U čemu je problem?vjeran1987 je napisao/la:eto "nasih" upucenih navijaca,zalosno....Virtu4l je napisao/la:Taj je nepoželjan u Dolini.EdinTM87 je napisao/la:A sta je bilo sa Spalevicem, on bi bio idealan napadac za nas, jel moguce da se nisu dogovorili, znal neko ocel ista bit od tog![]()
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da se ovo odnosilo na EdinTM87, koji je, očito, neupućen u slučaj SpalevićVirtu4l je napisao/la: U čemu je problem?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Čuj Đorđekalimero je napisao/la:OSIM UIGRAVA TIM ZA HAPOEL
Završena je prva faza priprema u Fojnici, gdje se radilo sa loptom, ali i na jačanju mišića. Nogometaši Željezničara prehanut će sa svojima najmilijima, promijenitui stvari i pripremiti se za novi put. Željo nastavlja pripreme u Međugorju, gdje će se najviše raditi na uigravanju linija, kroz treninge i prijateljske utakmice. Kako stvari stoje, menadžer Amar Osim u Međugorje vodi one koji su igrali proljetos, te neke novajlije, dok će najdarovitiji juniori koji su radili u Fojnici, biti vraćeni svojim trenerima, a neki će na posudbu.
- Zadovoljni smo radom i uslovima u Fojnici. Malo je vremena do utakmice sa Hapoelom, pa nam je svaki trening dragocjen. Nema se vremena za eksperimente. Naš menadžer Osim je onim igračima koji su radili sa nama, a nisu ostali, najavio da će biti praćeni i pozvani ukoliko to pokažu igrama - izjavio je za «San» Dino Džurbuzović.
Na fojničkim pripremama, među najboljim bio je Bajro Spahić, koji je bio strijelac gola protiv Olimpika, kao i Đorđe Savić, kojeg je Osimu preporučio njegov prijatelj i kolega Ratko Ninković. Savić se pokazao kao istinsko pojačanje. Iako je Željo ostao bez ponajboljih Bekrića i Bučana, zatim Šimića, Radoševića, Bajića, navijači ne moraju strahovati. Osim sa svojim saradnicima je garancija da će se složiti solidan tim. Uostalom, plavu majicu će ove sezone nositi znalci poput; Mešanovića, M. Bešlije, Mešića, Bogičevića, Ćuluma, Zebe, Svrake, Šehića, Kerle, Spahića. Radovanovića, H. Bešlije, Stanića, Čolića, Karića, Rovčanina, Savića, Popovića...

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Jos 15 dana 3 sata i 43 minute

