Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

reddevil96
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la reddevil96 » 09 jul 2016, 00:56

BuffonGigi je napisao/la:Eto Sky pise da je Juve spreman odbiti 120 miliona za Pogbu, jer im novac apsolutno ne treba.
Hahaha juveu treba novac , najskrtiji klub na svitu za matica i kantea nmg skupiti 25 mil

Sent from my iPhone using Tapatalk

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jul 2016, 00:59

To je licemjerno, čuj sa njima želite imati dobre odnose, a sa nama ne želite, iako bi vam dali više love za njega. Zar nije Evra došao u Juve iz Uniteda, za siću, koga ste dobili iz Reala, još vam ljudi uzeli Moratu, gdje su tu ti dobri odnosi, što vam ga ne ostaviše onda hebali vas oni :P

Znači ne bi htio De Geu i Martiala :damn:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 jul 2016, 01:05

I niste bili zainteresovani za Darmiana, a-a.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jul 2016, 01:15

Stvarno cijenim Juve kao klub i sve što oni rade, jer su stvarno pokazatelj kako treba pametno i strpljivo raditi, sigurno jedan od najboljih klubova na svijetu po tome pitanju, trenutno su ispred Uniteda po mnogo čemu, to mi nije problem priznati, ali daj malo objektivnosti i sa druge strane. ne očekujem da sad hvalite United, jer i sam kritikujem više nego hvalim, ali reći da jedan De Gea ne bi imao mjesta makar na klupi Juvea ili Martial isto tako je stvarno pretjerivanje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 09 jul 2016, 01:17

Sto ce nam Darmian, da nam bude treci desni bek u ekipi? Da smo htjeli, uzeli bi ga iz Torina jos davno. A De Gea ni Martial nam ne trebaju u ovom trenutku, imamo golmana koji je bolji od De Gee, a Martial mi se uopste ne svidja kao igrac, a i ne igramo formaciju s krilima.

Sto se Reala tice, oni nam jesu uzeli Moratu, ali su nam ga i dali prakticno za sicu, ako skontas da je to igrac koji nas je odveo u finale LP i tamo jos zabio gol. Na kraju smo jos i zaradili 10 miliona na Morati. Isto tako, ako bi prodavali Pogbu kojim slucajem, presudna bi bila zelja igraca. A stavite njemu na stol ponudu i vi i Real, mislim da nema razmisljanja koga bi igrac odabrao.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 jul 2016, 01:19

Razligu dosado.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 09 jul 2016, 01:22

Hahaha budi malo objektivan buffon s 38 g ne moze biti bolji od de gee , a jedino u tal ligi se moze igrat bez krila jer je liga presmisna martial bi vam bio među boljim igračima

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jul 2016, 01:23

Pa rekao si da ih ne bi želio nikako u ekipi, ne samo prvih 11 i ne samo trenutno, dokad će Buffon braniti, rekao je do 2018, i ne bi želio imati jednog De Geu nakon toga, ili Martiala. :roll:

Pa nek stavi Real istu ponudu kao mi i nema problema, poštujem da je onda vama svejedno, ali oni ne žele staviti istu ponudu, i sad da vi prihvatite tu nihovu manju ponudu bi bilo po meni glupo, pogotovo ako bude manja 20-30 i više mil.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 09 jul 2016, 01:28

Ne bi druze zelio imati De Geu nakon toga, zelio bi Neuera, ili nekog novog mladog golmana koji moze biti najbolji golman na svijetu, jer sam navikao da u Juventusu gledam takve od kako pratim ovaj klub. To nam je makar bilo zajednicko za dva kluba, s tim da ste vi imali i padobranaca dok mi nismo.

A to za ponudu se podrazumijeva, pa nisu retardirani da prihvate 30 miliona manje. Ponuda na tu cifru od preko stotke, moze varirati deset gore ili dole, mozda cak ni toliko. Real ima para da trosi kao i vi, neograniceno. Pogba ide samo za svjetski rekord, za manje ne.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 09 jul 2016, 01:29

Hahaha nebi de geu nego nekog mladog a de gea ima 25 g

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jul 2016, 01:32

Pa ne pričamo o Bayernu jbg ti, pričamo o de Gei, ispade da je sad i on obični prosjek, jbt malo realnosti ne bi škodilo. Real ima para i to nije sprono, niti sam rekao da nemaju, ali očito neće da potroše koliko i mi, odnosno da ne cijene Pogbu, jer nisu spremni ponuditi toliko.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 jul 2016, 01:33

Strasno kakav analfabeta je dosao na svetu temu da obucava ljude zanatu. :rol:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 09 jul 2016, 01:33

Ako si malo pismen onda ne razumiš drugačiji jezik koji je sličan , de gea je posli neuera najbolji

