FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uzgred imao je ohoho primanja u Zrinjskom.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel moze kako BiH velikim kao i Zrinjski?[/quote]ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:HŠKZ-svetinja je napisao/la:poznajem i zato me i iznenadila informacija da ce on preci u sarajevo....znam da je vise puta rekao da je jedini klub u kojem bi igrao u bih Zrinjski....iskren da budem,on se tek ozenio i vratio se u mostar prije par dana(nije mi jasno zasto jer zna stav kluba prema njegovom eventualnom povratku-dakle NI GOVORA),i kad sam ga vidio pitao sam ga za ovo rekao mi je da nema sanse ali sam mislio da mu je mozda nezgodno reci..Filantrop je napisao/la:Kazes da ga poznajes predoboro osobno, kako to onda da neznas da Igorov prelazak u u FK Sarajevo je nesto kao da kazu ce Misimovic preci u Omladinac iz Mionice. Otkud li te spekulacije i takve dezinformacije odjednom to je neviđeno. Jos ih ovaj portal prenese na svoju naslovnicu, sto pokazuje njihovu neprofesionalnost. Dovoljno je da se tri puta ovdje napise jedna dezinformacija ili laz da bi je ovi pretvorili u vijest.
Zurzinov ne ide u Sarajevo.
ne moze iz vise razloga....vrati se na moje postove od prvog do zadnjeg i vidjeces da malim slovima pisem sve osim Zrinjskog....jedino to postujem do bola,a vjeruj mi ne mrzim nikoga ko me prvi ne dirne,mene ili nesto moje....mislim da sam bio jasan....[/quote]
uredu drug ipak je to tvoja drzava ti shvati kako hoces, nemoj ovo shvatiti kao neki napad na tebe, normalno sam pitao

Za zivot cijeli!
[/quote]HŠKZ-svetinja je napisao/la: jel moze kako BiH velikim kao i Zrinjski?[/quote]
ne moze iz vise razloga....vrati se na moje postove od prvog do zadnjeg i vidjeces da malim slovima pisem sve osim Zrinjskog....jedino to postujem do bola,a vjeruj mi ne mrzim nikoga ko me prvi ne dirne,mene ili nesto moje....mislim da sam bio jasan....
Pa to je samo dokaz tvog nivoa inteligencije tj.znanja kojeg zapravo nemas,cuj pises samo sto postujes

A vezano za ovog Igora ja mislim da onakav igrac jednostavno nije potreban klubu a za mene i nije pozeljan u klubu ipak ima puno boljih pojacanja

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
...i Bošnjačke multietničnosti...
A Žuržinov je možda i najbolji igrač Zrinjskoga u zadnje 2 godine...a ti misliš da ima boljih, svašta...
A Žuržinov je možda i najbolji igrač Zrinjskoga u zadnje 2 godine...a ti misliš da ima boljih, svašta...
Ljudi ba, pustite pojačanja, nek to uprava završi, naše i tako "ne pije vode". Pominjanjem nekih imena ovdje, ali i na ostalim forumima, samo postižemo kontraefekat- ljudima dižemo cijenu, a to nam ne odgovara.
Naravno to i ja kazem nema frke jos jer mi za razliku od ovih sto igraju evropu moraju se spremit i pojacat za 2-3 sedmice dok mi imamo mjesec dana za slaganje ekipe tako da sabura malo 

Mi se ne furamo mi smo furka.
-
- Kontakt:
Ti i svi mi ovdje neke kao ličnosti da dizemo cijene, daj sta ti je nisi Murinho....Pašalić je napisao/la:Ljudi ba, pustite pojačanja, nek to uprava završi, naše i tako "ne pije vode". Pominjanjem nekih imena ovdje, ali i na ostalim forumima, samo postižemo kontraefekat- ljudima dižemo cijenu, a to nam ne odgovara.
tek si se registrovao a odma si uzeo pametovati,covjek sve sto je rekao upravu tako da..HZ87STARIGRAD je napisao/la:Ti i svi mi ovdje neke kao ličnosti da dizemo cijene, daj sta ti je nisi Murinho....Pašalić je napisao/la:Ljudi ba, pustite pojačanja, nek to uprava završi, naše i tako "ne pije vode". Pominjanjem nekih imena ovdje, ali i na ostalim forumima, samo postižemo kontraefekat- ljudima dižemo cijenu, a to nam ne odgovara.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

forum je mjesto gdje svi mozemo pametovati,biti treneri,menadjeri itd i zato relaxHairlija je napisao/la:tek si se registrovao a odma si uzeo pametovati,covjek sve sto je rekao upravu tako da..HZ87STARIGRAD je napisao/la:Ti i svi mi ovdje neke kao ličnosti da dizemo cijene, daj sta ti je nisi Murinho....Pašalić je napisao/la:Ljudi ba, pustite pojačanja, nek to uprava završi, naše i tako "ne pije vode". Pominjanjem nekih imena ovdje, ali i na ostalim forumima, samo postižemo kontraefekat- ljudima dižemo cijenu, a to nam ne odgovara.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ovi ljudi pojedini samo pisu gluposti i kvare ovu temu...Ako nemas sta pametno napisati,onda i nepisi..
koliko vidim Ti dosad nisi pisao,pitam se sto?Silkoni je napisao/la:Ovi ljudi pojedini samo pisu gluposti i kvare ovu temu...Ako nemas sta pametno napisati,onda i nepisi..
Nisam bravo......Zato sto nemam neke informacije vezane za nas klub itd..sto bi raju zanimalo...Zato i nepisem..koda raju znam suplja prica nekog sa foruma itd..budi mi pozdravljen 