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Odlučeno: U finalu SP-a minuta šutnje za Srebrenicu
Prije nekoliko dana pisali smo o peticiji i zahtijevu poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Adema Huskića upućenom predsjedniku FIFA-e Josephu Blatteru da se minutom šutnje prije početka finalne utakmice Svjetskog prvenstva oda počast žrtvama genocida u Srebrenici.
Čelni ljudi svjetskog nogometa nakon peticije koju su na internetu potpisivali brojni stanovnici BiH kao i ljudi širom svijeta, odlučili su donijeti odluku da sudionici finala ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva netom prije početka utakmice, minutom šutnje odaju počast za preko 8000 žrtvava koje su smrtno stradale 11. jula 1995. u najvećem masakru nakon drugog svijetskog rata.
Ovakva odluka FIFA-e je za svaku pohvalu kako bi se kompletan svjetski auditorij prisjetio stravičnog zločina počinjenog prije tačno 15 godina nad civilnim stanovništvom u Srebrenici.
Tragedije kao u Srebrenici mnogima nažalost nisu bile opomena pa u brojnim dijelovima svijeta i danas bukti rat, svakoga dana neko novi izgubi život samo iz razloga jer je druge boje kože, vjere ili nacionalnosti.
Potez FIFA-e barem će na minutu biti opomena cijelom svijetu da nam se Srrebrenica više nikad ne ponovi.
JA SE VEC NAJEZIO
Prije nekoliko dana pisali smo o peticiji i zahtijevu poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Adema Huskića upućenom predsjedniku FIFA-e Josephu Blatteru da se minutom šutnje prije početka finalne utakmice Svjetskog prvenstva oda počast žrtvama genocida u Srebrenici.
Čelni ljudi svjetskog nogometa nakon peticije koju su na internetu potpisivali brojni stanovnici BiH kao i ljudi širom svijeta, odlučili su donijeti odluku da sudionici finala ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva netom prije početka utakmice, minutom šutnje odaju počast za preko 8000 žrtvava koje su smrtno stradale 11. jula 1995. u najvećem masakru nakon drugog svijetskog rata.
Ovakva odluka FIFA-e je za svaku pohvalu kako bi se kompletan svjetski auditorij prisjetio stravičnog zločina počinjenog prije tačno 15 godina nad civilnim stanovništvom u Srebrenici.
Tragedije kao u Srebrenici mnogima nažalost nisu bile opomena pa u brojnim dijelovima svijeta i danas bukti rat, svakoga dana neko novi izgubi život samo iz razloga jer je druge boje kože, vjere ili nacionalnosti.
Potez FIFA-e barem će na minutu biti opomena cijelom svijetu da nam se Srrebrenica više nikad ne ponovi.
JA SE VEC NAJEZIO

FKŽ !
Jel ti to hladno u sobi?TeaM87 je napisao/la: JA SE VEC NAJEZIO
Sreca pa si potrefio temu...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- nikad_izvini
- Kontakt:

Nakon što sam malo kopao po Banovićima, opet sam tuJ

Vidim da je bilo neke polemike o Zebi i njegovim netrkačkim sposobnostima. Pa ljudi moj, jel Miske trči, ne trči

Druga stvar, što mi zaista nije jasno, jeste forsiranje Višće na desnom beku

Savić bi mogao biti dobar, indikativno je što je jedina izmjena, ako sam dobro upratio, bila Svrka-Savić. Karić solidan. Gančev također, mada ga nisam previše gledao počela je kiša da pada pa sam utekao. Bajro dobar, samo možda malo sebičan.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Hoce li Ikanovic potpisat za banovice s obzirom da je i on banovannikad_izvini je napisao/la:![]()
Nakon što sam malo kopao po Banovićima, opet sam tuJ![]()
Vidim da je bilo neke polemike o Zebi i njegovim netrkačkim sposobnostima. Pa ljudi moj, jel Miske trči, ne trčiE pa Zeba je naš Miske. Bio sam u Fojnici, na onom brežuljku
baš sam ga pratio. Sjetite se prvog gola i pete, kompletna odbrana je ispala. Imao je još par dobrih šuteva i bogme i asistencija. Takve stvari rješavaju utakmice. Kada se spremi, ako potpiše
Zeba je bolji igrač od Bekrića, ofanzivno. Defanzivno nije. Narfski, to je samo moje mišljenje.
Druga stvar, što mi zaista nije jasno, jeste forsiranje Višće na desnom bekuOlimpik je imao par zajebanih akcija sa te strane. Doduše, tek je početak priprema. Al eto, morao sam ovo napisati
![]()
Savić bi mogao biti dobar, indikativno je što je jedina izmjena, ako sam dobro upratio, bila Svrka-Savić. Karić solidan. Gančev također, mada ga nisam previše gledao počela je kiša da pada pa sam utekao. Bajro dobar, samo možda malo sebičan.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ako se dobro sjećam, a mislim da se sjećam, Zeba je odigrao petom do Lazara koji je dodao do Bajre koji je zabio
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
e Pile hoce li biti nekih pojacanja ili je ovo ende sto se tice dovodjenja igraca? jeli mozda neki igrac blizu potpisa?
Trebalo bi biti za ligu jos par igraca s ovima idemo na hapoeldroba je napisao/la:e Pile hoce li biti nekih pojacanja ili je ovo ende sto se tice dovodjenja igraca? jeli mozda neki igrac blizu potpisa?