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jul 2016, 01:35

BuffonGigi je napisao/la:De Gea nije najbolji golman na svijetu, nije ni top 3 i to je i ovo EP potvrdilo. I ti buraz malo poradi na pravopisu, ovako nam treba prevodioc da procitamo tvoje postove.
Nije to ovo evropsko potvrdilo i to je činjenica (ne kažem da je najbolji ali nije ni prosjek kakvim ga ti smatraš sigurno), ili ćemo ocjenjivati igrače na osnovu 2-3 tekme, a ne na osnovu 2-3 sezone.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 09 jul 2016, 01:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa ne pričamo o Bayernu jbg ti, pričamo o de Gei, ispade da je sad i on obični prosjek, jbt malo realnosti ne bi škodilo. Real ima para i to nije sprono, niti sam rekao da nemaju, ali očito neće da potroše koliko i mi, odnosno da ne cijene Pogbu, jer nisu spremni ponuditi toliko.
Kralju imam drugara koji navija za Man Utd i ova rasprava s tobom mi djeluje kao da s njim pricam, ma identicno. Cim se spomene Chris Smalling, on ko iz topa kaze da je to ubjedljivo najbolji stoper EPL. Kad se prica o De Gei, ma najbolji golman lige i nema konkurencije uopste. Rushford je najperspektivniji napadac na svijetu buduci Pele, a David Beckham jedan od najboljih igraca svih vremena. Eto to je otprilike njegovo misljenje. A ja postavljam logicno pitanje, ako su to toliko dobri igraci (izuzev Becksa naravno kojeg sam onako spomenuo), zasto je vasa igra bila onakvo sranje? Zasto ste primili onoliko golova? Zasto igrate ligu Evrope? Znaci nije nikakva provokacija, daleko od toga, Man Utd cijenim kao istinskog velikana Euro fudbala, samo onako logican zakljucak. Mozda ti igraci nisu toliko dobri koliko vi mislite...

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 09 jul 2016, 01:45

BuffonGigi je napisao/la:Zasto igrate ligu Evrope?
mozda zato sto igramo posteno i ne kupujemo i ne namjestamo utakmice da bi ostvarili rezultat :wave:

jos nesto :kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jul 2016, 01:47

Ja to ne tvrdim, niti znam otkud ti to, ako to tvoj drugar smatra to je njegovo mišljenje. Ja ga ne dijelim, sad ponovo pročitaj šta sam ja pisao, ili mi navedi gdje sam rekao da De Gea nema konkurencije ili da je najbolji na svijetu, čovjek je izabran u najboljih 11 lige, već drugi ili treći put, 3 sezone zaredom najbolji igrač Uniteda, to je dovoljan pokazatelj njegove kvalitete jer tu nagradu daju i novinari i igrači. Meni je Neuer ispred njega, kao i Buffon, ali sigurno da je on tu odmah iza njih. U ligi su mu konkurencija svakako Lloris i Tibo, mada ovaj drugi nije imao bog zna kako kvalietnu sezonu iza sebe, mali Butland iz Stokea je imao odličnu sezonu isto tako, kao i Schmeichel. Beckhama uopšte ne smatram najboljim igračem svih vremena, niti jednim od najboljih, niti sam ikad njega spominjao u tom kontekstu, čak i dok sam ga gledao u našem dresu, ma ni blizu. Rasforda isto tako ne smatram budućim Peleom, jeste mi jedan od dražih igrača Uniteda, jer je naše dijete, ali pred njim je dug put do toga da postane standardan u Unitedu, a ne da bude Pele. Smalling jeste najbolji stoper Uniteda, a i među boljim u ligi, ali konkurencija i nije neka na zavidnom nivou, jer je tu Prem možda i najtanji.

Jbt šta mi čovjek napakova, treba mi još pola sata da dođem sebi :mrgreen:

Naš najveći problem i osnovni razlog zbog čega smo u EL je trener, naravno i transfer politika je morala biti bolja, ali tu smo prepuštali trenerima da donose odluke, što se očigledno nije isplatilo. Svakako da je ovo kadar barem za top 4, ali igrom to nismo zaslužili i tu sva priča prestaje.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 09 jul 2016, 01:54

E pa vidis u dosta toga se ipak razumijemo. Nisam ja za De Geu rekao da je prosjecan golman, samo da mi trenutno po mom misljenju imamo boljeg i da nam ne treba. O tome sta ce se desavati za 2 sezone kad se Gigi povuce, to je vec tema za neku drugu emisiju. Martiala zaista ne bih zelio kod nas, prenjezan je igrac i takvi ofanzivci ne prolaze u Serie A, jedan Henry na kojeg Martial dosta podsjeca nije uspio mnogo toga napraviti na cizmi. Iz istog razloga mi je u neku ruku drago da je Morata otisao, lik koji pada na svaki kontakt i koji se takodjer u onoj ligi nije proslavio. Isto tako volim kad imam sagovornika koji barata argumentima i fakat svaka cast. A s ovim pokemonima, asteriksima i duloksima, fakat necu polemisati ni odgovarati na djetinjarije.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 jul 2016, 02:07

Po tvojoj prici:
Mandzukic > Martial
:rol: :rol: :rol: :rol:
De izadji s teme.. Ne, izadji s pdf-a...
Ma ustvari samo-banuj se s foruma :lol:

Svaka ti cast. Nisam se ovoliko ibretio na jedan post otkako sam se registrovao na forum.
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 09 jul 2016, 02:14, ukupno mijenjano 2 puta.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 09 jul 2016, 02:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja to ne tvrdim, niti znam otkud ti to, ako to tvoj drugar smatra to je njegovo mišljenje. Ja ga ne dijelim, sad ponovo pročitaj šta sam ja pisao, ili mi navedi gdje sam rekao da De Gea nema konkurencije ili da je najbolji na svijetu, čovjek je izabran u najboljih 11 lige, već drugi ili treći put, 3 sezone zaredom najbolji igrač Uniteda, to je dovoljan pokazatelj njegove kvalitete jer tu nagradu daju i novinari i igrači. Meni je Neuer ispred njega, kao i Buffon, ali sigurno da je on tu odmah iza njih. U ligi su mu konkurencija svakako Lloris i Tibo
Ja znam da ti pokušavaš zauzeti neutralan stav ali ovo omalovažavanje De Gee ti ne treba. On ako nije bolji od nabrojanih golmana nije ni slabiji. Cech, Buffon, Curtois, on i Neuer se tu možda može nekako ugurati kao peti su svijet za se. Onda dolaze svi drugi.

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.