PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

admirr
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la admirr » 08 jul 2016, 21:54

ne znate vi da je sloboda osvojila trofej koji je tad bilo teze osvojiti nego sada europa ligu, otprilike kao sad LS. taj trofej priznaje skoro cijeli tuzlanski kanton a vi tu nesto serete. pa ova danasnja sevilla se uopste nebi uspjela kvalifikovati na taj prestizni turnir. mislim da bi se to trebalo racunati kao najmanje 5 osvojenih titula prvaka yugoslaviije ili 10 titula prvaka BiH a kupovi se sa tim uopste ne mogu porediti.. 98 godina dominacije :lol: :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 08 jul 2016, 21:55

JovanGeca je napisao/la:
Nokson22 je napisao/la: Nakon koliko godina i godine drug ?Nisi mi jasan nikako navijas za klub koji nikad pehar nije osvojio i pricas nebuloze jer vjerovatno jos mislis da je Sloboda Bosanski Lester sama pomisao da svaki igrac trci prema Kosevu ili Grbavici te dovodi do toga da dobro razmislis sta je evropski brend ove drzava dok to ne shvatis saljem ti lijepe pozdrave iz glavnog grada :angel:
Kakve veze ima sto je nakon toliko godina, pa ni ManU nije nigdje bilo 26 godina pa je dosla era Sir Alex-a :facepalm: Nemamo titule otkako se igra bh liga, cinjenica, ali svaka budala u drzavi zna, da se ovdje liga osvaja po rotacijonom sistemu. A da svi trce prema vama, Zeba bi odavno bio u jednom od ta dva kluba :kafa:
Nije nemate titule od kada se igra bh liga, nego nemate titule nikako i da, kako vas ne zakaci ta rotacija da jednom sta osvojite. :urnebes:
P.S. Nego jel i taj Jovan clan jedne od slavnih Slobodinih beztrofejnih generacija :urnebes:

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 22:00

Osttribine je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la:
Nokson22 je napisao/la: Nakon koliko godina i godine drug ?Nisi mi jasan nikako navijas za klub koji nikad pehar nije osvojio i pricas nebuloze jer vjerovatno jos mislis da je Sloboda Bosanski Lester sama pomisao da svaki igrac trci prema Kosevu ili Grbavici te dovodi do toga da dobro razmislis sta je evropski brend ove drzava dok to ne shvatis saljem ti lijepe pozdrave iz glavnog grada :angel:
Kakve veze ima sto je nakon toliko godina, pa ni ManU nije nigdje bilo 26 godina pa je dosla era Sir Alex-a :facepalm: Nemamo titule otkako se igra bh liga, cinjenica, ali svaka budala u drzavi zna, da se ovdje liga osvaja po rotacijonom sistemu. A da svi trce prema vama, Zeba bi odavno bio u jednom od ta dva kluba :kafa:
Nije nemate titule od kada se igra bh liga, nego nemate titule nikako i da, kako vas ne zakaci ta rotacija da jednom sta osvojite. :urnebes:
P.S. Nego jel i taj Jovan clan jedne od slavnih Slobodinih beztrofejnih generacija :urnebes:
Druze, Kup prvoligasa je Sloboda 1971. uzela. Samo jednu titulu vise imate iz tog doba, tako da :wave: + slabiji skor sa nama :beba:
Pa nemamo jak bosnjacki predznak poput vas :sick:

Nego, s obzirom da si sizofrenicar cim imas takve izjave, sa kim je igralo FK Sarajevo u Evropi ove godine?

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 08 jul 2016, 22:01

Osttribine je napisao/la: P.S. Nego jel i taj Jovan clan jedne od slavnih Slobodinih beztrofejnih generacija :urnebes:
Vidi se da si mlad i nemas pojma. Pa jovanova generacija pamti vakat kad je sloboda zamalo usla u tadasnju prvu ligu :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 08 jul 2016, 22:04

P.S. Nego jel i taj Jovan clan jedne od slavnih Slobodinih beztrofejnih generacija :urnebes:[/quote]

Druze, Kup prvoligasa je Sloboda 1971. uzela. Samo jednu titulu vise imate iz tog doba, tako da :wave: + slabiji skor sa nama :beba:
Pa nemamo jak bosnjacki predznak poput vas :sick:

Nego, s obzirom da si sizofrenicar cim imas takve izjave, sa kim je igralo FK Sarajevo u Evropi ove godine?[/quote]

Pretpostavljam da se malo salis sa nama :urnebes: u suprotnom ne znam kako da te nazovem, kup prvoligasa Jugoslavije i titulu sampiona Jugoslavije izjednacavat je bolesno :urnebes:

