Kawhi je napisao/la:Idemo Russ. 35, 10, 13 očekujem ove sezone.Očekujem najljepšu košarku od vas sljedeće sezone. Dovođenje Oladipa, sad ima smisla.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Kawhi je napisao/la:Idemo Russ. 35, 10, 13 očekujem ove sezone.Očekujem najljepšu košarku od vas sljedeće sezone. Dovođenje Oladipa, sad ima smisla.
Ne znam ni ko je slobodan od FA uopste vise, Roberson bi mogao tu startati ako nikoga ne bude..BuffonGigi je napisao/la:Koga mogu instalirati na 3?
Ne bi on bas "sjeo" Westbrooku,treba sada ekipu praviti prema njemu i probati dovoditi igrace koji njemu pasu..BuffonGigi je napisao/la:Vjerujem da bi Rudy Gay bio dostupan na trade, samo sto OKC nema sta ponuditi, osim ako Sacramentu ne fali jos visokih
Ako ce vec u Minesotu morali bi se Wigginsa odreci, tako da nema nikakve sanse da bas sa njima zaigra, sa jednim od njih mozdaRW0 je napisao/la:Mislim da ce ga Presti probat zadrzat, ako ne, volio bih ga vidjet u Minnesoti s Townsom i Wigginsom
Cisto sumnjam,Wess ce bit ubrzo trejdan,mislim da je pitanje dana..Sarmelino je napisao/la:Ma mozemo mi u PO, ali nista u njemu.
I ja, govorim ako Wess ostaneReds1234 je napisao/la:Cisto sumnjam,Wess ce bit ubrzo trejdan,mislim da je pitanje dana..Sarmelino je napisao/la:Ma mozemo mi u PO, ali nista u njemu.
ma najbolja je odluka da ga se trejda,apsolutno podrzavam to,da se bar nesto dobije za njega,jer iduce ljeto sigurno odlazi kao free agent.Sarmelino je napisao/la:I ja, govorim ako Wess ostaneReds1234 je napisao/la:Cisto sumnjam,Wess ce bit ubrzo trejdan,mislim da je pitanje dana..Sarmelino je napisao/la:Ma mozemo mi u PO, ali nista u njemu.
Koliko god mi bio drag,realnost je da on nemoze biti vodja ekipe,pogotovo ne super ekipe ,ekipe koja ce napadat nesto.Nista se nije promijenilo preko noci,to je i dalje Russel,pun vrlina ali i dalje sa svojim manama.Mozemo se tjesiti koliko hocemo,ali on nije Kevin,izgubili smo fransiznog igraca i najboljeg scorera lige,nista to ne moze nadomjestiti vise.RW0 je napisao/la:Trejd bi navodno bio Zach Lavine i Kris Dunn, a za Boston, ne znam, opet kada bi otisao OKC bi dobila Bradleya ,Crowdera i Smarta, a Boston bi se onda sveo na westbrooka i Horforda, znaci Thomas bi trebao isto biti trejdan jer ne vjerujem da bi volio biti zamjena Russelu. Najvise bih volio da Wb ostane, pa iduce sezone da naprave super tim predvodjen Westbrookom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.