BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Hoce li biti prenos Slobode 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Suljo20002
- Kontakt:
Bice neki stream valjdaMokes je napisao/la:Hoce li biti prenos Slobode
Ovaj Cukaricki stvarno ispade pojam za nas, tj. imaju jos 45 minuta, ali vec su 6 komada utrpali ekipi koja je prosle sezone s ovim Beitarom igrala kuci 0-0 i izgubila vani 2-1.
Neki dan netko napisa da bi prosli sve nase predstavnike. Blizu sam da povjerujem.
Neki dan netko napisa da bi prosli sve nase predstavnike. Blizu sam da povjerujem.
- Suljo20002
- Kontakt:
Šef stručnog štaba Crveno-crnih Husref Musemić već je odredio kojih će 11 fudbalera započeti utakmicu. To su: Pirić, Efendić, Merzić, Džidić, Kostić, Stjepanović, Ordagić, Mehidić, Zeba, Veselinović, Karić.
Čukarički je ozbiljan i organizovan klub, ja to trubim unazad vec koliko. Prosle sezone su na neiskustvo i nesrecu ispali u 3. pretkolu od Gabale, a od tada su prodali 5-6 odlicnih igraca (Stojiljković, Brežančić, Srnić prosle god.) i ovaj prelazni rok ostali bez Pavlovića (reprezentativac i 3. strijelac lige), Bojić vec mjesecima povredjen, a i ovaj mec igraju bez kapitena Stojkovića koji izgleda ide u Minhen 1860...Signore je napisao/la:Ovaj Cukaricki stvarno ispade pojam za nas, tj. imaju jos 45 minuta, ali vec su 6 komada utrpali ekipi koja je prosle sezone s ovim Beitarom igrala kuci 0-0 i izgubila vani 2-1.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Znam ja to, pratim malo JSL, ali malo vise pratim Cuku. Simpatican su mi klub i da ih publika malo vise pogura napravit ce jos bolje rezultate. Sad su mozda i najuredjeniji klub u JSL-u kad smislimo da je Zvezda u dugovima, a u Partizanu vjecno nesto ne stima.marconato je napisao/la:Čukarički je ozbiljan i organizovan klub, ja to trubim unazad vec koliko. Prosle sezone su na neiskustvo i nesrecu ispali u 3. pretkolu od Gabale, a od tada su prodali 5-6 odlicnih igraca (Stojiljković, Brežančić, Srnić prosle god.) i ovaj prelazni rok ostali bez Pavlovića (reprezentativac i 3. strijelac lige), Bojić vec mjesecima povredjen, a i ovaj mec igraju bez kapitena Stojkovića koji izgleda ide u Minhen 1860...Signore je napisao/la:Ovaj Cukaricki stvarno ispade pojam za nas, tj. imaju jos 45 minuta, ali vec su 6 komada utrpali ekipi koja je prosle sezone s ovim Beitarom igrala kuci 0-0 i izgubila vani 2-1.
Ja uvijek po pitanju njih postanem pesimist kad rasprodaju igrace, ali ce i tom vjerojatno doci kraj. Ja im zelim svu srecu i mislim da mogu i Videotona preskociti.
Ako je Zeljo mogao Ferencvaros moze Cuka Videoton.Signore je napisao/la:Znam ja to, pratim malo JSL, ali malo vise pratim Cuku. Simpatican su mi klub i da ih publika malo vise pogura napravit ce jos bolje rezultate. Sad su mozda i najuredjeniji klub u JSL-u kad smislimo da je Zvezda u dugovima, a u Partizanu vjecno nesto ne stima.marconato je napisao/la:Čukarički je ozbiljan i organizovan klub, ja to trubim unazad vec koliko. Prosle sezone su na neiskustvo i nesrecu ispali u 3. pretkolu od Gabale, a od tada su prodali 5-6 odlicnih igraca (Stojiljković, Brežančić, Srnić prosle god.) i ovaj prelazni rok ostali bez Pavlovića (reprezentativac i 3. strijelac lige), Bojić vec mjesecima povredjen, a i ovaj mec igraju bez kapitena Stojkovića koji izgleda ide u Minhen 1860...Signore je napisao/la:Ovaj Cukaricki stvarno ispade pojam za nas, tj. imaju jos 45 minuta, ali vec su 6 komada utrpali ekipi koja je prosle sezone s ovim Beitarom igrala kuci 0-0 i izgubila vani 2-1.
Ja uvijek po pitanju njih postanem pesimist kad rasprodaju igrace, ali ce i tom vjerojatno doci kraj. Ja im zelim svu srecu i mislim da mogu i Videotona preskociti.
Inace meni vrlo simpa tim, valjda nekad uspjednu Zvezdi i Partizanu pomristi racune
hoce biti neki stream za Radnik ?
Šta će ti stream, spremi se i pravac na stadiondelko je napisao/la:hoce biti neki stream za Radnik ?
Trebalo bi da bude
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na RTRS ili RTRS Plus?
Omar500 je napisao/la:Na RTRS ili RTRS Plus?
rtrs
-
4672980102091213
- Kontakt:
Sretno svim nasim klubovima danas. Po meni veliki uspjeh ako jedna ekipa prodje jer nas je Siroki razocarao. Radnik ima prednost u odnosu na Slobodu , ali i oni su autsajderi. Beroe je kvalitetnija ekipa. S druge strane Slobodi ce biti jako tesko. Gledao sam prvu utakmicu, Beitar je bolja ekipa i imat ce 20 000 nabrijani **** iza ledja. Mora Sloboda odigrati bolje nego u Zenici.Ako budu jos dva igraca na nivou Dzidica iz prve utakmice mozemo ocekivati dobru utakmicu Tuzlaka. Bice tesko, ali nadam se prolazu barem jedne ekipe.
Za zivot cijeli !
Sretno Ćelo, sretno Husrefe

Mldaden Krstajic prije nekoliko trenutaka: "Zelimo da u najboljem svjetlu predstavimo grad Bijeljinu, Srpsku republiku i bosanski fudbal" Vukovi siti ovce na broju 
Sretno Radniceeeee

Sretno Radniceeeee
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Odličan teren u Banja Luci koliko vidim 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
7 0 za chifute
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sretno Radniku i da prodje dalje 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Moze li mi neko objasniti na koju foru prolaze ova pred kola klubovi iz Gilbratara ???
Imal iko stream bez ovolikih reklama?Raonffa je napisao/la:http://www.feed2allnow.eu/watch/447544/ ... agora.html
Eto linkova za Radnik pa birajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.