P.S.Nego jel i taj Jovan clan jedne od slavnih Slobodinih beztrofejnih generacija :urnebes:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 08 jul 2016, 22:06

admirr je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: P.S. Nego jel i taj Jovan clan jedne od slavnih Slobodinih beztrofejnih generacija :urnebes:
Vidi se da si mlad i nemas pojma. Pa jovanova generacija pamti vakat kad je sloboda zamalo usla u tadasnju prvu ligu :lol:
Onda je do mene, nisam informisan :urnebes: :urnebes: :urnebes:

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 22:21

Jovanova generacija je igrala finale kupa Marsala Tita i osvojila Kup prvoligasa u istoj godini. Od 1969 je Sloboda bila stabilan prvoligas, tj. nije ispala do 2012. Tih godina su padali C.Zvezda i Partizan ko pokoseni protiv Slobode, jos se prepricavaju po Beogradu te utakmice beogradskih klubova protiv Slobode (Geca, Secer, Lica - Partizanu trica) :kafa:
I onda dodju patuljci koji pjevaju da su divovi, a u Jugoslaviji ih nigdje nije bilo. Bili kanta za nabijanje i jednoj Slobodi, a kamoli velikim timovima. Nesto poput tog sarajevskog evropskog brenda, brenda kante za nabijanje :urnebes:

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 08 jul 2016, 22:23

Za boljitak ove teme, morat ćemo opet Slobodu šutnuti u drugi rang.
Nadam se da ćete nam biti zahvalni sljedeće ljeto.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2016, 22:25

JovanGeca je napisao/la:Jovanova generacija je igrala finale kupa Marsala Tita i osvojila Kup prvoligasa u istoj godini. Od 1969 je Sloboda bila stabilan prvoligas, tj. nije ispala do 2012. Tih godina su padali C.Zvezda i Partizan ko pokoseni protiv Slobode, jos se prepricavaju po Beogradu te utakmice beogradskih klubova protiv Slobode (Geca, Secer, Lica - Partizanu trica) :kafa:
I onda dodju patuljci koji pjevaju da su divovi, a u Jugoslaviji ih nigdje nije bilo. Bili kanta za nabijanje i jednoj Slobodi, a kamoli velikim timovima. Nesto poput tog sarajevskog evropskog brenda, brenda kante za nabijanje :urnebes:
Navijac Slobode kaze navijacima SARAJEVA da ih nigdje nije bilo u Jugoslaviji? Pa jesi li ti poremecen, jesi li ti mentalno bolestan? na stranu sto lazes kao kakvo pasce ali kako te vise nije stid pisati ovakve nebuloze jado ljubomorni? Neces ovim promijeniti nasu bogatu historiju, svi te mrze, tvoji su se tebe odrekli radi lazi i neistina sto pokusavas servirati ovdje iz ljubomore. 17 puta si rekao da su te tvoji ''izdali'' i da se neces vracati, u cemu je problem? Tvoj bolesni i jadni mozak ne moze svariti da tebe nije niko izdao nego tvoji sugrađani tebe mrze jer lazes i jer si predmet sprdnje ovdje svima, svi se pisaju po tebi kako hoce a meni je zao sta ti rade iskreno.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 08 jul 2016, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 22:26

AzaKamikaza je napisao/la:Za boljitak ove teme, morat ćemo opet Slobodu šutnuti u drugi rang.
Za boljitak ove teme, morat cemo Zelju sutnuti u drugi rang. Nadam se da cete nam biti zahvalni sljedece ljeto, jer Misketa ne zanimaju kamate od kluba, koji nastupa u drugoj ligi. Spreman je cak i oprostiti 7 posto samo da dobije nazad novac :lol:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 08 jul 2016, 22:33

JovanGeca je napisao/la:
AzaKamikaza je napisao/la:Za boljitak ove teme, morat ćemo opet Slobodu šutnuti u drugi rang.
Za boljitak ove teme, morat cemo Zelju sutnuti u drugi rang. Nadam se da cete nam biti zahvalni sljedece ljeto, jer Misketa ne zanimaju kamate od kluba, koji nastupa u drugoj ligi. Spreman je cak i oprostiti 7 posto samo da dobije nazad novac :lol:
A znaci ipak sam u pravu za Jovana, clan jedne od mnogih Slobodinih beztrofejnih generacija :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jul 2016, 22:43

Osttribine je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la:
A znaci ipak sam u pravu za Jovana, clan jedne od mnogih Slobodinih beztrofejnih generacija :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 08 jul 2016, 22:45

JovanGeca je napisao/la:
Dojučerašnji drugoligaš nije u stanju obećati opstanak u ligi,a kamoli da oni nekome priprijete i ugroze mu opstanak.
Mi smo vas izbacili,uzeli smo vam šansu za titulu na Tušnju,jer smo mi najveći BH kolektiv.
A vi ste jedini klub u regionu koji za 97.godina nije nakačio nikakav prsten.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jul 2016, 22:45

