kupove, a Rizah prvo mjesto na tabeli jos dozivio nije, uz duzno postovanje prema gospodinu!

Evo sa wikipedie, najveci uspjesi!

Rizah legenda, ostario, napunio 70 godina skoro, a vise trofeja od njega docekala djeca iz Sarajeva koja ni u skolu nisu krenula. To ti je razlika između navijanja za 2 najveca BiH kluba i navijanja za raspali klub iz Tuzle! Zamisli bolan, krenut ce djeca u prvi razred, a vec pamte titule i kupove, a Rizah prvo mjesto na tabeli jos dozivio nije, uz duzno postovanje prema gospodinu!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na ovoj temi ništa novo. Joker je.be frantu i tako svaki dan.

- Osttribine
- Kontakt:
Kup prvoligasa nije ti sala
Ali cuj redovno silovanje, a na Kosevu nas zadnji put dobili 1981. godine do ove sezone. Sa njima uvijek komedija
Ali cuj redovno silovanje, a na Kosevu nas zadnji put dobili 1981. godine do ove sezone. Sa njima uvijek komedija
Jos 2 godine ako Bog da i eto 100 godina bez trofeja. Gabriel García Márquez je napisao:
Franto ce napisati 100 godina bestrofejnosti!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Takmicenje organizovano od strane Jugoslovenskog fudbalskog saveza. Jedina institucija mjerodavna da daje legimitet takmicenjima organizovanim pod njenim krovom. I ti se neki balavac nasao da pises suprotno, dok ti pljuvacka curi niz obraz po tastaturi.
Meni je smijesan vas pokusaj da pisete suprotno i uvjeravate ostale da Sloboda nije osvojila trofej. Koliko moras biti iskompleksiran nekim klubom da svim silama zapnes da dokazes suprotno laganjem, mitomanijom i spletkarenjem.
Ustvari jasno je. Sta ocekivati od patuljaka koji pjevaju: "Mi smo DIVOVI"
Meni je smijesan vas pokusaj da pisete suprotno i uvjeravate ostale da Sloboda nije osvojila trofej. Koliko moras biti iskompleksiran nekim klubom da svim silama zapnes da dokazes suprotno laganjem, mitomanijom i spletkarenjem.
Koliko je jos puta odigran taj ugledni kup? Je li Frantisa??JovanGeca je napisao/la:Takmicenje organizovano od strane Jugoslovenskog fudbalskog saveza. Jedina institucija mjerodavna da daje legimitet takmicenjima organizovanim pod njenim krovom. I ti se neki balavac nasao da pises suprotno, dok ti pljuvacka curi niz obraz po tastaturi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel to nesto kao argument?joker90 je napisao/la:Koliko je jos puta odigran taj ugledni kup? Je li Frantisa??JovanGeca je napisao/la:Takmicenje organizovano od strane Jugoslovenskog fudbalskog saveza. Jedina institucija mjerodavna da daje legimitet takmicenjima organizovanim pod njenim krovom. I ti se neki balavac nasao da pises suprotno, dok ti pljuvacka curi niz obraz po tastaturi.
Odgovori koliko je jos puta odigrano to ugledno takmicenje, pa da vidimo kakav je to trofej i da ga uporedimo sa onim bajramskim turnirom koji sam pomenuo, koji ima tradiciju! Ko je jos osvajao to takmicenje?JovanGeca je napisao/la:Jel to nesto kao argument?joker90 je napisao/la:Koliko je jos puta odigran taj ugledni kup? Je li Frantisa??JovanGeca je napisao/la:Takmicenje organizovano od strane Jugoslovenskog fudbalskog saveza. Jedina institucija mjerodavna da daje legimitet takmicenjima organizovanim pod njenim krovom. I ti se neki balavac nasao da pises suprotno, dok ti pljuvacka curi niz obraz po tastaturi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nek ti znas sarajlijice mala... 4-0! mrs u PM!!joker90 je napisao/la:Odgovori koliko je jos puta odigrano to ugledno takmicenje, pa da vidimo kakav je to trofej i da ga uporedimo sa onim bajramskim turnirom koji sam pomenuo, koji ima tradiciju! Ko je jos osvajao to takmicenje?JovanGeca je napisao/la:
Jel to nesto kao argument?Vecu vaznost ima ovaj Kup RS-a sto se igra, pa ga ne racunamo ko trofej ovim sto ga osvoje!
Tipkao sam na mobitelu pa me zabolise palcevi. Sad sam za laptopom, pa kad ti zabijem srednjak u guzu, a podebeo je, ima da se prokenjas instantjoker90 je napisao/la:
