Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Srivaddhanaprabha be like: ''We can do dreams that other cubs can only deal about.'' 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
To je pos'o.SkySports: BREAKING NEWS
We understand that Manchester United’s chief executive Ed Woodward has begun negotiations in the last 48 hours that could see Paul Pogba return to Old Trafford in a world record deal worth £100m.
Juventus are known to be keen to keep hold of the 23-year old, but would find it hard to resist such a deal, which would see Pogba earn up to £300K a week.
The player is also being courted by Real Madrid.
Domo23
Ne znam, mislim da Pogba ne vrijedi ni 80 miliona, kamoli 120.
Ako dođe super, ali za 120 miliona se mogu uzeti 3 strašna igrača koja bi dosta više pomogla nego on sam.
Ako dođe super, ali za 120 miliona se mogu uzeti 3 strašna igrača koja bi dosta više pomogla nego on sam.
Nabroj ta 3 strasna, nije fkt provokacija.UnitedWA je napisao/la:Ne znam, mislim da Pogba ne vrijedi ni 80 miliona, kamoli 120.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Manchester United FC - Transferi
Doveo si tri strasna vec za 50
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo da ja probam.
Draxler,Matuidi,Fabinho.
Tri dobra igraca a nece biti ni 80miliona a saPogbom ce klub vise zaradit i ne moze nikako valjat vise nego tri igraca a na pozicijama gdje nam treba,za Draxlera mislim da je na 10 dobar
Evo da ja probam.
Draxler,Matuidi,Fabinho.
Tri dobra igraca a nece biti ni 80miliona a saPogbom ce klub vise zaradit i ne moze nikako valjat vise nego tri igraca a na pozicijama gdje nam treba,za Draxlera mislim da je na 10 dobar
Zeljeznicar! 1921 !
Bolje jedan wc nego 3 ni tamo ni vamo.
Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa
U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.
U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.
Kako ni tamo ni vamo,Draxler je ni tamo ni vamo? Matuidi vec godinamaigra dobro ali mozes naci drugo trojicu koliko hoces kombinacija za 120eura i manje pa jesul ova trojica ni tamo ni vamo(sto su vec dosla)!?
Zeljeznicar! 1921 !
Griezmann, Godin (jes da mu je 30, ali može jos 2-3 sezone), Kross/Kante/Saul Niguez(sjajan potencijal)/Koke. Mislim da bi se mogli uklopiti u ovih 120 miliona. Nerealno je da bi mogli ovoliko igrača Atletica uzeti, ali eto govorimo potencijalno.Rooney88 je napisao/la:Nabroj ta 3 strasna, nije fkt provokacija.UnitedWA je napisao/la:Ne znam, mislim da Pogba ne vrijedi ni 80 miliona, kamoli 120.
Iako se slažem da je bolje jedan WC nego 3 prosjeka, ali nabrojani nisu prosjek barem po meni
Mislim da bi se mogao i neki naš igrač uključiti u cijenu npr. Mata+lova za Griezmanna, Fellaini + sića za Kantea haha
Zadnja izmjena: UnitedWA, dana/u 07 jul 2016, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde zar trebamo raspravljati da mozes tri bas dobra igraca dovest za 120 miliona,glupo je.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma nekako imam osjecaj da cemo mi dovesti Matuidia, zatresla se gore a svi znamo sta se obicno tasa rodi. Bitno je samo na vrijeme regulisati adekvatno pojacanje Mourinhu da covjek moze na vrijeme poceti s poslom. Sekundu ne bi bilo dobro ostaviti transfer za 5 do 12 kao ona saga sa Falcaom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
reddevil96
- Kontakt:
Griezmann dođe 100UnitedWA je napisao/la:Griezmann, Godin (jes da mu je 30, ali može jos 2-3 sezone), Kross/Kante/Saul Niguez(sjajan potencijal)/Koke. Mislim da bi se mogli uklopiti u ovih 120 miliona. Nerealno je da bi mogli ovoliko igrača Atletica uzeti, ali eto govorimo potencijalno.Rooney88 je napisao/la:Nabroj ta 3 strasna, nije fkt provokacija.UnitedWA je napisao/la:Ne znam, mislim da Pogba ne vrijedi ni 80 miliona, kamoli 120.