MortemHz je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la:Jovanova generacija je igrala finale kupa Marsala Tita i osvojila Kup prvoligasa u istoj godini. Od 1969 je Sloboda bila stabilan prvoligas, tj. nije ispala do 2012. Tih godina su padali C.Zvezda i Partizan ko pokoseni protiv Slobode, jos se prepricavaju po Beogradu te utakmice beogradskih klubova protiv Slobode (Geca, Secer, Lica - Partizanu trica) :kafa:
Navijac Slobode kaze navijacima SARAJEVA da ih nigdje nije bilo u Jugoslaviji? Pa jesi li ti poremecen, jesi li ti mentalno bolestan? na stranu sto lazes kao kakvo pasce ali kako te vise nije stid pisati ovakve nebuloze jado ljubomorni? Neces ovim promijeniti nasu bogatu historiju, svi te mrze, tvoji su se tebe odrekli radi lazi i neistina sto pokusavas servirati ovdje iz ljubomore. 17 puta si rekao da su te tvoji ''izdali'' i da se neces vracati, u cemu je problem? Tvoj bolesni i jadni mozak ne moze svariti da tebe nije niko izdao nego tvoji sugrađani tebe mrze jer lazes i jer si predmet sprdnje ovdje svima, svi se pisaju po tebi kako hoce a meni je zao sta ti rade iskreno.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 08 jul 2016, 22:48

Za boljitak ove teme, morat cemo Zelju sutnuti u drugi rang. Nadam se da cete nam biti zahvalni sljedece ljeto, jer Misketa ne zanimaju kamate od kluba, koji nastupa u drugoj ligi. Spreman je cak i oprostiti 7 posto samo da dobije nazad novac :lol:[/quote]

A znaci ipak sam u pravu za Jovana, clan jedne od mnogih Slobodinih beztrofejnih generacija :urnebes:[/quote]
[/quote]

A evo nam i nama dragog, kulturnog i uvijek umjerenog beclije, sta ces, becka skola valjda :urnebes:
P.S. Ja te nahvali ko brata rodjenog, nemoj mi samo sad bogarat pa sa estakfirulah zavrsavat :urnebes:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 jul 2016, 22:48

Vidim neko je iščitavao literaturu pa je i klip naučio postavljati.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 22:50

MortemHz je napisao/la:
Navijac Slobode kaze navijacima SARAJEVA da ih nigdje nije bilo u Jugoslaviji? Pa jesi li ti poremecen, jesi li ti mentalno bolestan? na stranu sto lazes kao kakvo pasce ali kako te vise nije stid pisati ovakve nebuloze jado ljubomorni? Neces ovim promijeniti nasu bogatu historiju, svi te mrze, tvoji su se tebe odrekli radi lazi i neistina sto pokusavas servirati ovdje iz ljubomore.
Nije se mene niko odrekao, niti svi moramo misliti isto. To je dokaz pluraliteta misljenja a ne jednoumlja kao u desno-orijentiranim centrima. Ali evo pitam te, sto sam ja slagao?
Jeste bili veliki klub u Jugoslaviji, da li ti mislis da je FK Sarajevo bio velikan te lige? I da li mislis da to i ostali misle?

Nema ljubomore kod mene. Meni je nejasno vase radovanje porazu Slobode od Beitara, vas "velikog kluba" i citavo vrijeme bacanja drvlja i kamenja po Slobodi. Nejasno mi je takodjer, da svim silama pokusavate da osporite jednu takvu instituciju poput Jugoslovenskog fudbalskog saveza, da bi vi mogli pricati kako Sloboda nema trofej. To je notorna laz. Ajmo onda pricati i da ni FK Sarajevo nista nije osvojilo, kada vec stvaramo laznu stvarnost :pinokio:

Ali zato se pitam, koliko moras biti bolesnik da svim silama si protiv Slobode, koja ima taj jedan kup prvoligasa kao titulu u svojoj historiji, igra nakon dugo godina Evropu, dok vasi klubovi su imali odredjene uspjehe zadnjih godina i ti se i dalje radujes vise neuspjehu Slobode nego uspjehu svog sopstvenog kluba.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jul 2016, 22:51

shzna je napisao/la:Vidim neko je iščitavao literaturu pa je i klip naučio postavljati.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 jul 2016, 22:53

strava u bingovoj poslovnici u neumu. 2 obitelji iz tuzle i sarajeva se potukle oko zadnjeg pakiranja smrznute piletine pred istekom roka uporabe.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jul 2016, 22:57

Rigoletto je napisao/la:strava u bingovoj poslovnici u neumu. 2 obitelji iz tuzle i sarajeva se potukle oko zadnjeg pakiranja smrznute piletine pred istekom roka uporabe.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.