Sloboda veceras:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Volimo mi provocirati ekstremistejoker90 je napisao/la:Franto, sta je ovo bolan? Nama pricas konstantno o nekim Arapima, Turcima, Teheranu, a vidi ove sramote! Trebas porazgovarati ovih dana sa Alidnom Dzidicem, objasni mu sta je Tuzla kao nama sto si svima, da je to sekularan grad, grad pravih bosanaca, nikako nekih Arapa!
http://fudbal.hotsport.rs/2016/07/07/sk ... ber-video/
ObradovićRokoko87 je napisao/la:Sad shvatam zašto onaj Obradović nije htio potpisati.
Ispravka krivog navoda - Martinović.samirr je napisao/la:ObradovićRokoko87 je napisao/la:Sad shvatam zašto onaj Obradović nije htio potpisati.
Ovdje je jedini extremista ovaj zuti seljober iz Slobode. Dobijes zasluzen crveni zbog laktanja, umjesto da izađes normalno, on nasao tekbirati ko da je na mevludu! Ali tvoja dvolicnost je poznata na ovoj temi, tako da me ne cudi sto ga opravdavas. Opet ovo radis sebi kao u tvom omiljenom gifu:JovanGeca je napisao/la:Volimo mi provocirati ekstremistejoker90 je napisao/la:Franto, sta je ovo bolan? Nama pricas konstantno o nekim Arapima, Turcima, Teheranu, a vidi ove sramote! Trebas porazgovarati ovih dana sa Alidnom Dzidicem, objasni mu sta je Tuzla kao nama sto si svima, da je to sekularan grad, grad pravih bosanaca, nikako nekih Arapa!
http://fudbal.hotsport.rs/2016/07/07/sk ... ber-video/![]()
Aminujem
A i americka sisa koju cuclate zna pomutiti razum!JovanGeca je napisao/la:7 posto pomuti mozak kao i zuti kosooki taki, navijaci govore medju sobom suti bolan nemojte ih ljutiti
Nije bio zasluzeni crveni, nego nidje veze frajer pao kao da ga snajper skinuo. Sa druge strane u onoj atmosferi i ideologiji koji oni navijaci slijede, neka ih je provocirao.joker90 je napisao/la:Ovdje je jedini extremista ovaj zuti seljober iz Slobode. Dobijes zasluzen crveni zbog laktanja, umjesto da izađes normalno, on nasao tekbirati ko da je na mevludu! Ali tvoja dvolicnost je poznata na ovoj temi, tako da me ne cudi sto ga opravdavas. Opet ovo radis sebi kao u tvom omiljenom gifu:JovanGeca je napisao/la:Volimo mi provocirati ekstremistejoker90 je napisao/la:Franto, sta je ovo bolan? Nama pricas konstantno o nekim Arapima, Turcima, Teheranu, a vidi ove sramote! Trebas porazgovarati ovih dana sa Alidnom Dzidicem, objasni mu sta je Tuzla kao nama sto si svima, da je to sekularan grad, grad pravih bosanaca, nikako nekih Arapa!
http://fudbal.hotsport.rs/2016/07/07/sk ... ber-video/![]()
Aminujem
Debeli vozac kamiona nikad nije radio za Zelju. On kamatu moze samo vama uzimati. A ti samire,ti tezi posao od kladionice nisi radio svakako.samirr je napisao/la:Ja sam radio za Zelju, ali to sam skontao tek prije par godina. Kad im je trebalo para ja im posudio i sad zivim veoma dobro na osnovu kamate koju mi isplacuju.Ikos je napisao/la:Mislis po debelom vozacu bagera? To i znate, pisati i pljuvati, zato i radite za nas saraj-begove!samirr je napisao/la:
Ove godine opet, pišamo po kamatarima.
Nije hobi, to ti je jedina obaveza. Ne sine Samire, Husic trosi kamatu, ne ti. Nisi se valjda toliko uzivio.samirr je napisao/la:Kladionica mi je hobi, tu trosim jedan dio kamate koju dobijam.
Crveni nije zasluzen bio samo u tvojoj glavi. A sto se tice tog extremizma, nisam primjetio da su Izraelci provocirali na taj nacin, jedino ovaj seljober zuti. Nego Franto, vidio si slike svojih Fukara sa motorkama, uzmi i ti sjekiru, svakako si se danas pohvalio da imas debele prste, pa udri u sumu licemjeru jedan tuzlanski! Povedi i onog iz Beca, pa rokajte jedan drugom ko kocijasi sve po spisku, samo to i znate!JovanGeca je napisao/la: Nije bio zasluzeni crveni, nego nidje veze frajer pao kao da ga snajper skinuo. Sa druge strane u onoj atmosferi i ideologiji koji oni navijaci slijede, neka ih je provocirao.
S ekstemistima ne mozes drugacije, a poneki moji iz Tuzle koji to dosad nisu uvidjali, uvidjaju![]()
PS: Kako je FK Sarajevo odigralo u Evropi? Divovi sto vas nema
Opet ponavljam, vidim majstor si spinovanja. Azmir Husic ne uzima kamatu, dok to ja, Misimovic i jos par ljudi radimo.Ikos je napisao/la:Nije hobi, to ti je jedina obaveza. Ne sine Samire, Husic trosi kamatu, ne ti. Nisi se valjda toliko uzivio.samirr je napisao/la:Kladionica mi je hobi, tu trosim jedan dio kamate koju dobijam.
Dosta ti toga ne vidis, pocevsi od svog grada pa nadaljejoker90 je napisao/la:Crveni nije zasluzen bio samo u tvojoj glavi. A sto se tice tog extremizma, nisam primjetio da su Izraelci provocirali na taj nacin, jedino ovaj seljober zuti. Nego Franto, vidio si slike svojih Fukara sa motorkama, uzmi i ti sjekiru, svakako si se danas pohvalio da imas debele prste, pa udri u sumu licemjeru jedan tuzlanski! Povedi i onog iz Beca, pa rokajte jedan drugom ko kocijasi sve po spisku, samo to i znate!JovanGeca je napisao/la: Nije bio zasluzeni crveni, nego nidje veze frajer pao kao da ga snajper skinuo. Sa druge strane u onoj atmosferi i ideologiji koji oni navijaci slijede, neka ih je provocirao.
S ekstemistima ne mozes drugacije, a poneki moji iz Tuzle koji to dosad nisu uvidjali, uvidjaju![]()
PS: Kako je FK Sarajevo odigralo u Evropi? Divovi sto vas nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.