pored Kusturicinog filma "4 topa jedan grad" zarko ocekujemo i novi film Pjera Zalice "nadali se Europi uzalud" o uspjehu sarajevskih "velikana"Sabinho je napisao/la:Prica se sa ce film "97 godina nevinosti" uzeti sve nagrade.JovanGeca je napisao/la:Film "Los, losiji" ce se premijerno emitovati na SFF-u, na otvaranju 12. augusta.
Prica o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i neuspjesima oba kluba.
S obzirom na neuspjeh planiran je nastavak za sljedecu godinu "Zavidan, zavidniji"
U novom nastavku se radi o dva sarajevska kluba, o divnom prijateljstvu i mrznji prema FK Slobodi. Zavist je nasa droga. Oko toga ce se vrtiti radnja filma, kaze reziser Kusturica.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sloboda Tuzla
ovi tuzlaci su jedini romi na svijetu, koji nemaju nikakvog smisla za humor. i onda se sejdic ibreti sto ih niko ne priznaje

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
.
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 08 jul 2016, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- elamalakia
- Kontakt:
Jesu smijesni. Tuga. 
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Maticaru jel to potpis posvecen meni, svaki dan me ovvdje prozivas.
Samire je li Husref preforsirao Mehidica?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Husic je kamatar. Bice prvi koji je isplatio bagere tako sto je kamatario neki fudbalski klub. Dobro fk blobloda i nije fudbalski klub, to je vise grupa prosjecnih panjeva, A navijaci su grupa ljudi inteligencije prosjecne lopate.
Samire, sta mislis o tomE? Ustvari ti ne mozes da mislis, vec reagujes instinktivno kao slina kada nadje dobru maramicu. Ti si dokaz da su vanzemaljci vrsili eksperimente nad ljudima i zeljeli da ih pretvore u daske. Ti si dokaz da prskana hrana uzrokuje povecanje glave, a smanjenje intelekta. Ti si dokaz da je zaista medvjed ebao bukvu.
Samire, sta mislis o tomE? Ustvari ti ne mozes da mislis, vec reagujes instinktivno kao slina kada nadje dobru maramicu. Ti si dokaz da su vanzemaljci vrsili eksperimente nad ljudima i zeljeli da ih pretvore u daske. Ti si dokaz da prskana hrana uzrokuje povecanje glave, a smanjenje intelekta. Ti si dokaz da je zaista medvjed ebao bukvu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Zamisli kad odeš u ekstremističko okruženje i budeš veći ekstremista od njih, kakva je to situacija. Ne do Bog nikom. Ovi poznati po mržnji nisu niti jedan skandal napravili, ovi kao sekularizam, multi kulti, tekbiraju na terenu. Nezapamćeno. Samo su nas bezveze obrukali što ponašanjem, manirima što tim što su ispali odmah. Od svađe preko novina jer im niko neće da plati put na Bilino do tekbiranja u Izraelu.joker90 je napisao/la:Crveni nije zasluzen bio samo u tvojoj glavi. A sto se tice tog extremizma, nisam primjetio da su Izraelci provocirali na taj nacin, jedino ovaj seljober zuti. Nego Franto, vidio si slike svojih Fukara sa motorkama, uzmi i ti sjekiru, svakako si se danas pohvalio da imas debele prste, pa udri u sumu licemjeru jedan tuzlanski! Povedi i onog iz Beca, pa rokajte jedan drugom ko kocijasi sve po spisku, samo to i znate!JovanGeca je napisao/la: Nije bio zasluzeni crveni, nego nidje veze frajer pao kao da ga snajper skinuo. Sa druge strane u onoj atmosferi i ideologiji koji oni navijaci slijede, neka ih je provocirao.
S ekstemistima ne mozes drugacije, a poneki moji iz Tuzle koji to dosad nisu uvidjali, uvidjaju![]()
PS: Kako je FK Sarajevo odigralo u Evropi? Divovi sto vas nema
Zamisli radujes se neuspjehu Slobode vise nego uspjehu svog kluba. Kakva je to situacija. Ne do Bog nikom. Ovi poznati kao eto bez uspjeha, nisu titulu prvaka drzave jos ponijeli, a ovi samoprozvani "divovi" neke titule, neke uspjehe spominju, a na forumu tekbiraju kad Sloboda izgubi. Nezapamceno. Sami sebe brukaju ponasanjem, manirima. Od piskaranja po forumu, jer ih nidje nema do tekbiranja i slavlja poraza Slobode.jurisicduska je napisao/la: Zamisli kad odeš u ekstremističko okruženje i budeš veći ekstremista od njih, kakva je to situacija. Ne do Bog nikom. Ovi poznati po mržnji nisu niti jedan skandal napravili, ovi kao sekularizam, multi kulti, tekbiraju na terenu. Nezapamćeno. Samo su nas bezveze obrukali što ponašanjem, manirima što tim što su ispali odmah. Od svađe preko novina jer im niko neće da plati put na Bilino do tekbiranja u Izraelu.
Duska otvorila usta i prije nego ih zatvori uleti veliki. Glab glab, liz liz, mmm, voli Duskajurisicduska je napisao/la: Ovi poznati po mržnji nisu niti jedan skandal napravili, ovi kao sekularizam, multi kulti, tekbiraju na terenu. Nezapamćeno.
Umalo tebe da zaboravim. Na koljena i pocni: glab glab glab, mmm, ima poveliku ovu seljober zutijoker90 je napisao/la: Crveni nije zasluzen bio samo u tvojoj glavi. A sto se tice tog extremizma, nisam primjetio da su Izraelci provocirali na taj nacin, jedino ovaj seljober zuti.
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/dzidic ... anu/199667
Pjevajuci patuljci kad Tan progovori:

Dino i uprava Sarajeva su ostvarili svoj cilj i ostali tu gdje jesu. Očekuje se gašenje hordi zla, očito je nodi prejak za njih 
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Oo oo Sarajevska balija za svog Zelju navija 
Amazon i još par njih navija za Zelju, dok ovi ostali navijaju za kamatare!tuzlak1987 je napisao/la:Oo oo Sarajevska balija za svog Zelju navija
Sto blago?Maticar je napisao/la:Samke ko da je blago retardiran.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kakvi pacenici,dodjite malo u seher odmorite oci mozda vam bude lahko
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:kakvi pacenici,dodjite malo u seher odmorite oci mozda vam bude lahko
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja cu doci maksuz uskoro da posjetim stadion Grbavica jer je to jedan od 10 stadiona na svijetu koji se moraju posjetiti prije smrti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.