SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

coelho41
Kontakt:

Re: SP 2018. u Rusiji - UEFA kvalifikacije

Post Postao/la coelho41 » 01 jul 2016, 23:02

Je suis Wilmots!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 jul 2016, 23:11

Steta sto nece do finala jer bi onda sigurno bilo lakse igrati protiv njih nakon velikog uspjeha. Sad ce napraviti velike promjene, nadam se prema losijem.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 02 jul 2016, 00:11

Pivopija je napisao/la:Steta sto nece do finala jer bi onda sigurno bilo lakse igrati protiv njih nakon velikog uspjeha. Sad ce napraviti velike promjene, nadam se prema losijem.
Jedino da "šuškavca" dovedu, ja ne vidim kako može gore od ovog.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 jul 2016, 00:30

JonSnow je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:Steta sto nece do finala jer bi onda sigurno bilo lakse igrati protiv njih nakon velikog uspjeha. Sad ce napraviti velike promjene, nadam se prema losijem.
Jedino da "šuškavca" dovedu, ja ne vidim kako može gore od ovog.
Dolazi novi selektor, doci ce do promjene igrackog kadra, taktike, nacina rada, itd. Sve zavisi ko im bude novi selektor, kakve ce rezove praviti, kako ce biti prihvacen od javnosti, kako ce startati sa ekipom itd. ima tu dosta faktora, nase je da cekamo, da vidimo i vrebamo svoju sansu. Belgijanci ce odigrati dvije utakmice sa novim selektorom prije nego budu igrali s nama, vjerovatno ce u tom periodu dosta eksperimentisati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 jul 2016, 12:17

Ubijedjen sam bio da ce izgubit od Velsa,(ne kladim se )
:)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 jul 2016, 15:58

ahmic je napisao/la:Ubijedjen sam bio da ce izgubit od Velsa,(ne kladim se )
:)
Pa i u kvalifikacijama su ih marnuli..

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 08 jul 2016, 16:45

Mislim da smo sa Jajalom u sredini dobili strasno pojacanje, jos kad se prikljuce Cimirot pa i Tino Susic, uz Pjanica i Besica imamo odlicnu sredinu. Nema mjesta za sve pa bi to idealno nekako ovako bilo barem po meni:

_________________________________________Begovic__________________________

Besic______________________Zukanovic__________________________Sunjic_______________Kolasinac

______________________________Jajalo________________________Cimirot__________________________

____________________________________________Pjanic_______________________________________

Visca__________________________________________________________________________________Lulic

______________________________________________Dzeko_________________________________________

Sredina terena strasna, brza krila uz Dzeku u napadu. U odbrani uvijek moze Vranjes na beka ili na stopera, a imamo tu jos i Cocalica pa i Bicakcica, te Zukanovica kao backapa na lijevom beku.

U sredini pored ovih Susic, Medunjanin i Grahovac kao zamjene, a za krila Duljevic i Milicevic.

Zamjene u napadu: Ibisevic, Djuric, Hodzic.

Bez Spahica i Hadzica!

Mislim da je ovo okosnica našeg tima za kvalifikacije.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 08 jul 2016, 16:50

defour je napisao/la:Mislim da smo sa Jajalom u sredini dobili strasno pojacanje, jos kad se prikljuce Cimirot pa i Tino Susic, uz Pjanica i Besica imamo odlicnu sredinu. Nema mjesta za sve pa bi to idealno nekako ovako bilo barem po meni:

Besic______________________Zukanovic__________________________Sunjic_______________Kolasinac

______________________________Jajalo________________________Cimirot__________________________

____________________________________________Pjanic_______________________________________

Visca__________________________________________________________________________________Lulic

______________________________________________Dzeko_________________________________________

Sredina terena strasna, brza krila uz Dzeku u napadu. U odbrani uvijek moze Vranjes na beka ili na stopera, a imamo tu jos i Cocalica pa i Bicakcica, te Zukanovica kao backapa na lijevom beku.

U sredini pored ovih Susic, Medunjanin i Grahovac kao zamjene, a za krila Duljevic i Milicevic.

Zamjene u napadu: Ibisevic, Djuric, Hodzic.

Bez Spahica i Hadzica!

Mislim da je ovo okosnica našeg tima za kvalifikacije.
Bešić desni bek, LOOOOOOOOOOOOOOL
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 08 jul 2016, 17:03

Upravo! Igrao je to i u HSV-u i madoj reprezentaciji, ta pozicija nam je svakako deficitarna i uvjeren sam da bi je sjajno odradio. Ovako na zadnjem veznom odradi dobar dio defanzivnog posla ali ocito je koliko se tesko nadopunjava s Pjanicem koji je odsjecen u napadu totalno pa ga se pljuje poslije svake tekme. A vrlo cesto ga Besic doslovno gusi i iza sebe ostavi prazan prostor.

