PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dzidic brat

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- IlProfessore
- Kontakt:
Svaka čast Džidiću ljudino, u brk cionistima, aferim... kad već njegovi navijači nemaju muda zajedno sa braćom iz zenice ima neko ko sačuva obraz.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
E, baš su ga čuli. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
samirr je napisao/la:Opet ponavljam, vidim majstor si spinovanja. Azmir Husic ne uzima kamatu, dok to ja, Misimovic i jos par ljudi radimo.Ikos je napisao/la:Nije hobi, to ti je jedina obaveza. Ne sine Samire, Husic trosi kamatu, ne ti. Nisi se valjda toliko uzivio.samirr je napisao/la:Kladionica mi je hobi, tu trosim jedan dio kamate koju dobijam.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Film "Los, losiji" ce se premijerno emitovati na SFF-u, na otvaranju 12. augusta.
Prica o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i neuspjesima oba kluba.
S obzirom na neuspjeh planiran je nastavak za sljedecu godinu "Zavidan, zavidniji"
U novom nastavku se radi o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i mrznji prema FK Slobodi. Zavist je nasa droga. Oko toga ce se vrtiti radnja filma, kaze reziser Kusturica.
S obzirom na neuspjeh planiran je nastavak za sljedecu godinu "Zavidan, zavidniji"
U novom nastavku se radi o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i mrznji prema FK Slobodi. Zavist je nasa droga. Oko toga ce se vrtiti radnja filma, kaze reziser Kusturica.
Husic, vam kamatu uzima Samire sine. Ti to ne shvatas, ali odatle mu i oni bageri. Digao kredit u Americi i valja to sada isplatiti, a kako najlakse ako ne protiv najnepismenijeg dijela stanovnistva ove zemlje? Zato i moze vama kamatu da uzima. Neke kamatari milijarder, neke milioneri, a vas obicni kamiondzija sa posterom Selme Bajrami.samirr je napisao/la:Opet ponavljam, vidim majstor si spinovanja. Azmir Husic ne uzima kamatu, dok to ja, Misimovic i jos par ljudi radimo.Ikos je napisao/la:Nije hobi, to ti je jedina obaveza. Ne sine Samire, Husic trosi kamatu, ne ti. Nisi se valjda toliko uzivio.samirr je napisao/la:Kladionica mi je hobi, tu trosim jedan dio kamate koju dobijam.
Eto vi ste pismeni, imate tu neku vasu filozofiju pa vam opet, ja, Miske i par ljudi uzimamo kamatu !Ikos je napisao/la: Husic, vam kamatu uzima Samire sine. Ti to ne shvatas, ali odatle mu i oni bageri. Digao kredit u Americi i valja to sada isplatiti, a kako najlakse ako ne protiv najnepismenijeg dijela stanovnistva ove zemlje? Zato i moze vama kamatu da uzima. Neke kamatari milijarder, neke milioneri, a vas obicni kamiondzija sa posterom Selme Bajrami.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Znaci Husic vam uzima kamatu, slozili smo se. Pa dobro, vi ste uvijek bili podlozni tome, navikli raditi za nas. Niste dzaba nepismeni.samirr je napisao/la:Eto vi ste pismeni, imate tu neku vasu filozofiju pa vam opet, ja, Miske i par ljudi uzimamo kamatu !Ikos je napisao/la: Husic, vam kamatu uzima Samire sine. Ti to ne shvatas, ali odatle mu i oni bageri. Digao kredit u Americi i valja to sada isplatiti, a kako najlakse ako ne protiv najnepismenijeg dijela stanovnistva ove zemlje? Zato i moze vama kamatu da uzima. Neke kamatari milijarder, neke milioneri, a vas obicni kamiondzija sa posterom Selme Bajrami.
Majstor spinovanja.. Koliko puta moram ti ponoviti, sve što sam radio u svom zivotu, radio sam za Zelju. To sam skontao nakon par godina kad sam im posudio pare, koje mi vracaju s kamatom.Ikos je napisao/la:Znaci Husic vam uzima kamatu, slozili smo se. Pa dobro, vi ste uvijek bili podlozni tome, navikli raditi za nas. Niste dzaba nepismeni.samirr je napisao/la:Eto vi ste pismeni, imate tu neku vasu filozofiju pa vam opet, ja, Miske i par ljudi uzimamo kamatu !Ikos je napisao/la: Husic, vam kamatu uzima Samire sine. Ti to ne shvatas, ali odatle mu i oni bageri. Digao kredit u Americi i valja to sada isplatiti, a kako najlakse ako ne protiv najnepismenijeg dijela stanovnistva ove zemlje? Zato i moze vama kamatu da uzima. Neke kamatari milijarder, neke milioneri, a vas obicni kamiondzija sa posterom Selme Bajrami.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Valja Husicu vratiti pare koje je posudio da kupi bagere, zato vas i kamatira i to zajedno sa Imamovicem. Ne shvatam zasto trpite to, ipak ste vi jedan od najstarijih i najnetrofejnijih kolektiva i dostojno i sa ponosom brukate ovu zemlju. Kamatari vas Husic redovno, nije vam to fino.
JovanGeca je napisao/la:Film "Los, losiji" ce se premijerno emitovati na SFF-u, na otvaranju 12. augusta.
Sloboda Tuzla
Vi ste niza klasa, nije za vas zezancija. Drzite se pljuvanja, pisanja sebi u usta i tako tih standardnih radnji.
Ikos sto si se upalio ko kutnjak 
- Evolution87
- Kontakt:
Meni je najjadnije od svega sto oni misle da mi imamo neki kompleks od njih 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Satro divovi aka pjevajuci patuljci nakon poraza Slobode poveli: "Mi smo DIVOVI" 
Koliko planiras jos puta to ponoviti?JovanGeca je napisao/la:Satro divovi aka pjevajuci patuljci nakon poraza Slobode poveli: "Mi smo DIVOVI"
Amer Dupovac!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Satro divovi aka pjevajuci patuljci nakon poraza Slobode poveli: "Mi smo DIVOVI"Rahma je napisao/la:Koliko planiras jos puta to ponoviti?JovanGeca je napisao/la:Satro divovi aka pjevajuci patuljci nakon poraza Slobode poveli: "Mi smo DIVOVI"
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvu si to recenicu sklopio, da nisi ti onaj kosooki iz uprave kluba?Rahma je napisao/la:Koliko planiras jos puta to ponoviti?JovanGeca je napisao/la:Satro divovi aka pjevajuci patuljci nakon poraza Slobode poveli: "Mi smo DIVOVI"
Prica se sa ce film "97 godina nevinosti" uzeti sve nagrade.JovanGeca je napisao/la:Film "Los, losiji" ce se premijerno emitovati na SFF-u, na otvaranju 12. augusta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sarajevo-fiction sekcija, prica o paralelnom univerzumuSabinho je napisao/la:Prica se sa ce film "97 godina nevinosti" uzeti sve nagrade.JovanGeca je napisao/la:Film "Los, losiji" ce se premijerno emitovati na SFF-u, na otvaranju 12. augusta.
Znaju oni, argument JA REKO
Najveci uspjeh u godini, sto je Sloboda ispala iz Europa lige. Bravo bravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.