PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Evolution87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evolution87 » 08 jul 2016, 00:35

Dzidic brat :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 08 jul 2016, 00:36

Svaka čast Džidiću ljudino, u brk cionistima, aferim... kad već njegovi navijači nemaju muda zajedno sa braćom iz zenice ima neko ko sačuva obraz.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

High

Post Postao/la High » 08 jul 2016, 00:37

E, baš su ga čuli. :rol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 08 jul 2016, 00:37

samirr je napisao/la:
Ikos je napisao/la:
samirr je napisao/la:Kladionica mi je hobi, tu trosim jedan dio kamate koju dobijam.
Nije hobi, to ti je jedina obaveza. Ne sine Samire, Husic trosi kamatu, ne ti. Nisi se valjda toliko uzivio.
Opet ponavljam, vidim majstor si spinovanja. Azmir Husic ne uzima kamatu, dok to ja, Misimovic i jos par ljudi radimo.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: samirr4 president!!! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 00:38

Film "Los, losiji" ce se premijerno emitovati na SFF-u, na otvaranju 12. augusta.

Prica o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i neuspjesima oba kluba.

S obzirom na neuspjeh planiran je nastavak za sljedecu godinu "Zavidan, zavidniji"

U novom nastavku se radi o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i mrznji prema FK Slobodi. Zavist je nasa droga. Oko toga ce se vrtiti radnja filma, kaze reziser Kusturica.

Ikos

Post Postao/la Ikos » 08 jul 2016, 00:42

samirr je napisao/la:
Ikos je napisao/la:
samirr je napisao/la:Kladionica mi je hobi, tu trosim jedan dio kamate koju dobijam.
Nije hobi, to ti je jedina obaveza. Ne sine Samire, Husic trosi kamatu, ne ti. Nisi se valjda toliko uzivio.
Opet ponavljam, vidim majstor si spinovanja. Azmir Husic ne uzima kamatu, dok to ja, Misimovic i jos par ljudi radimo.
Husic, vam kamatu uzima Samire sine. Ti to ne shvatas, ali odatle mu i oni bageri. Digao kredit u Americi i valja to sada isplatiti, a kako najlakse ako ne protiv najnepismenijeg dijela stanovnistva ove zemlje? Zato i moze vama kamatu da uzima. Neke kamatari milijarder, neke milioneri, a vas obicni kamiondzija sa posterom Selme Bajrami.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jul 2016, 00:47

Ikos je napisao/la: Husic, vam kamatu uzima Samire sine. Ti to ne shvatas, ali odatle mu i oni bageri. Digao kredit u Americi i valja to sada isplatiti, a kako najlakse ako ne protiv najnepismenijeg dijela stanovnistva ove zemlje? Zato i moze vama kamatu da uzima. Neke kamatari milijarder, neke milioneri, a vas obicni kamiondzija sa posterom Selme Bajrami.
Eto vi ste pismeni, imate tu neku vasu filozofiju pa vam opet, ja, Miske i par ljudi uzimamo kamatu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Ikos

Post Postao/la Ikos » 08 jul 2016, 00:50

samirr je napisao/la:
Ikos je napisao/la: Husic, vam kamatu uzima Samire sine. Ti to ne shvatas, ali odatle mu i oni bageri. Digao kredit u Americi i valja to sada isplatiti, a kako najlakse ako ne protiv najnepismenijeg dijela stanovnistva ove zemlje? Zato i moze vama kamatu da uzima. Neke kamatari milijarder, neke milioneri, a vas obicni kamiondzija sa posterom Selme Bajrami.
Eto vi ste pismeni, imate tu neku vasu filozofiju pa vam opet, ja, Miske i par ljudi uzimamo kamatu !
Znaci Husic vam uzima kamatu, slozili smo se. Pa dobro, vi ste uvijek bili podlozni tome, navikli raditi za nas. Niste dzaba nepismeni.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jul 2016, 00:54

Ikos je napisao/la:
samirr je napisao/la:
Znaci Husic vam uzima kamatu, slozili smo se. Pa dobro, vi ste uvijek bili podlozni tome, navikli raditi za nas. Niste dzaba nepismeni.
Majstor spinovanja.. Koliko puta moram ti ponoviti, sve što sam radio u svom zivotu, radio sam za Zelju. To sam skontao nakon par godina kad sam im posudio pare, koje mi vracaju s kamatom.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Ikos

Post Postao/la Ikos » 08 jul 2016, 00:57

Valja Husicu vratiti pare koje je posudio da kupi bagere, zato vas i kamatira i to zajedno sa Imamovicem. Ne shvatam zasto trpite to, ipak ste vi jedan od najstarijih i najnetrofejnijih kolektiva i dostojno i sa ponosom brukate ovu zemlju. Kamatari vas Husic redovno, nije vam to fino.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 jul 2016, 00:58

JovanGeca je napisao/la:Film "Los, losiji" ce se premijerno emitovati na SFF-u, na otvaranju 12. augusta.

S obzirom na neuspjeh planiran je nastavak za sljedecu godinu "Zavidan, zavidniji"

U novom nastavku se radi o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i mrznji prema FK Slobodi. Zavist je nasa droga. Oko toga ce se vrtiti radnja filma, kaze reziser Kusturica.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow: Emir pravi Sarajlija :!: kako se suska Kusturici ce pripasti cast, pored snimanja filma, da rukovodi topom za vrijeme iduceg Ramazana :rol: prodaja sljemova vec sad porasla za 300% :salut:
Sloboda Tuzla

Ikos

Post Postao/la Ikos » 08 jul 2016, 01:02

Vi ste niza klasa, nije za vas zezancija. Drzite se pljuvanja, pisanja sebi u usta i tako tih standardnih radnji.

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 01:10

Ikos sto si se upalio ko kutnjak :mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 jul 2016, 01:10

Meni je najjadnije od svega sto oni misle da mi imamo neki kompleks od njih :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 01:16

Satro divovi aka pjevajuci patuljci nakon poraza Slobode poveli: "Mi smo DIVOVI" :zviz:

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 08 jul 2016, 01:18

JovanGeca je napisao/la:Satro divovi aka pjevajuci patuljci nakon poraza Slobode poveli: "Mi smo DIVOVI" :zviz:
Koliko planiras jos puta to ponoviti? :kafa:
Amer Dupovac!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2016, 01:19

Rahma je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la:Satro divovi aka pjevajuci patuljci nakon poraza Slobode poveli: "Mi smo DIVOVI" :zviz:
Satro divovi aka pjevajuci patuljci nakon poraza Slobode poveli: "Mi smo DIVOVI" :zviz:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 01:21

Rahma je napisao/la:
Kakvu si to recenicu sklopio, da nisi ti onaj kosooki iz uprave kluba?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 01:22

JovanGeca je napisao/la:Film "Los, losiji" ce se premijerno emitovati na SFF-u, na otvaranju 12. augusta.

Prica se sa ce film "97 godina nevinosti" uzeti sve nagrade.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 01:27

Sabinho je napisao/la:

Prica se sa ce film "97 godina nevinosti" uzeti sve nagrade.
Sarajevo-fiction sekcija, prica o paralelnom univerzumu :kafa:
Znaju oni, argument JA REKO

Najveci uspjeh u godini, sto je Sloboda ispala iz Europa lige. Bravo bravo :clap:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.