Pjanicu treba "Naingolan" u sredini da ga pokriva i da trci za njega a to idealno u reprezentaciji moze igrati Jajalo koji je strasan trkac i radilica na sredini, nesto sto smo oduvijek sanjali od Medunjanina ali nikad nismo docekali. Uz Jajala i Cimirot na sredini i to bi bilo vrhunski, ili ako vec zelis moze i Besic svejedno ali moje je misljenje da bi s Besicem na beku itekako pogodili.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 08 jul 2016, 17:47

Gledam ove grupe i mora se rec da smo strasno dobro prosli. Jedino jos da smo imali veliku srecu pa dobili Rumuniju ili Velsa umjesto Belgije, ali to bi bilo previse. Iz ostalih sesira smo vrlo dobro prosli.

Izborit baraz uz takav plasman na rankingu da budemo nosioci mora biti cilj. A onda pravi test za Bazdarevica i igrace.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 jul 2016, 23:15

Ma kakav baraz,napadat prvo mjeso ma koliko to zvuci tesko ostvarivo..
Vidjeli smo x puta da Belgija moze izgubit od svakog,oni su kiksatori..

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 08 jul 2016, 23:38

Naše je da odigramo dobro sa ostalima iz grupe.Bitno je da se ne kalkuliše unaprijed npr.u Grčkoj nam je dovoljan bod,ako hoćemo da nešto značimo,sa repkama tipa kakva je trenutno Grčka treba preuzeti na sebe ulogu favorita i ići na sve tri bobe i u gostima i kući. Zaista i meni se čini da je veoma izvjesno da ćemo imati neki kiks Belgije,naše je samo da mi ne kiksamo više od ostalih..

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 jul 2016, 01:10

Medikament je napisao/la:Gledam ove grupe i mora se rec da smo strasno dobro prosli. Jedino jos da smo imali veliku srecu pa dobili Rumuniju ili Velsa umjesto Belgije, ali to bi bilo previse. Iz ostalih sesira smo vrlo dobro prosli.

Izborit baraz uz takav plasman na rankingu da budemo nosioci mora biti cilj. A onda pravi test za Bazdarevica i igrace.
Ne mozes brate rec da smo ''strasno dobro '' prosli, al da je moglo gore jeste, bilo je dosta laksih reprezentacija i u 3. i 4. pa i 5. sesiru tako da ...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 09 jul 2016, 12:16

DevilsAdvocate je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Gledam ove grupe i mora se rec da smo strasno dobro prosli. Jedino jos da smo imali veliku srecu pa dobili Rumuniju ili Velsa umjesto Belgije, ali to bi bilo previse. Iz ostalih sesira smo vrlo dobro prosli.

Ne mozes brate rec da smo ''strasno dobro '' prosli, al da je moglo gore jeste, bilo je dosta laksih reprezentacija i u 3. i 4. pa i 5. sesiru tako da ...
Kada mozes dobit Ukrajinu, Srbiju ili Poljsku, a dobijes Grcku, kada mozes dobit Tursku ili Irsku a dobijes Estoniju, prosao si vrlo dobro.

A ako nam protivnik iz 5. sesira predstavlja bilo sta, onda gasimo repku.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 jul 2016, 15:19

Wilmots dobio otkaz u Belgiji. :damn:
Don't believe the hype.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 15 jul 2016, 15:23

akisarajevo92 je napisao/la:Wilmots dobio otkaz u Belgiji. :damn:
Davno. :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 jul 2016, 19:26

Zukanović______________________Vranješ__________________________Sunjic_______________Kolasinac

______________________________Bešić________________________Cimirot__________________________

Mislim da bi prekucali sa ovom formacijom a pogotovo bi ubitačan trio u sredini bio Bešić-Cimirot-Pjanić ;) ;)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 jul 2016, 21:52

Iskreno da ti kažem ništa mi nebi prekucali,,pa nisi ništa napravio osim što si stavio Cimija,,pa ta nam je postava već duži niz godina ista.Zukanović ti tu garant visi protiv samo malo bržeg protivničkog krila,vidiš da je i u Romi standardno na klupi.Dalje stoperi,,,obojica relativno spori ,jesu jaki u skoku ali brzina i tehnika veoma upitna,mislim da je normalni Spaha za njih još bog i batina ove igre.Takođe Pjana mi se nikada nije nešto naigrao odmah iza Džeke,čak štaviše mislim da najbolje partije pruža kada je više nazad,možda bi tu trebao neko drugi,neko dobar sa tehnikom ali i sa dobrim trkačkim sposobnostima,sada mi se neda gledati šta igra Jajalo ili Miličević.Takođe protiv slabijih protivnika se može igrati sa 2 napadača tako da se tu odmah mijenja i sastav i formacija..

elvis270178
Kontakt:

Post Postao/la elvis270178 » 17 jul 2016, 10:54

Wilmots vise nije trener belgije. Dobro ili lose za nas????????

elvis270178
Kontakt:

Post Postao/la elvis270178 » 17 jul 2016, 10:58

Pozitivno je da mozda nece biti uigrani. Negativno gori trener od wilmotsa nemoze doci i igraci ne biti puni motivacije da se pokazu pred novim

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 12 gostiju.