Ko je domaćin? Kome ide lova? HahahahIngram je napisao/la:5 eura ulaznica protiv Spartaka.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A da je neki naš igrač isto uradio kao Džidić vjerujem da bi ga veličali 
Po meni on je najbolji stoper lige i da mu ovi naši nisu ni do koljena, nažalost. (ne računam Balića jer ne znam kakav je, mada je on lijevi bek)
Elvis Sarić će biti naše najbolje pojačanje.
Idemo dalje, svaka čast momcima na pobjedi.
Po meni on je najbolji stoper lige i da mu ovi naši nisu ni do koljena, nažalost. (ne računam Balića jer ne znam kakav je, mada je on lijevi bek)
Saric i Ahmet su do sada!SiouxLukavac je napisao/la:A da je neki naš igrač isto uradio kao Džidić vjerujem da bi ga veličali
Da je dosao Cvijan imali bi perverzan vezni red, ali nije lose ni ovako uz ostanak nasa 2 najbolja igraca.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne sudim im na osnovu ovih utakmica nit je to neki pokazatelj do sada, ja nekako vjerujem u Sarića, isto tako smatram da će i Ahmetović biti pun pogodak.joker90 je napisao/la:Saric i Ahmet su do sada!![]()
Da je dosao Cvijan imali bi perverzan vezni red, ali nije lose ni ovako uz ostanak nasa 2 najbolja igraca.
Ja sam optimističan sve dok je tu Benko i Duljević, mada, ukoliko želimo da baš imamo dobru ekipu, ovoj trenutnoj treba vrhunski stoper i vezni i onda planski i taktički "ušminkavat" i ojačavat postepeno ekipu.
Novaković ima sve predispozicije da bude dobar. Polako, i ja sam bio pomalo skeptičan oko Saše, prvenstveno zbog toga što nije došao Džidić, ali kad vidim ovo što je uradio protiv Beitara, dobro što nije došao. Sad slijede teži protivnici, pa ćemo ih koliko toliko vidjeti.Testo je napisao/la:ne jedite g.ovna beze, eto nek je bolji novakovic
To da onemoguce Kostica da prisustvuje?BosnianKingdom je napisao/la:Ko je domaćin? Kome ide lova? HahahahIngram je napisao/la:5 eura ulaznica protiv Spartaka.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MaroonKrajina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sabinho je napisao/la:To da onemoguce Kostica da prisustvuje?BosnianKingdom je napisao/la:Ko je domaćin? Kome ide lova? HahahahIngram je napisao/la:5 eura ulaznica protiv Spartaka.
Asistencija Hebiba za prvi gol i treci gol Sarica su vrh!
Ko je ovaj na 0.50 sto napravi dar-mar i podvali loptu majstorski?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- saskend444
- Kontakt:
Anđušićjoker90 je napisao/la:Asistencija Hebiba za prvi gol i treci gol Sarica su vrh!Ko je ovaj na 0.50 sto napravi dar-mar i podvali loptu majstorski?
- saskend444
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nikako mi se ne sviđa ova greška Balića, dosta bliže lopti i ovaj ga stiže i uzima istu.
Odbrana nam je, pored veznog, bila katastrofalna prošle sezone.
Odbrana nam je, pored veznog, bila katastrofalna prošle sezone.
I Jesic otjera ovakvog talenta, da uhljebi mrtvog Denija! Tacno ono **** celavno treba pljuvati gdje god mu se ime spomene!saskend444 je napisao/la:Anđušićjoker90 je napisao/la:Asistencija Hebiba za prvi gol i treci gol Sarica su vrh!Ko je ovaj na 0.50 sto napravi dar-mar i podvali loptu majstorski?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Molim Boga da nam odbrana bude iole kvalitetnija nego prosle sezone pa da ne primamo golove od rudara, mladosti i sl. vise...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
14 ko je bio danas na tekmi?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Andjusic poludio
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- saskend444
- Kontakt:
andjusic 14, saric 55BitiSrcemVezan je napisao/la:SarićSarajlijica1946 je napisao/la:14 ko je bio danas na tekmi?
Trenutno korisnika/ca: Lecler, RaymondRed i 28 gostiju.