bhsport je napisao/la:Dodaj jos i Besica uz toRule_hz je napisao/la:uhh kakvu cemo sredinu imati on ucitej-gojko -ucenik njegov i princ
logicno ba gojko i on dm-ovi mato mc a pjana amc (iza napadaca)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
bhsport je napisao/la:Dodaj jos i Besica uz toRule_hz je napisao/la:uhh kakvu cemo sredinu imati on ucitej-gojko -ucenik njegov i princ
Sabinho je napisao/la:E jbg @rule sad. Sta cemo sa Saricem i Duljom?![]()
Očekuješ kad si glup i ne pratiš ga.akisarajevo92 je napisao/la:prihvatamo otpatke iz drugih reprezentacija![]()
ocekujem da Jajalo uskoro predje u Tursku ili Cesku ligu
Ne odgovara nam kad se pozivaju Hadzic i Hajrovic, sad ne odgovaraju Jajalo i Milicevic. Igraci su pozvani jer u sljedecoj godini nemamo nekog potencijala koji ce moci u kratkom vremenu da pomognu reprezentaciji, te smo skoro bili i primorani da dovedemo ova dva kvalitetna igraca.emir79 je napisao/la:Bravo za nas, umjesto da konacno pocnemo podmladjivati reprezentaciju, mi se palimo na igrace koji ce debitovati jedan u 29. godini, a drugi u 31.
Zato i jesmo tu gdje jesmo.
treba biti realan , pa reci da bi svi nasi veznjaci osim Pjanica bili otpaci da su kojim slucajem Hrvatiakisarajevo92 je napisao/la:prihvatamo otpatke iz drugih reprezentacija![]()
ocekujem da Jajalo uskoro predje u Tursku ili Cesku ligu
Kakve veze ima da li je otpadak iz druge reprezentacije, valjda trebamo gledati da li ima mjesta kod nas ili ne? Inače, odlično pojačanje za proširenje konkurencije. Nema veze što je u godinama, vrijedi uraditi ovu papirologiju makar i da 20min odigra u reprezentaciji.akisarajevo92 je napisao/la:prihvatamo otpatke iz drugih reprezentacija![]()
Nisam siguran koliko je istina ali mi je prijatelj Nijemac rekao da ce Burnic one godine biti prikljucen prvoj momcadi i poceti dobivati minute na terenu. On je samo navijac ali mislim da info nije bez veze. Taj i treninge prati pa vjerujem da je od nekoga i cuo ovu najavu.Goalgetter je napisao/la:Dzenis Burnic igrao u prvih 11 u prvoj prijateljskoj Dortmunda.
BVB: Weidenfeller - Ginter, Sokratis, Burnic - Leitner, Rode - Larsen, Dembélé, Mangala, Baxmann - Aubameyang
Ja sam misljenja da nece. Malo pratim situaciju okolo, sudjelovace sa njima na pripremama, ali tesko da ce biti dovoljno za prvog tima, i da bude medju 18-23 igraca za Bundesligaski kadar. Nadam se da grijesim. Neki igraci ce biti prikljuceni prije njega.dubrovnik je napisao/la:Nisam siguran koliko je istina ali mi je prijatelj Nijemac rekao da ce Burnic one godine biti prikljucen prvoj momcadi i poceti dobivati minute na terenu. On je samo navijac ali mislim da info nije bez veze. Taj i treninge prati pa vjerujem da je od nekoga i cuo ovu najavu.Goalgetter je napisao/la:Dzenis Burnic igrao u prvih 11 u prvoj prijateljskoj Dortmunda.
BVB: Weidenfeller - Ginter, Sokratis, Burnic - Leitner, Rode - Larsen, Dembélé, Mangala, Baxmann - Aubameyang
Svakako, ima visoko misljenje o Burnicevim mogucnostima. Daj boze da bude u pravu.
Uvijek ce biti da neko nekim igracima nije zadovoljan, to je bilo i u bivsoj Jugoslaviji , to se prenijelo i na sve bivse republike, nista strasno. Ono sto meni smeta je da igraci u poznim godinama debituju u reprezentaciji, umjesto da se nadju mladji od kojih cemo imati buducnost. I nije tacno da nema nekog potencijala, itekako ima potencijala.Goalgetter je napisao/la:Ne odgovara nam kad se pozivaju Hadzic i Hajrovic, sad ne odgovaraju Jajalo i Milicevic. Igraci su pozvani jer u sljedecoj godini nemamo nekog potencijala koji ce moci u kratkom vremenu da pomognu reprezentaciji, te smo skoro bili i primorani da dovedemo ova dva kvalitetna igraca.emir79 je napisao/la:Bravo za nas, umjesto da konacno pocnemo podmladjivati reprezentaciju, mi se palimo na igrace koji ce debitovati jedan u 29. godini, a drugi u 31.
Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Ja ne znam sta fali da odigraju obojica ovaj ciklus? Pa ne planiramo sljedecih 10 godina sa njima nego samo za ovaj ciklus dok ne dodju neki mladji i bolji momci.
Posebno ima smisla pozivanje Milicevica, jer prvo, nemamo kvalitetno rjesenje na poziciju ofanzivnog veznog, drugo, jer je u stanju da mjenja Hajrovica na krilu ukoliko to zatreba, jer ovaj u zadnje dvije godine nije odigrao 10 utakmica kako treba.
Momcino,je li sve udure sa tobom?jasmin10 je napisao/la:Pa ko je bolje riješenje na poziciji ofanzivnog veznog od Milicevica ? Neka nas lik odvede na SP, neka odradi SP i od njega dosta.
Koje to mi mlade kvalitetne igrače imamo ? Ko bi mogao upasti na poziciju Milicevica ? Kad već pljujes njegovo pozivanje. Možda Halilovic ? Ali on nije naš, iako se Safet borio za njega tako sto ga je povukao za kapu.
Papetoljupci su se protivili tome da se djeca pozivaju u repku a sada ti smetaju stariji igrači.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.