Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ma ja I ne mislim na pare, ako iko ima para ima United ali sumnjam cisto u Edovu sposobnost da ide u korak sa Riaolom kada se rekordi obaraju, Jose mu jeste adut ali Edu ne vjerujem nesto posebno. Vidjet cemo, mozda I uspije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma spremni smo mi već par godina dati tu cifru, samo što dosad nismo to iskeširali jer su nas drugi uvijek preticali ili blokirali, slali smo ponude koje su bile blizu ili oko te cifre i za Balea i za Mullera. Naravno sad je druga stvar što je bilo nerealno očekivati da će ih pustiti njihovi klubovi bez obzira na cifru, taj dio Woody nije baš najbolje shvaćao pa je onda gubio vrijeme na takve ponude, ali ove god bi možda i moglo nešto biti od toga jer Real izgleda nije spreman ući u utrku sa nama, tako da je sad sve na Juveu. Jozo je već rekao da želi odgovor i da neće odugovlačiti i gubiti vrijeme i čekati cijelo ljeto na jednog igrača, jer želi kompletiranu ekipu do CS-a. To znači da vjerovatno već ima plan B i C spreman.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Gledajuci na sve, ja mislim da ce doci. Trazi se veznjak kao cetvrto pojacanje. Od svih samo smo se s pogbom i matuidijem povezivali. Doci ce on ili Matuidi u slucaju da puknu pregovori, kao plan B. Ne vidim nijednog drugog igraca na toj poziciji koji bi mogao preci. Jos je Jose govorio da nece bit last minute transfera, vec ce se gledat da se sve zavrsi do turneje koja je vrlo blizu.. Sve ukazuje na to da je pogba novi stari djavo..
⭐
Ma Pogba je gotov nakon Eura, to svi znaju. 100m funti je cijena i ćao. Dobar posao uprave.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Plan B je Matuidi ocigledno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nisam previše optimističan, iako bi bilo fantastično da se ostvari.
Sve dosadašnje informacije uglavnom se baziraju da je United dogovorio sa Minom, a Pogba bi naravno za onu platu pristao, ali isto tako sve zavisi hoće li Juve prihvatiti, ili možda tražiti više. Pogba sigurno nije toliko željan da bi zatražio transfer.
Dakle sve je do Juvea, hoće li pristati i po kojoj cijeni.
Sve dosadašnje informacije uglavnom se baziraju da je United dogovorio sa Minom, a Pogba bi naravno za onu platu pristao, ali isto tako sve zavisi hoće li Juve prihvatiti, ili možda tražiti više. Pogba sigurno nije toliko željan da bi zatražio transfer.
Dakle sve je do Juvea, hoće li pristati i po kojoj cijeni.
Nije najbolji izvor, ali evo.
Richard Keys @richardajkeys
Pogba deal is going to cost Utd 125m Euro's + wages. Agents fees 20m. Paperwork is being done in London. Move fast Madrid if you want him.
Domo23
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jbg prema ovim otockim medijima, u Juventusu je haman rasprodaja...nakon svih tih njihovih piskaranja, Juventus bi trebao prodati pola ekipe. A ko ima imalo mozga u glavi, nebitno za koga navija, zna da se takvo nesto nece desiti.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kakva rasprodaja? Vidim samo ovu klimavu trakavicu oko Pogbe. Ovo za Bonucia niko I nije ozbiljno shvatio. Druge natpise nisam ni vidio.BuffonGigi je napisao/la:Jbg prema ovim otockim medijima, u Juventusu je haman rasprodaja...nakon svih tih njihovih piskaranja, Juventus bi trebao prodati pola ekipe. A ko ima imalo mozga u glavi, nebitno za koga navija, zna da se takvo nesto nece desiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Ni jedan otocki medij ne tvrdi da bilo ko ide iz Juventusa, sve je pocelo od Di Marzia da su United i City zainteresovani za Pogbu i Bonuccia, dakle samo zainteresovanost.BuffonGigi je napisao/la:Jbg prema ovim otockim medijima, u Juventusu je haman rasprodaja...nakon svih tih njihovih piskaranja, Juventus bi trebao prodati pola ekipe. A ko ima imalo mozga u glavi, nebitno za koga navija, zna da se takvo nesto nece desiti.
upravo suprotno cak je pouzdan kao i DiMarzio i samo objavljuje vijesti oko nekog transfera kad je siguran u to a ne objavljuje puno vijesti oko transfera dakle nije mu cilj da ima medijsku paznju kao italijanDevi1 je napisao/la:Gore već spomenuti Richard Keys je izvor, ništa pouzdano.Asteriks je napisao/la:Sad sam skoro pa ubjeđen da je nas. Strasno ak se sve zavrsi na najbolji nacin.Paul Pogba will cost United €125m plus wages & additional €20m in agent fees, paperwork already underway in London. [beinsports]
cak je objavio 5 dana prije DiMarzia da smo blizu transfera
a sto se tice Balaguea taj ne voli United ni sekunde to je bar ocito
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Kaze mi sad jedan junajtedovac, if you think about it this way, pogba costs as much as two raheem sterlings, makes it sound like a bargain. Haha
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Zna li neko šta je sa Ravelom u Laziu? Kako se momak upropastio nije normalno.
Ma kakav on, taj ce I karijeru ranije zavrsiti. On I Anid Travancic bi bili idealan tandem.Devi1 je napisao/la:Zna li neko šta je sa Ravelom u Laziu? Kako se momak upropastio nije normalno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ne znam al ja veceg talenta u akademiji nisam gledao,Pogba,Welbeck i slicni su bili cirkus prema njemu a vidi ga sad
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Mater mu yebem koliko mi je drag bio, nisam utakmice propuštao ni u rezervama ni kasnije u West Hamu, al' šta možeš budali.
Mislio sam da ta generacija može nadmašiti '92. On, Pogba, Petrucci, Lingard uz nešto starije Welbecka, Clevza, i još nekolicinu. Već se uveliko pričalo o talentovanom šiptaru, zatim Pearson, stvarno dosta talenata. Tog januara stigao i Pereira, ali eto većina se ili razišla ili nisu opravdali očekivanja.
Još mi naumpade, je li onaj kao što se pričalo, talentovani Bosanac u Unitedu, Izet Zahirovic, izmisljen lik ili šta?
Mislio sam da ta generacija može nadmašiti '92. On, Pogba, Petrucci, Lingard uz nešto starije Welbecka, Clevza, i još nekolicinu. Već se uveliko pričalo o talentovanom šiptaru, zatim Pearson, stvarno dosta talenata. Tog januara stigao i Pereira, ali eto većina se ili razišla ili nisu opravdali očekivanja.
Još mi naumpade, je li onaj kao što se pričalo, talentovani Bosanac u Unitedu, Izet Zahirovic, izmisljen lik ili šta?
Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Izmisljen lik i to je legenda i mit o golgeteru IzetuDevi1 je napisao/la:Mater mu yebem koliko mi je drag bio, nisam utakmice propuštao ni u rezervama ni kasnije u West Hamu, al' šta možeš budali.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Eto Sky pise da je Juve spreman odbiti 120 miliona za Pogbu, jer im novac apsolutno ne treba.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Super, samo onda imajte taj stav i kad Real pošalje ponudu. Budite dosljedni i sve je ured, a ne da se ponavlja slučaj Vidal.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BuffonGigi
- Kontakt:
S Realom imamo interes pregovarati i odrzavati dobre odnose, jer oni imaju igrace koji su nama zanimljivi. A iz ove proslogodisnje ekipe Man Utd, definitivno nikog ne bih pozelio vidjeti u Juventusu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.