Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Format je napisao/la:@Policeman: zar mislis da ce Pogba doci?
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 07 jul 2016, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Jedan covjek je prenio vijest ,malo mi je glupo i nelogicno da se sad Pogba kontaktirao pred polufinale EP al dobro
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Re: Odg: Manchester United FC - Transferi
Mislim da je suludo dati 100 miliona za igrača jer se time ruši ono po čemu je klub poznat. Znam, danas je tako u transferima ali ipak bi bilo previše. Vidjet ćemo..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Isto je i SkySports objavioFormat je napisao/la:Jedan covjek je prenio vijest ,malo mi je glupo i nelogicno da se sad Pogba kontaktirao pred polufinale EP al dobro
⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
@Format
100Mil za Pogbu nije puno i to moras konacno shvatit, da vise nije 200x nego 2016.
To ti je moderni fudbal. Vrijeme u kojem se za Neymara vezu cifre od oko 170-200 mil. Pa da Ronaldo u ovakvom vremenu ima 23 godine mislis da bi ga prodali realu za ispod 200Mil?
100Mil za Pogbu nije puno i to moras konacno shvatit, da vise nije 200x nego 2016.
To ti je moderni fudbal. Vrijeme u kojem se za Neymara vezu cifre od oko 170-200 mil. Pa da Ronaldo u ovakvom vremenu ima 23 godine mislis da bi ga prodali realu za ispod 200Mil?
⭐
-
reddevil96
- Kontakt:
Nije samo jedan nego di Marzio koji je broj jedan po pitanju pouzdanosti te većina engleskih i talijanskih medijaFormat je napisao/la:Jedan covjek je prenio vijest ,malo mi je glupo i nelogicno da se sad Pogba kontaktirao pred polufinale EP al dobro
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TravisBickle
- Kontakt:
Kako mrzim ovo kao "mi smo poznati po tome da ne placamo ovolike cifre za igrace, Fergie nije tako radio" itd... Morate se pomiriti da je to vrijeme proslo i danas ako zelis kvalitetnog igraca moras ga platiti onoliko koliko njegov klub trazi i to je to.
I Pogba, u danasnje vrijeme, zasigurno vrijedi ove par sto nudimo za njeg, legao bi nam fantasticno.
I Pogba, u danasnje vrijeme, zasigurno vrijedi ove par sto nudimo za njeg, legao bi nam fantasticno.
Nije stvar samo u tome, kažem danas je većinom tako u transferima i nemam neki problem s tim već da sve to treba dozirat..TravisBickle je napisao/la:Kako mrzim ovo kao "mi smo poznati po tome da ne placamo ovolike cifre za igrace, Fergie nije tako radio" itd... Morate se pomiriti da je to vrijeme proslo i danas ako zelis kvalitetnog igraca moras ga platiti onoliko koliko njegov klub trazi i to je to.
Zadnja izmjena: Molders, dana/u 07 jul 2016, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.

treba li vise ista reci
manite se te price o kolicini para
ako plate 120m ja tu ne vidim nikakav problem
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 07 jul 2016, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- TravisBickle
- Kontakt:
Treba samo ocijeniti koji ti igrac odgovara, odnosno igraca kojeg trener zeli i platiti za njeg cijenu koju odredi njegov klub, ako klub bas zeli tog igraca. Cijene igraca su skocile samo zato sto klubovi imaju dovoljno novca da placaju takve cifre i zasto bi se mi onda brinuli ako klub ima novca za takve transfere?Molders je napisao/la:Nije stvar samo u tome, kažem danas je većinom tako u transferima već da sve to treba dozirat..TravisBickle je napisao/la:Kako mrzim ovo kao "mi smo poznati po tome da ne placamo ovolike cifre za igrace, Fergie nije tako radio" itd... Morate se pomiriti da je to vrijeme proslo i danas ako zelis kvalitetnog igraca moras ga platiti onoliko koliko njegov klub trazi i to je to.
Sve to stoji, samo se ne treba često dovodit u takvu situaciju. Mislim da će taj transfer zavisiti i od Reala a osim toga ja bih izabrao Kroosa, pogotovo ako ovo ne bude išlo.TravisBickle je napisao/la: Treba samo ocijeniti koji ti igrac odgovara, odnosno igraca kojeg trener zeli i platiti za njeg cijenu koju odredi njegov klub, ako klub bas zeli tog igraca. Cijene igraca su skocile samo zato sto klubovi imaju dovoljno novca da placaju takve cifre i zasto bi se mi onda brinuli ako klub ima novca za takve transfere?
Kad se sjetim da smo i za ovog Milera davali 100 miliona braco moja
-
reddevil96
- Kontakt:
Muller je najveća prevara
Griezman vrijedi tih **** 100 mil
Zeljeznicar! 1921 !
-
reddevil96
- Kontakt:
Da odlican je
Sreca pa on nije htio inace bi onaj konj dao 120 miliona i za njega,on moze samo igrat u Bajinom sistemu da kupi odbice levandovskog,robena i drreddevil96 je napisao/la:Muller je najveća prevara
A kad sam ja pisao da je Muller spodoba, napadali su me. Ponavljam i tvrdim, precijenjen i loš igrač. Koja budala od Van Gaala je nudila 100 mil, I MULLER DA ODBIJE MAN UNITED.... Nevjerovatno, hvala Bogu što je Mourinho tu. Grizman je prestrašan, vrijedi svake pare 100%
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Mogli bi dovesti barem 10 Griezmanna a nek svaki vrijedi min 100m, toliko o transfer budzetu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.