Jeli igrao prvo PP.?
Ozil klasa.
Onaj francuski vehabija naprijed

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Policeman je napisao/la:Pogbakakvo 1 pol.
apsolutno. ko je njemcima kriv što švajni od lopte mislio anino dupe da zamanuo da je pljesnePogba je napisao/la:Fenomenalno suđenje.
Gefufna je napisao/la:Policeman je napisao/la:Pogbakakvo 1 pol.
Daj ne brukaj se, molim te.Raonffa je napisao/la:Ah što Arijevci pjene
Pa ljudi moji ova Njemačka je imala nešto teži put od Portugala do polufinala, jeste vi svjesni toga? Konačno naletili na ekipu sa odličnim veznim redom i još boljim napadom koji će kazniti njihove kiksere nazad i tu im je odma kraj.
Igrali protiv solidne Poljske i tu je x najrealniji iako je Poljska imala svoje šanse, protiv nikad gore Italije prođoše na penal lutriju. Dajte malo realnosti...
grehota ja da ti imas internet ..Raonffa je napisao/la:Ah što Arijevci pjene
Pa ljudi moji ova Njemačka je imala nešto teži put od Portugala do polufinala, jeste vi svjesni toga? Konačno naletili na ekipu sa odličnim veznim redom i još boljim napadom koji će kazniti njihove kiksere nazad i tu im je odma kraj.
Igrali protiv solidne Poljske i tu je x najrealniji iako je Poljska imala svoje šanse, protiv nikad gore Italije prođoše na penal lutriju. Dajte malo realnosti...
druže moj, taj vezni red što ti spominješ ja nisam vidio, POgbe nema na terenuRaonffa je napisao/la:Ah što Arijevci pjene
Ma nije najbolji ali top 5 sigurno jest,koliko samo posla covjek obavi.Torres_9 je napisao/la:opet zamalo da zabije najbolji napadac danasnjice zirou
Sent from my iPhone using Tapatalk
A gdje sam ja ovdje spomenuo Francuze i njihov put do polufinala? Ja sam rekao da Njemačka do večeras nije igrala protiv TOP reprezentacije i čim su naletili na jednu taku dobit će po ušima, šta je problem?Liverbird je napisao/la:Daj ne brukaj se, molim te.Raonffa je napisao/la:Ah što Arijevci pjene
I da ti sve to vrijedi, eto Francuzi pokazali klasu, pa nisu poštene ekipe pobijedili, mada ipak se mora priznat da je Rumunija itekako ozbiljna selekcija, možda čak u rangu Bugarske, mada ne treba pretjerivati![]()
ako mislis na ovaj Draxlerov zuti onda je bio. start sa ledja, promasio loptu, pokupio igracadobrinja1 je napisao/la:ovi zapadni afrikanci padaju ko da ih je grom spucao... a ovaj jedva ceka da dadne zuti nijemcima
Kante i Martial bi bilo idealno.Pogba je napisao/la:Iako mi je drag moram reći da je Didi baš osrednji trener.Čovjek će sada od 46' braniti 1-0.
Ako već to želi pa daj Kantea bolan. Giroud u veznom redu se ne da gledati, oči krvare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.