maloprije je višković to lijepo demantovao. goran ivanišević je spašavao meč lopte pa štih takođeakisarajevo92 je napisao/la:wtfKingJamesMVP je napisao/la:eto ga, ko je god obranio meč loptu nije osvojio Wimbledon, nastavlja se tradicija
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Eto Mileta i u GS finalu, tamo gdje James Blake nikad nije bio a izmislio tenis za Raonica, kazu tako.
Samo naprijed Milose.
Samo naprijed Milose.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kakav mentalni patuljak je Raonic,nevjerovatno.On je bio gotov u cetvrtom setu,moze pricati ko sta hoce.To sto Federer punih 4-5 godina vec ne zna privesti mec kraju,to je nesto potpuno drugo.Ovo dijete mu se nudilo na tacni i mogao je lagano uci u finale,iako bi tesko sta mogao tamo.Medjutim,finale GS-a je finale GS-a.
You'll never walk alone.
Hahah upravo.Mislim da je svima bilo jasno da ce se Federeru morati osvetiti one propustene sanse.Pa lik je prakticno svaki game u cetvrtom setu imao break lopte i onda onako popusi a imao 40:0Believe je napisao/la:Kakav mentalni patuljak je Raonic,nevjerovatno.On je bio gotov u cetvrtom setu,moze pricati ko sta hoce.To sto Federer punih 4-5 godina vec ne zna privesti mec kraju,to je nesto potpuno drugo.Ovo dijete mu se nudilo na tacni i mogao je lagano uci u finale,iako bi tesko sta mogao tamo.Medjutim,finale GS-a je finale GS-a.
Navijam za Berdiha, da uzme konacno GS!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pa samo je trebao uci u tb 4. seta i imao bi veliku mogucnost da ga osvoji. Bio je u ritmu prije toga, a Milos je imao problema u skoro svakom servis gemu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
to nećeš gledati na ovom turniruTexi je napisao/la:Još da vidimo popišanu facu mame Marej i da sve dođe na svoje. Danas ili u nedelju - nebitno, nismo joj zaboravili onaj osmeh.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
i ja sam nekako za Berdycha.Lik je tu vise od decenije nekako uvijek pri vrhu,a nikada na vrhu 
lik je luzer na treću. sve svoje prilike karijere je usrodarker10 je napisao/la:i ja sam nekako za Berdycha.Lik je tu vise od decenije nekako uvijek pri vrhu,a nikada na vrhu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam bas na koje prilike mislis.Ako mu je finale Wimbledona 2010. protiv Nadala bila prilika,nije bas tu imao neke sanse.
Nek je Miloš ušutio pojedine neznalce koji su Rogera dizali u nebesa a još su uz to i veliki navijači Federera, objektivnost na nivou.U meču protiv Čilića vidjeli smo da to jednostavno nije "onaj" Federer, provukao je se jedva nakon 0:2 i 40:40 u 3. setu, a pored toga i još 3 meč lopte koje je dobio samo pomoću Marina, odnosno njegove psihe...Raonić je odigrao solidan meč i zasluženo slavio, čestitam mu na finalu a nadam se da će Rogerovi ljubimci malo ozbilljnije shvatiti njegove protivnike... 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Kakvoj smo GOATizaciji prisustvovali
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Re: RE: Re: Grand Slam
Mozes komotno navijat i da ce Millwall uzet FA kup, sto Englezi rekli.Valencia je napisao/la:Navijam za Berdiha, da uzme konacno GS!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ne rece Roger kao inace vidimo se iduce godine vec nadam se da se vidimo opet na Centre Court 
ja sam još u šoku.. ne mogu da vjerujem...
kraj četvrtog seta, moram da idem.. i sve čekam da uzme RF pa da mogu mirno otići.. jedne brejk lopte.. hajd reko još ću malo sačekat.. opet brejk lopta ništa.. 4-4 ili 5-5 odem... poslije kad sam bio u mogučnosti reko da provjerim rezultat kolko je.. očekujem 3-1.. kad ono 2-2 i 3:1 u petom setu za raonića...
srce mi je slomljeno bukvalno
svaka čast raoniću, ali se on danas ništa nije pitao.. ovo je trebalo biti 3:0 u najgorem slučaju 3:1 za rogera, ali eto....
