PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 22:58

Rigoletto je napisao/la:strava u bingovoj poslovnici u neumu. 2 obitelji iz tuzle i sarajeva se potukle oko zadnjeg pakiranja smrznute piletine pred istekom roka uporabe.
Bolje i to brate nego da se tuku za zadnju kantu Jupola. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 jul 2016, 23:02

Sabinho je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:strava u bingovoj poslovnici u neumu. 2 obitelji iz tuzle i sarajeva se potukle oko zadnjeg pakiranja smrznute piletine pred istekom roka uporabe.
nisam ovo od tebe očekivao sabinho... :cry:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 23:04

Rigoletto je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
nisam ovo od tebe očekivao sabinho... :cry:
Brate ne diraj u raju, eno ti Tuzlaka nastavi urinirati po njima. :D :D Postuj pakt o nenapadanju. :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2016, 23:12

JovanGeca je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la:Jovanova generacija je igrala finale kupa Marsala Tita i osvojila Kup prvoligasa u istoj godini. Od 1969 je Sloboda bila stabilan prvoligas, tj. nije ispala do 2012. Tih godina su padali C.Zvezda i Partizan ko pokoseni protiv Slobode, jos se prepricavaju po Beogradu te utakmice beogradskih klubova protiv Slobode (Geca, Secer, Lica - Partizanu trica) :kafa:
I onda dodju patuljci koji pjevaju da su divovi, a u Jugoslaviji ih nigdje nije bilo. Bili kanta za nabijanje i jednoj Slobodi, a kamoli velikim timovima. Nesto poput tog sarajevskog evropskog brenda, brenda kante za nabijanje :urnebes:
Navijac Slobode kaze navijacima SARAJEVA da ih nigdje nije bilo u Jugoslaviji? Pa jesi li ti poremecen, jesi li ti mentalno bolestan? na stranu sto lazes kao kakvo pasce ali kako te vise nije stid pisati ovakve nebuloze jado ljubomorni? Neces ovim promijeniti nasu bogatu historiju, svi te mrze, tvoji su se tebe odrekli radi lazi i neistina sto pokusavas servirati ovdje iz ljubomore.
Nije se mene niko odrekao, niti svi moramo misliti isto. To je dokaz pluraliteta misljenja a ne jednoumlja kao u desno-orijentiranim centrima. Ali evo pitam te, sto sam ja slagao?
Jeste bili veliki klub u Jugoslaviji, da li ti mislis da je FK Sarajevo bio velikan te lige? I da li mislis da to i ostali misle?

Nema ljubomore kod mene. Meni je nejasno vase radovanje porazu Slobode od Beitara, vas "velikog kluba" i citavo vrijeme bacanja drvlja i kamenja po Slobodi. Nejasno mi je takodjer, da svim silama pokusavate da osporite jednu takvu instituciju poput Jugoslovenskog fudbalskog saveza, da bi vi mogli pricati kako Sloboda nema trofej. To je notorna laz. Ajmo onda pricati i da ni FK Sarajevo nista nije osvojilo, kada vec stvaramo laznu stvarnost :pinokio:

Ali zato se pitam, koliko moras biti bolesnik da svim silama si protiv Slobode, koja ima taj jedan kup prvoligasa kao titulu u svojoj historiji, igra nakon dugo godina Evropu, dok vasi klubovi su imali odredjene uspjehe zadnjih godina i ti se i dalje radujes vise neuspjehu Slobode nego uspjehu svog sopstvenog kluba.
Ne bih rekao bas velikan posto to mjesto pripada Crvenoj Zvezdi ali odmah poslije cetvorke sa Vojvodinom posto smo imali isto titula (pravih titula, ne ono sto ti pikas) te smo dijelili to mjesto. Mislim da smo bili godinu vise u prvoj ligi a oni imali vise bodova na kraju ono zbirno ali nije ni bitno. Igrali smo veoma zapazenu ulogu te smo ubjedljivo najveci klub koji dolazi iz BiH u to vrijeme bili, Velez poslije nas. Necu se sluziti izgovorima kao ti da je sve bilo namjesteno, Beograd glavni i najveci grad, njima sve ide itd. historiju prihvatam kakva je bila i ponosan sam na to. A evo samo jos jednom, po ko zna koji put da ti dokazem da si opet slagao sto se tice ovog radovanja jer je Sloboda ispala/Beitar prosao.
MortemHz je napisao/la:Zelim srecu nasem predstavniku danas!
MortemHz je napisao/la: Jeruzalem i Beč su mi najdrazi gradovi poslije Sarajeva ali nema to veze sa fudbalom, naravno da ce se simpatisati Sloboda da prođe posto je to bolje za dobrobit BH fudbala, nase drzave.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 jul 2016, 23:20

pusti ga morteme, vidis da je lik puko skroz.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 23:27

