PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- elamalakia
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Hahahahahahahha kako je lik jadan. Nemoguce hahahahahahaha
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Jedino jos ne mogu da nađem onu sliku sto je Pastrmka postavio, kuhalo ispred stadiona kad Fukare koriste! A solinas odgovara, staaae problem, zamezili momci! Ja umro!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Hurta OUT
Feminizirani OUT
Tan VAN

Feminizirani OUT
Tan VAN
JovanGeca je napisao/la:Hurta OUT
Feminizirani OUT
Tan VAN
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
TVOJI TI SE SMIJU:JovanGeca je napisao/la:Cim nije sarajevocentricna prica, ne godi. Cuj besmisliceNokson22 je napisao/la: Ma nisi dobar sekunde gubljenje vremena i trosenje cigara je prica sa tobom toliko si iritantan,produzi pasa pricas besmisliceJoker je vristao od srece po forumu jucer cijelo vrijeme nakon poraza Slobode. Idi se uhvati se sa njim pod ruku i pjevajte:" Mi smo Divovi"
![]()
![]()
Zamisli radujes se neuspjehu Slobode vise nego uspjehu svog kluba. Kakva je to situacija. Ne do Bog nikom. Ovi poznati kao eto bez uspjeha, nisu titulu prvaka drzave jos ponijeli, a ovi samoprozvani "divovi" neke titule, neke uspjehe spominju, a na forumu tekbiraju kad Sloboda izgubi. Nezapamceno. Sami sebe brukaju ponasanjem, manirima. Od piskaranja po forumu, jer ih nidje nema do tekbiranja i slavlja poraza Slobode.
Pjevajuci patuljci kad Tan progovori:
dajte ba braco ko je onaj lik na prepucavanjim osramoti sve u nama
Mene stid pasice hahahah jesi za sprdat samo
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
Ma dobro ti si i pisao da su nas trebali pobiti 90tih, sto ti naravno zeli uzim dijelovima familije.tuzlak1987 je napisao/la:Ja cu doci maksuz uskoro da posjetim stadion Grbavica jer je to jedan od 10 stadiona na svijetu koji se moraju posjetiti prije smrti
pa zato sto zeljeznicar ima jos titula iz vremena kad se liga nija igrala na citavoj teritoriji bih ali je ipak bila priznata od strane uefe . dobro ti to znas nezz samo sto se pravis budala jbtsamirr je napisao/la:
Slucajno ušao da vidim sve osvajace i od kako se igra zajednicka Premijer Liga BiH.
I vidim Zrinjski 4 titule, Zeljo 3, Sarajevo 2. Stvarno nisam znao za ovaj podatak mislio sam da Zeljo ima najviše. Ovdje se to predstavlja kao da jedni imaju 10 osvojeni titula, a drugi barem 7.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Vidis mi imamo pluralitet misljenja za razliku od vaseg jednoumljaNokson22 je napisao/la: TVOJI TI SE SMIJU:
dajte ba braco ko je onaj lik na prepucavanjim osramoti sve u namasklanjajte ga ako znate i umijete
Mene stid pasice hahahah jesi za sprdat samo
@jovane idi radi nesto, valja ti zaraditi za Sarajlije i Sarajevo-Begove. @samir je zaradio svoju dnevnicu za Saraj-Begove.
Citate li ovako nekada sta "vasi"pisu po temama i kolicinu mrznje i pljuvanja po Tuzli i Slobodi koju ispoljavaju prije nego napisete nesto.Ikos je napisao/la:Ma dobro ti si i pisao da su nas trebali pobiti 90tih, sto ti naravno zeli uzim dijelovima familije.tuzlak1987 je napisao/la:Ja cu doci maksuz uskoro da posjetim stadion Grbavica jer je to jedan od 10 stadiona na svijetu koji se moraju posjetiti prije smrti
Odlicno pamtite upucene "uvrede "ali one koje vi napisete ignorisete.
Ljudi pisu da zele da Tuzla potone to niko ne komentarise...yebem vas u usta cinicna
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ulozio sam u Zelju, pa sam miran. Mada bih volio malo da uplatim neko ljetovanje. Kad cete vise kupite te clanske?Ikos je napisao/la:@jovane idi radi nesto, valja ti zaraditi za Sarajlije i Sarajevo-Begove. @samir je zaradio svoju dnevnicu za Saraj-Begove.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Kud im Sisoje titulu kupi u federalnoj,pa sad mogu pisati na ovoj temi.
Njihovim dolaskom tema pala kur.cu za uši.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Pao i Zeljo na tabeli, kako mi dodjosmoAzaKamikaza je napisao/la:Kud im Sisoje titulu kupi u federalnoj,pa sad mogu pisati na ovoj temi.
JovanGeca je napisao/la:Pao i Zeljo na tabeli, kako mi dodjosmoAzaKamikaza je napisao/la:Kud im Sisoje titulu kupi u federalnoj,pa sad mogu pisati na ovoj temi.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Jeste, zbog vas. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ne kontam kako ovog ikosa nisam ranije banovao. Bio sam 100% uvjeren da sam kliknuo.
Izvinjavam se forumasima koje je imenom prozivao.
Izvinjavam se forumasima koje je imenom prozivao.
Joker dobio po prstima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.