Iako se slažem da je bolje jedan WC nego 3 prosjeka, ali nabrojani nisu prosjek barem po meni
Mislim da bi se mogao i neki naš igrač uključiti u cijenu npr. Mata+lova za Griezmanna, Fellaini + sića za Kantea haha
Sent from my iPhone using Tapatalk
ako si gledao press Josea onda si cuo da je rekao da nece biti pojacanja u zadnjim danima transfer roka i da ce sve biti rjeseno puno ranije a tu je vjerovatno mislio prije toura 2016
@Format zbog ove danasnje vijesti sam ti jucer rekao da Matuidi nece doci
@Format zbog ove danasnje vijesti sam ti jucer rekao da Matuidi nece doci
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
-
reddevil96
- Kontakt:
Puno je bolje dovest pogbu nego njih trojeFormat je napisao/la:Doveo si tri strasna vec za 50
Evo da ja probam.
Draxler,Matuidi,Fabinho.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Policeman: zar mislis da ce Pogba doci?
Hajde jedno pitanje za sve,Pogba il Verrati da mozete birati!?
Hajde jedno pitanje za sve,Pogba il Verrati da mozete birati!?
Zeljeznicar! 1921 !
Ako je Pogba dostupan, iskeširat 100m funti i kraj priče. Ne trebaju nam 3 polovnjaka koja ne znaju hodati, a i kad se saberu, ne bi mogli prismrditi Didieru Pogbi. Šta lupeta ovaj Format... Draxler (plač), samljela bi ga liga, Matuidi (najveća spodoba svjetskog fudbala uz Mullera), Fab... ko? Fakat si neznalica... Stiže Didier 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ja mislim d ti nemas vise od 17 godina i to mi je doboljno a ja pratim United 20 godina,pa mi je zao gledati sta ova uprava radi a kako je to SAF prije radio pa mi se ogadio fudbal zbog takvih kao ti i takvih razmisljanja,nemoj mislit da hocu da se svadjam i da te vrijediam ali si me povukao za jezik.Nitro je napisao/la:Ako je Pogba dostupan, iskeširat 100m funti i kraj priče. Ne trebaju nam 3 polovnjaka koja ne znaju hodati, a i kad se saberu, ne bi mogli prismrditi Didieru Pogbi. Šta lupeta ovaj Format... Draxler (plač), samljela bi ga liga, Matuidi (najveća spodoba svjetskog fudbala uz Mullera), Fab... ko? Fakat si neznalica... Stiže Didier
Zeljeznicar! 1921 !
Kakve veze koliko godina pratiš jedan klub kad ne znaš šta je najbolje po isti? Sagledaj stvari malo objektivnije, a nemoj svršavat na svakog igrača koji se ukaže na televizoru. Moli Boga da ne dođu ovi koje bi ti želio, za dobro Uniteda.
Going on up to a spirit in the sky...
-
Elangelito7
- Kontakt:
Nece Pogba doci sta vam je .
Svrsavali su svi na Falcaoa,Depaya itd . Ja ne kazem da je Pogba los ali da mozes dovest tri dobra igraca koja ce vise valjat to moze,odgovori mi kako smo to doveli tri vec igraca za 50 miliona a valjaju,jedan je najbolji igrac bio Bundeslige drugi Fr lige a treci je mala nepoznanica ali po mnogima vrhunski talenatNitro je napisao/la:Kakve veze koliko godina pratiš jedan klub kad ne znaš šta je najbolje po isti? Sagledaj stvari malo objektivnije, a nemoj svršavat na svakog igrača koji se ukaže na televizoru. Moli Boga da ne dođu ovi koje bi ti želio, za dobro Uniteda.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.