Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ubio covjeka pa da je reis papa mitropolit u zatvor da mu se muda olinjaju
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- NoName
- Kontakt:
Ja toga dosta znam iz ličnog iskustva. Inače ne volim pričati o nečemu što ne znam, znam da vjerovatno ima i normalnih tamo ali je generalno ta sekta loša. Ne bih ja to postavio kao priču istok protiv zapada, više je to borba civilizovanog svijeta protiv ovih drugih. Ne može mi niko reći da je dobro, ma kakav cilj bio, ubiti nekog nedužnog, kao što je recimo riječ u konkretnom slučaju.
Oni koji dodju ovdje treba da prihvate pravila života ovdje a ne da nameću nešto svoje. Isto kao kad bi Bosanac otišao u Japan i yebao mater svima tamo što ne pričaju naš jezik.
Oni koji dodju ovdje treba da prihvate pravila života ovdje a ne da nameću nešto svoje. Isto kao kad bi Bosanac otišao u Japan i yebao mater svima tamo što ne pričaju naš jezik.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pogledajte obavezno!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Haha, Rahman je car. Ovo sam davno gledao, ali uvijek se pošteno nasmijem do suza kada gledam video.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nemogu da vjerujem da se jos nije objavila vijesta da ce se u finalu SP odati pocast zrtvama srebrenickog genocida minutom sutnje 
@Devil jesi jos u Sarajevu,kako idu cevapi? 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Pa nekada i kasne neke ifnromacije koje bi trebali biti top vijesti 
Ne bih se mijesao u ove razgovore, samo cu te zamoliti da ne postavljas stvari koje nemaju veze sa istinom. Ovakvih iskrivljenih ajeta, odnosno njihovih iskrivljenih tumacenja ima mali milion na internetu, jer svaki idiot (poput ovog Harisa) ima pristup internetu.Bečki Kongres je napisao/la:Nadam se da si dobro pročitao ono što sam napisao jer je pisalo "su smatrali da je krvna osveta opravdana". Helem, da ne misliš da pucam u prazno, mogu ti staviti dosta nekih dokaza, ali nemam ni vremena ni volje da to uradim.ammarc je napisao/la: Da malo bolje poznajes islam i serijat znao bi da je bilo kakva osveta zabranjena,ta da nema sanse da neki zlocin bude opravdan.Smijesno!
"Kad je netko nepravedno ubijen, dajemo njegovu prvom srodniku pravo na osvetu” – stoji u Kur’anu.
Protumači ovo? A ovo ti stoji u Marokanskom Ustavu koji je proizišao iz Šerijatskog prava.
I problem nastaje kada ti i tebi slicni ovo uzmu zdravo za gotovo.
Ako te bas zanima serijatski stav po ovom pitanju, voljan sam ti objasniti (nisam strucnjak, ali znam neke osnovne stvari), preko personala, da ne spamam ovdje. (iako je tema chat, ne bih o ovome pricao, samo sam morao reagovati na ovaj post.)
Jesam brate,no nisam vise isao od onda.Kad me put nanese opet tamo ima da se opet razvalim.Hairlija je napisao/la:@Devil jesi jos u Sarajevu,kako idu cevapi?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
car_medju_kraljevima
- Kontakt:
tax je napisao/la:ubio covjeka pa da je reis papa mitropolit u zatvor da mu se muda olinjaju
mozda depilira muda, pa mu se nema sta olinjat
S p o r t i n objavio u 12 sati.bavarian_bk je napisao/la:Nemogu da vjerujem da se jos nije objavila vijesta da ce se u finalu SP odati pocast zrtvama srebrenickog genocida minutom sutnje
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jbt, napokon čujem navijaće kako uzdahuju u nekim momentima utakmice

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja sam se sjebo ka dsam cuo ole ole ole ole cile cile protiv spanije :pFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jbt, napokon čujem navijaće kako uzdahuju u nekim momentima utakmice![]()
Ja gledam tekme na netu, bez komentatora (moj eksperiment), pa malo bolje primijetim. Kako sam poželjela zvuk navijača, to je nevjerovatno. Svaku navijačku pjesmu koju bar na trenutak čujem smatram neprocjenjivim blagom.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja sam se sjebo ka dsam cuo ole ole ole ole cile cile protiv spanije :pFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jbt, napokon čujem navijaće kako uzdahuju u nekim momentima utakmice![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:S p o r t i n objavio u 12 sati.bavarian_bk je napisao/la:Nemogu da vjerujem da se jos nije objavila vijesta da ce se u finalu SP odati pocast zrtvama srebrenickog genocida minutom sutnje
Cool.
Prekoracio sam 17 KM limita. Imam osjecaj da ce stari razbit i mene i kompjuter. Jedina nada je da ne skontaju ovi u HS-u. 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
KoA_d_0 je napisao/la:Prekoracio sam 17 KM limita. Imam osjecaj da ce stari razbit i mene i kompjuter. Jedina nada je da ne skontaju ovi u HS-u.
koji ti je paket, što nepređeš na FULL 3, najkvalitetniji i cijena prihvatljiva.
Kvota da The Game ne prekoraci limit - 9,00 KM, raste sa svakim novim mjesecom
Kvota da The Game prekoraci limit - 1,10 KM, opada svaki mjesec

Kvota da The Game prekoraci limit - 1,10 KM, opada svaki mjesec
Prosli put nisu mi skontali 4 marke tu sam dobro prosao a sada sumnjam, Nego koliko gb je taj FULL 3 i koliko KM?Strauss je napisao/la:KoA_d_0 je napisao/la:Prekoracio sam 17 KM limita. Imam osjecaj da ce stari razbit i mene i kompjuter. Jedina nada je da ne skontaju ovi u HS-u.Pa ne možeš HS zayebati ni za po marke. bagra je to
koji ti je paket, što nepređeš na FULL 3, najkvalitetniji i cijena prihvatljiva.
@Emir_zenica ma lahko je meni za pare al neznas ti mog starog. Sto prekoracis, sad cu ti iskljucit prica me ubi njegova hebo pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 74 gosta.