Po komentarima lično Izraelski Ronaldo.
Bravo naši!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Raonffa je napisao/la:Samo da sudije ne budu danas pod uticajem sarajevsko-škutorskog lobija (mrze nas jer smo iz Tuzle) i onda nam je samo nebo granica Azmirami!
Ipak jedno su zelje, drugo je realnost moj nurudine sto kazu stari ljudi!JovanGeca je napisao/la:Realno i ocekivanje je ovdje tesko spojitijoker90 je napisao/la:Tvoje realno ocekivanje, bez obzira na temu.Realno je da izgubimo, ocekivanje da se ne obrukamo potpuno, a zelja je da prodjemo
i ?AzaKamikaza je napisao/la:Ovaj samirr je najveća ubleha
Ja znam da opet trofeja vidjeti necete. To je jedina konstanta, ostalo varira.samirr je napisao/la:I ove godine, pisamo po Kinezima i kamatarima.
Znao si ti mnogo toga..Sabinho je napisao/la:Ja znam da opet trofeja vidjeti necete. To je jedina konstanta, ostalo varira.samirr je napisao/la:I ove godine, pisamo po Kinezima i kamatarima.
Prva pametna od tebe, pozdravljam tu odluku. Osoba bez karaktera si.samirr je napisao/la: Od mnogih fanova tebe cu morati da ignorišem.
Nek sam. Sto ti je krivo ?Ikos je napisao/la:Prva pametna od tebe, pozdravljam tu odluku. Osoba bez karaktera si.samirr je napisao/la: Od mnogih fanova tebe cu morati da ignorišem.
Kad sam slagao da Sloboda nece uzeti trofej? Evo nadji post!samirr je napisao/la:Znao si ti mnogo toga..Sabinho je napisao/la:Ja znam da opet trofeja vidjeti necete. To je jedina konstanta, ostalo varira.samirr je napisao/la:I ove godine, pisamo po Kinezima i kamatarima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.