MortemHz je napisao/la:17 puta si rekao da su te tvoji ''izdali'' i da se neces vracati, u cemu je problem? Tvoj bolesni i jadni mozak ne moze svariti da tebe nije niko izdao nego tvoji sugrađani tebe mrze jer lazes i jer si predmet sprdnje ovdje svima, svi se pisaju po tebi kako hoce a meni je zao sta ti rade iskreno.
I MortemHZ, prestani edit-ovat pa onda pisat. Napisi "edit" pa onda dodaj taj tvoj izljev bijesa i mrznje, da mogu adekvatno da ti odgovorim.
Kao prvo ima ljudi na forumu koji me podrzavaju. Nisam 17 puta rekao da idem, nego dva puta i oba puta su me drugovi sa foruma zvali nazad. Ne da mi se duziti, ali dodjem da vam ....em mozak, ispisam se po vama i kad mi dojadi zakljucam profil i odem.

Pitaj Jokera i njegovu raju, kako su navijali. Prelistaj, ne pravi se naivan. Uredu, ti si se ogradio od takvog pisanja.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 23:33

JovanGeca je napisao/la:I MortemHZ, prestani edit-ovat pa onda pisat. Napisi "edit" pa onda dodaj taj tvoj izljev bijesa i mrznje, da mogu adekvatno da ti odgovorim.
Kao prvo ima ljudi na forumu koji me podrzavaju. Nisam 17 puta rekao da idem, nego dva puta i oba puta su me drugovi sa foruma zvali nazad. Ne da mi se duziti, ali dodjem da vam ....em mozak, ispisam se po vama i kad mi dojadi zakljucam profil i odem.

Pitaj Jokera i njegovu raju, kako su navijali. Prelistaj, ne pravi se naivan. Uredu, ti si se ogradio od takvog pisanja.
97-ica koga ti bolan pisas? :crazy: :crazy: Qaramo vas ovdje kako hocemo.

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 23:36

Sabinho je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la:I MortemHZ, prestani edit-ovat pa onda pisat. Napisi "edit" pa onda dodaj taj tvoj izljev bijesa i mrznje, da mogu adekvatno da ti odgovorim.

Kao i proslu sezonu, koji je ono skor bio 9:2 :lol: Tebe je vise bolilo, pa duze pamtis :kafa:

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 08 jul 2016, 23:37

jel to franto opet objasnjava da tzv fk sloboda ima neki trofej?? :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 08 jul 2016, 23:39

franto
slika
ako te ne prozivam, onda te gotivim

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 23:40

JovanGeca je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Kao i proslu sezonu, koji je ono skor bio 9:2 :lol: Tebe je vise bolilo, pa duze pamtis :kafa:
Ja cu lako zaboraviti jednu sezonu, ti 97 sezona ne mozes zapamtiti da bi ih ikako i mogao zaboraviti. SK Sloboda (sterilni klub). :bih:

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 23:47

Sabinho je napisao/la: Ja cu lako zaboraviti jednu sezonu, ti 97 sezona ne mozes zapamtiti da bi ih ikako i mogao zaboraviti. SK Sloboda (sterilni klub). :bih:
Jesu te mati i otac naucili da lazes?

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 08 jul 2016, 23:54

jel to ostalo para od drva, pa se kurcis po neumu :lol:

slika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

High

Post Postao/la High » 08 jul 2016, 23:56

Valja njemu, za dva sata, ustati, pa brže-bolje na Stari most, da baci kamen. :cry:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 23:56

JovanGeca je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Ja cu lako zaboraviti jednu sezonu, ti 97 sezona ne mozes zapamtiti da bi ih ikako i mogao zaboraviti. SK Sloboda (sterilni klub). :bih:
To je pitanje koje sam ja tebi trebao postaviti. Sterilni ste i gotovo, osvojili ste nesto samo u svojim glavama. kuknjava kuknjava

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 09 jul 2016, 00:05

Sabinho je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la:
To je pitanje koje sam ja tebi trebao postaviti. Sterilni ste i gotovo, osvojili ste nesto samo u svojim glavama. kuknjava kuknjava
Znaci mati i otac. Sto ti covjek u kuci nauci, ne moze promjeniti. Laganje ti je u krvi. Pazi da ne predje u sizofreniju, sigurno mislis i da je nebo ljubicasto i da izgledas kao Cola kuknjava kuknjava
Zadnja izmjena: JovanGeca, dana/u 09 jul 2016, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2016, 00:11

Ja se ne bojim da se u vasim vitrinama nalazi samo prasina. Ovo cemo vam poslati sa stogodisnjicu:

slika
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 09 jul 2016, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 09 jul 2016, 00:12

Yebo majku lika.:facepalm:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 09 jul 2016, 00:13

Zaboravim da pricam sa patuljcima koji za sebe kazu da su divovi kuknjava

Pjevajuci patuljci kad Tan progovori:

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2016, 00:14

Masi masi sa praskom SLOBOdno nemas sta oboriti u vitrinama.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.