inače, uvijek se ovako osjećam otkako pratim federera... igra odlično, ponadaš se.. uđe u finale, i tu pruži najgoru partiju svih vremena, gdje samo izbacuje loptice u aut i u mrežu... iz godine u godinu tako.. finala sa đokovićem, uzme novak prvi, pa uzme roger drugi, extra igra, sjajno, povratak je tu, i onda glat izgubi druga dva seta.. tako nekoliko finala.. ovaj wimbledon reko da sebi malo olakšam, pa teška srca nisam vjerovao u rogera... prvo čak sam i očekivao možda neku nagaznu minu u prvim kolima, ali stvarno ga je žrijeb poslušao pa i nije mogao izgubiti... pribojavao sam se čilića, nakon 0:2 sam bio uvjeren, ubijeđen, siguran 100% da je to to, da ispada i da nema šanse da se vrati i onda pruži onakvu partiju...
i onda.. opet, koliko god da je skrivao budi se nada, nada za 18-im GS-om... raonić, odličan meč.. odlično je izgledao, tajbrejk siguran... i kad je uzeo treći set, onda se otvorilo iz mene, sigurna pobjeda, to je to, opet sam vjerovao i ludo navijao i onda... naravno, standardno od rogera
pretužno

kraj četvrtog seta, moram da idem.. i sve čekam da uzme RF pa da mogu mirno otići.. jedne brejk lopte.. hajd reko još ću malo sačekat.. opet brejk lopta ništa.. 4-4 ili 5-5 odem... poslije kad sam bio u mogučnosti reko da provjerim rezultat kolko je.. očekujem 3-1.. kad ono 2-2 i 3:1 u petom setu za raonića...
svaka čast raoniću, ali se on danas ništa nije pitao.. ovo je trebalo biti 3:0 u najgorem slučaju 3:1 za rogera, ali eto....
inače, uvijek se ovako osjećam otkako pratim federera... igra odlično, ponadaš se.. uđe u finale, i tu pruži najgoru partiju svih vremena, gdje samo izbacuje loptice u aut i u mrežu... iz godine u godinu tako.. finala sa đokovićem, uzme novak prvi, pa uzme roger drugi, extra igra, sjajno, povratak je tu, i onda glat izgubi druga dva seta.. tako nekoliko finala.. ovaj wimbledon reko da sebi malo olakšam, pa teška srca nisam vjerovao u rogera... prvo čak sam i očekivao možda neku nagaznu minu u prvim kolima, ali stvarno ga je žrijeb poslušao pa i nije mogao izgubiti... pribojavao sam se čilića, nakon 0:2 sam bio uvjeren, ubijeđen, siguran 100% da je to to, da ispada i da nema šanse da se vrati i onda pruži onakvu partiju...
i onda.. opet, koliko god da je skrivao budi se nada, nada za 18-im GS-om... raonić, odličan meč.. odlično je izgledao, tajbrejk siguran... i kad je uzeo treći set, onda se otvorilo iz mene, sigurna pobjeda, to je to, opet sam vjerovao i ludo navijao i onda... naravno, standardno od rogera
pretužno
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
senior tour?VGS je napisao/la:Ne rece Roger kao inace vidimo se iduce godine vec nadam se da se vidimo opet na Centre Court
dobar je roger, ali njegovo vrijeme na GS je prošlo, nek se još malo zaje.baje na touru, merak ga je gledati, pa makar i ne mogao osvajati ove najveće turnire
Sve to stoji te propustene BP mogu i prezaliti al izgubiti 2 seta tako sto ne pospremis zicer na mrezi u nebranjeni dio terena eh to ne mogu.
Nije da nesto pametujem jer Federer nije prosao ali meni finale Murray Raonic mirise na teski smor.
Nije da nesto pametujem jer Federer nije prosao ali meni finale Murray Raonic mirise na teski smor.
i opet.. drago mi je što nisam gledao.. jer bi mi otišlo jedno 5-6 godina života.. ovako je samo 2-3... gledam sad rezultat.. jel ovo imao 40:0 u gemu kad mu je raonić napravio brejk na (6-5) u četvrtom? 
svašta........................................................
svašta........................................................
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Ovo mi je nekako kao u fudbalu kada napadac profula penal. Znaci lupas reketom cijeli zivot od sedme godine. U jednom gemu ti dolaze lopte od 13KM/h na sredinu terena, na loptici si namjestas se na forhend i zapucas je u aut od 2 metra ili u mrezu?!? 
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 08 jul 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
smor je uvijek kad miloš igra, jednodimenzionalni krkanski tenis, ali on je takav i to treba prihvatiti. njegov jedini plan b je da li servirati dva prva ili prvi i drugiVGS je napisao/la:Sve to stoji te propustene BP mogu i prezaliti al izgubiti 2 seta tako sto ne pospremis zicer na mrezi u nebranjeni dio terena eh to ne mogu.
momak je barem fino pametno dijete, ja bi se radovao za njega da uzme wimbledon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.