PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sve bi ja vas doveo u red, to vam garantujem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
On je valjda musko , kad pisem kozojebica mislim ona tvoja ozbiljna ko bajagi veza. Stemas li ti to ili samo podgrijes dok drugi umoci. Sta cu pisati o franti **** ga rahim habalj s bara.admirr je napisao/la:ne znam na sto mislis? ako mislis na onog bolesnika frantu, ne citam uopste njegove postove jer je dosadan sa jednom te istom pricom o slobodankinom nepostojecem trofeju. a ovo izgleda bane pise, samir spava
Samire budi miran.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne govorim od koga je pocelo, i ne znam da budem iskren, kazem opcenito. Sad bio neko iz Sarajeva ili Tuzle to me ne zanima, ali ja garantujem da bi vas sve doveo u red.
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 09 jul 2016, 05:17, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Da nam glave das?samirr je napisao/la:Ne govorim od koga je pocelo, i ne znam da budem iskren, kazen opcenito. Sad bio neko iz Sarajeva ili Tuzle to me ne zanima, ali ja garantujem da bi vas sve doveo u red.
a too haha pa ta moja zivi samnom brate muhamedeMocMahale444 je napisao/la:On je valjda musko , kad pisem kozojebica mislim ona tvoja ozbiljna ko bajagi veza. Stemas li ti to ili samo podgrijes dok drugi umoci. Sta cu pisati o franti **** ga rahim habalj s bara.admirr je napisao/la:ne znam na sto mislis? ako mislis na onog bolesnika frantu, ne citam uopste njegove postove jer je dosadan sa jednom te istom pricom o slobodankinom nepostojecem trofeju. a ovo izgleda bane pise, samir spava
Samire budi miran.
mislio sam te pogurati za moderatora, ali sad necusamirr je napisao/la:Sve bi ja vas doveo u red, to vam garantujem.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Tad bi bili previse pametni.MocMahale444 je napisao/la:Da nam glave das?samirr je napisao/la:Ne govorim od koga je pocelo, i ne znam da budem iskren, kazen opcenito. Sad bio neko iz Sarajeva ili Tuzle to me ne zanima, ali ja garantujem da bi vas sve doveo u red.
Rinuka kako si mislio da me poguras za moderatora ? Pokusao ja jucer, malo falilo da dobijem trajni.
- MocMahale444
admirr je napisao/la:a too haha pa ta moja zivi samnom brate muhamedeMocMahale444 je napisao/la:On je valjda musko , kad pisem kozojebica mislim ona tvoja ozbiljna ko bajagi veza. Stemas li ti to ili samo podgrijes dok drugi umoci. Sta cu pisati o franti **** ga rahim habalj s bara.admirr je napisao/la:ne znam na sto mislis? ako mislis na onog bolesnika frantu, ne citam uopste njegove postove jer je dosadan sa jednom te istom pricom o slobodankinom nepostojecem trofeju. a ovo izgleda bane pise, samir spava
Samire budi miran.
mislio sam te pogurati za moderatora, ali sad necusamirr je napisao/la:Sve bi ja vas doveo u red, to vam garantujem.
Halali moja greska
ja sam dobar sa onim admimom, mogo bi ti srediti preko njegasamirr je napisao/la:Rinuka kako si mislio da me poguras za moderatora ? Pokusao ja jucer, malo falilo da dobijem trajni.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Vidi i zaboravio sam na njeg, koji uslov moram ispuniti da budem moderator, sta trebam pisati i tako to ?admirr je napisao/la:ja sam dobar sa onim admimom, mogo bi ti srediti preko njegasamirr je napisao/la:Rinuka kako si mislio da me poguras za moderatora ? Pokusao ja jucer, malo falilo da dobijem trajni.
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 09 jul 2016, 05:36, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
samirr je napisao/la:Tad bi bili previse pametni.MocMahale444 je napisao/la:Da nam glave das?samirr je napisao/la:Ne govorim od koga je pocelo, i ne znam da budem iskren, kazen opcenito. Sad bio neko iz Sarajeva ili Tuzle to me ne zanima, ali ja garantujem da bi vas sve doveo u red.
Objasni mi da skontam, pa da opet izdominiram.MocMahale444 je napisao/la:samirr je napisao/la:Tad bi bili previse pametni.MocMahale444 je napisao/la:
Da nam glave das?
![]()
![]()
nisi skonto Samke
- MocMahale444
Ozbiljan si vidim pa hajde, da nam glave das = tj sagnes se na koljena. Izdominiraj sad! jesi skonto bane?samirr je napisao/la:Objasni mi da skontam, pa da opet izdominiram.
sad sam provjerio. ti imas uroke na moderatora. vako ces napraviti: kad vidis da admin pise na ovoj temi, 7 puta ga citiraj i samo pisi admine primi me, admine primi me. ali moras paziti da bude izmedju 2 i 4 ujutro, tad se uroci najlakse skidaju.samirr je napisao/la:Vidi i zaboravio sam na njeg, koji uslov moram ispuniti da budem moderator, sta trebam pisati i tako to ?admirr je napisao/la:ja sam dobar sa onim admimom, mogo bi ti srediti preko njegasamirr je napisao/la:Rinuka kako si mislio da me poguras za moderatora ? Pokusao ja jucer, malo falilo da dobijem trajni.
E tacno ne vjerujem da si na ovo mislio, pa cak i ja kao kamatar zelje nisam ovo mogao skontati. Sto se tice dominacije, ja cu da dominiram kad ja to budem htio, a ne vi ! Ln.MocMahale444 je napisao/la:Ozbiljan si vidim pa hajde, da nam glave das = tj sagnes se na koljena. Izdominiraj sad! jesi skonto bane?samirr je napisao/la:Objasni mi da skontam, pa da opet izdominiram.
Da strumfovi pisu, razumio bih, boje se Gargamela. Ali kada pitice pisu, da im smeta Gargamel onda znas da su strumfovi u dusiSabinho je napisao/la:admirr je napisao/la:isti titamjoker90 je napisao/la:Franto promijeni avatar, taj Jovan Geca mi ogadi forum s tom tuzlanskom facom!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabinho, joker90 i admirr

boze sacuvaj.High je napisao/la:Valja njemu, za dva sata, ustati, pa brže-bolje na Stari most, da baci kamen.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Je li ostalo kreča za Čovketovu vikendicu?Rigoletto je napisao/la:boze sacuvaj.High je napisao/la:Valja njemu, za dva sata, ustati, pa brže-bolje na Stari most, da baci kamen.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sve sto je ostalo smo poslali forenzicarima u sarajevo, citam jutros da vam je bas veselo gore.High je napisao/la:Je li ostalo kreča za Čovketovu vikendicu?Rigoletto je napisao/la:boze sacuvaj.High je napisao/la:Valja njemu, za dva sata, ustati, pa brže-bolje na Stari most, da baci kamen.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.