Paša moj,raspust,stari mi sredio upis u srednju i sta da radim nego da piskaramSilkoni je napisao/la:Nisam bravo......Zato sto nemam neke informacije vezane za nas klub itd..sto bi raju zanimalo...Zato i nepisem..koda raju znam suplja prica nekog sa foruma itd..budi mi pozdravljen
Mustafa Dučić, koji je najangažiraniji oko pronalaska pojačanja zagonetno šuti.
- Dogovor je da ne idemo u javnost sa imenima dok cijeli posao ne zaključimo. Ne želimo licitirati imenima, a niti ispasti neozbiljni. Jedino što mogu poručiti navijačima Sarajeva, da ovu Upravu zanima samo šampionska titula i na tome ćemo raditi - najavio je Dučić.
Nešto ja vjerujem ovom Dučiću, neki dan kad sam ga gledao na TV-u stvarno je čovjek uvjerljiv i molio sam Boga da on uđe u upravu...
- Dogovor je da ne idemo u javnost sa imenima dok cijeli posao ne zaključimo. Ne želimo licitirati imenima, a niti ispasti neozbiljni. Jedino što mogu poručiti navijačima Sarajeva, da ovu Upravu zanima samo šampionska titula i na tome ćemo raditi - najavio je Dučić.
Nešto ja vjerujem ovom Dučiću, neki dan kad sam ga gledao na TV-u stvarno je čovjek uvjerljiv i molio sam Boga da on uđe u upravu...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ne bih da baksuziram ali kod nas kad izjave da idu na titulu znaj da nema nista od toga(pogledaj zadnjih 10g u nasoj ligi naslove prije pocetka sezone,ko god najavi titulu sa nekim entuzijazmom nigdje ga nema)Zagor je napisao/la:Mustafa Dučić, koji je najangažiraniji oko pronalaska pojačanja zagonetno šuti.
pozzz
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
e jbg. Pa od , bubam, pet timova koji izjave titulu jedan će je i osvojiti, uvijek ima gubitnika i dobitnika. Ne volim ta praznovjerija.CrnoCrveni je napisao/la:Ne bih da baksuziram ali kod nas kad izjave da idu na titulu znaj da nema nista od toga(pogledaj zadnjih 10g u nasoj ligi naslove prije pocetka sezone,ko god najavi titulu sa nekim entuzijazmom nigdje ga nema)Zagor je napisao/la:Mustafa Dučić, koji je najangažiraniji oko pronalaska pojačanja zagonetno šuti.
pozzz
Cuj molio Boga da Muco udje u upravu, sta sve covjek nece procitati... Al' ne zamjeram ti, ne zivis u Sarajevu, pa nisi upoznat sa situacijom...Zagor je napisao/la:Mustafa Dučić, koji je najangažiraniji oko pronalaska pojačanja zagonetno šuti.
Ne znam , al koliko sam čuo u onoj emisiji na Hayatu čovjek je normalno pričao, mislim "bez dlake na jeziku", a vjerujm da tako radi svoj posao...Madafaka je napisao/la:Cuj molio Boga da Muco udje u upravu, sta sve covjek nece procitati... Al' ne zamjeram ti, ne zivis u Sarajevu, pa nisi upoznat sa situacijom...Zagor je napisao/la:Mustafa Dučić, koji je najangažiraniji oko pronalaska pojačanja zagonetno šuti.
Ja zivim pa imam slicno misljenjeMadafaka je napisao/la:Cuj molio Boga da Muco udje u upravu, sta sve covjek nece procitati... Al' ne zamjeram ti, ne zivis u Sarajevu, pa nisi upoznat sa situacijom...Zagor je napisao/la:Mustafa Dučić, koji je najangažiraniji oko pronalaska pojačanja zagonetno šuti.

Prvo iz razloga jel ako neko moze dovesti igraca onda on moze to je dobro poznato..samo sto je takodjer imao obicaj da ih isto tako vrlo lahko prodaje te da za pola sezone dovede i odvede pola ekipe
Sada ima nekoga ko sve to kontrolise nekoga iznad njega,i ovi iz BP su rekli da su uspostavili dobar kontakt sa njim te sam za njega iz razloga jel ako neko moze dovesti igraca na Kosevo onda je to on svidjalo se to nekome ili ne ali to ti je tako
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kada vidim kako pojedinci razmisljaju nije ni cudo sto smo pali ovako nisko ... Najgore sto ne kontaju sta je bila uloga Muce koji je dovodio slobodne igrace i kasnije ih prodavao i uzimao odlican procenat ... svi koji ga podrzavate u kuci vam bio !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Proximic i 31 gost.