Odgovori koliko je jos puta odigrano to ugledno takmicenje, pa da vidimo kakav je to trofej i da ga uporedimo sa onim bajramskim turnirom koji sam pomenuo, koji ima tradiciju! Ko je jos osvajao to takmicenje?Vecu vaznost ima ovaj Kup RS-a sto se igra, pa ga ne racunamo ko trofej ovim sto ga osvoje!
Bajramski turnir je organizovan od lokalnih zaljubljenika u fudbal. Kada bude Fudbalski savez BiH nesto organizovao onda ce ti kupovi/turniri dobiti legitimitet.
Kup prvoligasa je odigran po uzoru na League Cup u Engleskoj te godine, premijerno. Ucestvovali su svi prvoligasi jugoslovenske prve lige u tom kupu, jer je organizovan od Jugoslovenskog fudbalskog saveza.
Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu.
Po tvojoj logici onda nijedna titula iz Jugoslavije ne vrijedi, jer obezvrijedjujes znacaj te institucije
Daj bolan kakve su vam to psovke, slanje u pm, zabijanje debelog prsta u guzicu?
Nisam ja kriv sto pokusavate kao priznati trofej uvaliti sebi taj smijesni kup odigran jednom u historiji. Ne poredi ga sa drugim takmicenjima. Kup Marsala Tita je osvajao Velez, prvenstvo su ovajali Sarajevo i Zeljeznicar, to su trofeji, a ti nastavi da brojis taj kvazi turnircic!
@Aco, sal je spreman, nestrpljivo cekamo mec, samo ne cemo o tome kakav je sal!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jugoslavija
Osvajaci lige:
Sarajevo x2
Zeljeznicar x1
Osvajaci kupa:
Velez x2
Borac x1
Osvajaci lige:
Sarajevo x2
Zeljeznicar x1
Osvajaci kupa:
Velez x2
Borac x1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ispadas smijesan svaki put, doduse ti jesi Jokerjoker90 je napisao/la:Daj bolan kakve su vam to psovke, slanje u pm, zabijanje debelog prsta u guzicu?Nisam ja kriv sto pokusavate kao priznati trofej uvaliti sebi taj smijesni kup odigran jednom u historiji. Ne poredi ga sa drugim takmicenjima. Kup Marsala Tita je osvajao Velez, prvenstvo su ovajali Sarajevo i Zeljeznicar, to su trofeji, a ti nastavi da brojis taj kvazi turnircic!
Kako god, taj kup je legitiman i svi koji su igrali prvenstvo te godine su se takmicili i u Kupu prvoligasa. Sad lagano idi do drugog cirkusa i radi svoju tacku
Zadnja izmjena: JovanGeca, dana/u 07 jul 2016, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Tristan
- Kontakt:
Osvojio je i Borac kup, nemoj to da izostavljas.joker90 je napisao/la:Daj bolan kakve su vam to psovke, slanje u pm, zabijanje debelog prsta u guzicu?Nisam ja kriv sto pokusavate kao priznati trofej uvaliti sebi taj smijesni kup odigran jednom u historiji. Ne poredi ga sa drugim takmicenjima. Kup Marsala Tita je osvajao Velez, prvenstvo su ovajali Sarajevo i Zeljeznicar, to su trofeji, a ti nastavi da brojis taj kvazi turnircic!
Edit: MortemHZ je bio brzi.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Micky Mouse kup:MortemHz je napisao/la:Jugoslavija
Osvajaci lige:
Sarajevo x2
Zeljeznicar x1
Osvajaci kupa:
Velez x2
Borac x1
Sloboda 1x
@Tristan, moja greska!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
MortemHZ je poznat kao veoma pouzdan i realan deckic 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je i nikako drugacije. Samo cinjenice.JovanGeca je napisao/la:MortemHZ je poznat kao veoma pouzdan i realan deckic
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Vidis kako Joker zna da ispadne i pametanjoker90 je napisao/la:Jugoslavija
Osvajaci lige:
Sarajevo x2
Zeljeznicar x1
Osvajaci kupa Marsala Tita:
Velez x2
Borac x1
Osvajaci kupa Prvoligasa:
Sloboda x1
Od mnogih fanova tebe cu morati da ignorišem.Ikos je napisao/la:Ne prati niko, nego si kao proljev koji ne mozes ignorisati. Samo smrdi na praznu slobodinu trofejnu salu.samirr je napisao/la:Hvala fanovi moji, sto pratite svaki moj post na ovom forumu.joker90 je napisao/la:Jeste, posto nema potrebe ista drugo pisati, nemas kapacitet da skontas tajni moderatoru! Idi sad baci aciki krug jezikom oko anusa, mozda ti vrate tu funkciju kad ne daju da budes pravi mod!Al cuj, necu vise visiti na prepucavanjima Boga mi! Fol povukli se oni, a sve citaju ovamo opet!
Cuj ulizivao se, e svasta. Znao sam da si bez identiteta, ali si karaktera prosjecne sljive nisam znao.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.