Ok hvala! jer sam imao informaciju da ce nam najvjerovatnije Džafic doci , rekose mi da bi trebao doci u srijedu ali izgleda ubleha,a rekli su mi za nekog crnogorca beka!ehhehehe svasta se prica a malo od toga istina!!!!!!!!Pozzzzzzzz
Nije iskljuceno to za Dzafica ni za bilo koga drugog ali nece igrati u izraelu.Mada vjerujem da ce Dzafic u Celik kod onag ibrakovica a i pitari ga zele.Ne treba biti posebno pametan da skontas gdje bi mu bilo najbolje i odakle bi se ogao prodati najlakse.droba je napisao/la:Ok hvala! jer sam imao informaciju da ce nam najvjerovatnije Džafic doci , rekose mi da bi trebao doci u srijedu ali izgleda ubleha,a rekli su mi za nekog crnogorca beka!ehhehehe svasta se prica a malo od toga istina!!!!!!!!Pozzzzzzzz
Cudi me da su prihvatili ovo iz FIFE. Samo se nadam da u Srbiji i RS nece ici na reklame dok bude minuta sutnje ...TeaM87 je napisao/la:Odlučeno: U finalu SP-a minuta šutnje za Srebrenicu
JA SE VEC NAJEZIO

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imas poruku na privat!!!droba je napisao/la:Ok hvala! jer sam imao informaciju da ce nam najvjerovatnije Džafic doci , rekose mi da bi trebao doci u srijedu ali izgleda ubleha,a rekli su mi za nekog crnogorca beka!ehhehehe svasta se prica a malo od toga istina!!!!!!!!Pozzzzzzzz
-
- Kontakt:
Dzafic u Celik,provjerenodroba je napisao/la:Ok hvala! jer sam imao informaciju da ce nam najvjerovatnije Džafic doci , rekose mi da bi trebao doci u srijedu ali izgleda ubleha,a rekli su mi za nekog crnogorca beka!ehhehehe svasta se prica a malo od toga istina!!!!!!!!Pozzzzzzzz

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Normala...CrnoCrveni je napisao/la:Dzafic u Celik,provjerenodroba je napisao/la:Ok hvala! jer sam imao informaciju da ce nam najvjerovatnije Džafic doci , rekose mi da bi trebao doci u srijedu ali izgleda ubleha,a rekli su mi za nekog crnogorca beka!ehhehehe svasta se prica a malo od toga istina!!!!!!!!Pozzzzzzzz
Zadnja izmjena: luckytm87, dana/u 28 jun 2010, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
kako se stavlja ovaj potpis???
Nek si ti potrcaoluckytm87 je napisao/la:A Purić se vec prikljucio ŽeljiCrnoCrveni je napisao/la:Dzafic u Celik,provjerenodroba je napisao/la:Ok hvala! jer sam imao informaciju da ce nam najvjerovatnije Džafic doci , rekose mi da bi trebao doci u srijedu ali izgleda ubleha,a rekli su mi za nekog crnogorca beka!ehhehehe svasta se prica a malo od toga istina!!!!!!!!Pozzzzzzzz
Info tm.org

Nek si ti potrcao
[/quote]
Što jesam li tebe trebo cekati, ili dobiti dozvolu od tebe?

Što jesam li tebe trebo cekati, ili dobiti dozvolu od tebe?
kako se stavlja ovaj potpis???
luckytm87 je napisao/la:Nek si ti potrcao
Što jesam li tebe trebo cekati, ili dobiti dozvolu od tebe?[/quote]Treba cekati zvaicnu potrvdu na orgu,eto sta trebas cekati,a tu imajupuno kompetentiji ljudi od tebe da potvrde tu info...to sto je covjek napisao da je dosao,ne znaci i da je provjereno i da ce potpisati.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.